24 / 04 / 2024

Bursa dev tesis

Bursa dev tesis

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaatı devam ediyor. 20 yıldır boş duran bölge dev bir komplekse dönüşüyor.

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Tofaş'ın Bursa fabrikasında üretim 2 hafta duracak

Bursa'daki dev fabrikasında yaklaşık 7 bin çalışanı bulunan Tofaş iki hafta süreyle üretime ara verecek. Tofaş'ta üretim 16 Ocak'ta yeniden başlayacak.

Beylikdüzü'ndeki dev tesis ve arsası satışa çıkarılıyor

Üretim tesislerini Manisa Akhisar'daki organize sanayi bölgesinde toplayacak olan Kervan Gıda Beylikdüzü'ndeki üretim tesisi ve arsalarını rekor fiyatla satışa çıkaracak.

Bursa'daki dev arazi TOGG'a bedelsiz 49 yıllığına devredildi

Türkiye'nin ilk yerli üretim otomobili olacak olan TOGG'un yollara çıkmasına kısa bir süre kaldı. Hükümet aracın piyasaya güçlü bir şekilde girmesi için önce elektrikli araçlardan alınan ÖTV oranını düşürmüştü. Bu adımın ardından firmaya dev arazi 49 yıllığına bedelsiz tahsis edildi.

Dev otomobil üreticisi üretime ara veriyor

Dev otomobil üreticisi Oyak Renault, Bursa'daki fabrikasında 25 Haziran Cumartesi gününden itibaren revizyona gireceğini ve üretime 24 gün ara vereceğini açıkladı.

Dev konut sitelerine eğitimli yöneticiler geliyor!

Dev siteleri rant haline getirerek yasa dışı yollarla para toplayan yönetimlerine yeni düzenleme geliyor. Kentsel Tesis Yönetim Derneği Başkanı Sandalcı, site yönetimlerin eğitimli kişiler tarafından yönetileceğini dile getirdi. 

Atış Yapı Bursa'da Babylon projesini hayata geçiriyor!

Atış Yapı Bursa'da dev projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firma ofis, otel ve rezidans projesini hayata geçiriyor. Babylon isminin verildiği projede yer alan konutlar kısa zaman içerisinde sahiplerine teslim edilecek. 

Bursa'da 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Bursa-Osmangazi-Kükürtlü Mahallesi'nde yer alan sosyal tesisi 10 yıllığına kiraya verecek.

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Alanya Belediyesi'nden 1400 metrekarelik dev tesis yatırımı!

Alanya Belediyesi tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanesi 1400 metrekarelik dev bir tesise taşıdı. Yeni adımla beraber mobilya ve dekor anlamında A’dan Z’ye her şey bu tesiste ivedilikle üretilecek.

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

Bursa'daki dev kentsel dönüşümde düğmeye basıldı!

Bursa Yıldırım'da yapılacak olan dev kentsel dönüşüm başlıyor. Dönüşümün finansmanının yüzde yüzü de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından karşılanacak. Dönüşümün detaylarını Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz anlattı...

Bursa'ya 3 yeni millet bahçesi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ankara mesailerinden dev yatırımlarla döndü. Birçok proje yeni dönemde hızla hayata geçirilecek.

Bursa dev tesis Haberi

Bursa dev tesis

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaatı sürüyor. İnşaatta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, sosyal ve sportif hayata canlılık katacak projenin yılların hayalini gerçeğe dönüştüreceğini söyledi.


Başkan Sadi Kurtulan, Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nın örnek çalışmasıyla hayata geçen projenin kaba inşaatının yüzde 90'nın tamamlandığını belirtti.


25 milyon TL'lik yatırım hakkında bilgiler veren Sadi Kurtulan, "Bu projenin ilçemize kazandırılması için 7 yıldır uğraşıyoruz. 


Büyükşehir Kanunu ile birlikte projeyi tekrar ele aldık ve revize ederek yapımı için düğmeye bastık. Nüfusu 100 bine ulaşan Mustafakemalpaşa'nın en önemli eksikliği sosyal alanların yetersizliğiydi. Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisler bu meseleye çözüm olacak. Harabe haldeki yüzme havuzlarının bulunduğu bu bölgeyi halk yıllarca buruk gözlerle izledi. Çürümeye terk...