19 / 04 / 2024

bursa esnafı gayrimenkulleri

bursa esnafı gayrimenkulleri

DEVA Partisi, Genel Başkan Ali Babacan’ın, geçen ay Bursa'da yaptığı esnaf ziyaretlerine ilişkin bir bölümü sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladı. Bursalı bir esnaf, "Araba sattık, ev sattık. Tarlamız var, onu satılığa çıkardık, onu satıyoruz. Onları satarsak ayakta kalacağız" dedi.

Kestel Belediyesi Bursa'da taksitle gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa Kestel'de yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. İşte detaylar...

Bursa'da ev kiraları hızla yükseliyor!

Bursa'da ev kiraları rekora koşuyor. Şehirde bin TL'den ucuz ev kalmadı. Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi, fiyatlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bursa'daki esnaflar gayrimenkullerini satıyor!

DEVA Partisi, Genel Başkan Ali Babacan’ın, geçen ay Bursa'da yaptığı esnaf ziyaretlerine ilişkin bir bölümü sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladı. Bursalı bir esnaf, "Araba sattık, ev sattık. Tarlamız var, onu satılığa çıkardık, onu satıyoruz. Onları satarsak ayakta kalacağız" dedi.

Bursa Büyükşehir 660 kiracısından kira almayacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, tam kapanma kararı nedeniyle kepenk indirecek olan esnafından kapalı kaldıkları süre boyunca kira almamaya karar verdi...

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi için acele kamulaştırma kararına tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi için acele kamulaştırma kararını imzaladı. Söz konusu karar bölge esnafı tarafından tepki gördü.  

Paket servis yapan esnaf kiraya itiraz edebilir mi?

Bursa Bölge Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi, pandemi nedeniyle kirada yüzde 50’lik mücbir sebep indirimi kararı verdi. Peki paket servis yapan esnaf kiraya itiraz edebilir mi?

Bursa'da kamulaştırma çalışmaları başladı!

Bursa'da 212 tarihi eseri gün yüzüne çıkaracaklarını ve şehre 12 bin metrekarelik meydan kazandıracaklarını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bunun herkesin gidip göreceği, esnafı, vatandaşı mutlu eden bir proje olacağını belirtti.

Bursa Kapalı Çarşı esnafından 'kira alınmasın' talebi!

Bursa Kapalı Çarşı'daki bedestende işyerleri bulunan esnaflar, bir hayır kurumu olan Vakıflar'ın salgın süresince hiç kira almamasını talep etti...

Bursa Çirişhane'de yıkım gerginliği!

Bursa'nın Çirişhane ilçesinde yıkılmasına karar verilen minibüs durağına giden belediye ekiplerine esnaf büyük tepki gösterdi.

Bursa Terminal Cami açıldı!

BURULAŞ Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafının desteğiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen Terminal Camii, Başkan Alinur Aktaş tarafından ibadete açıldı.

Bursa Şehir Hastanesi'ne raylı ulaşım sağlanacak!

Ulaşım Master Planını Beşevler Küçük Sanayi Esnafı ile paylaşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1.355 yataklı Şehir Hastanesi’ne vatandaşların daha rahat ulaşımının sağlanması için Emek’ten bir raylı sistem hattı planladıklarını dile getirdi. 

Bursa esnafına 2020'de bin işyeri teslim edilecek!

BESOB'un Büyük Sanayi Sitesi projesinin 2020 yılına kadar tamamlanması 24 sektörden esnafa 3 bin işyeri yapılması hedefleniyor. İkinci etap kapsamında bin işyeri daha teslim edilecek.

Bursa’da konut fiyatları arttı!

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası üyeleri iftar yemeğinde buluştu. Yemekte, Bursa’daki emlak piyasası masaya yatırıldı.

bursa esnafı gayrimenkulleri Haberi

bursa esnafı gayrimenkulleri

DEVA Partisi, Genel Başkan Ali Babacan’ın, geçen ay Bursa'da yaptığı esnaf ziyaretlerine ilişkin bir bölümü sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladı. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; bir esnaf, yükselen fiyatlardan ve düşen alım gücünden şikayet etti. 

“ESKİDEN ALINIYORDU AMA ŞİMDİ HERKES ALAMIYOR”

Babacan, esnafa, “Genelde bir yılda yaklaşık yüzde 50 civarında arttı mı fiyatlar” sorusunu yöneltti. Fiyatların yükseldiğine vurgu yapan bir de salgın sebebiyle kapalı kaldıkları için satışlarının ve vatandaşın alım gücünün gerilediğinden dert yanan esnaf, “Şimdi 50 TL'ye herkes (ürün) alamıyor. O günkü paraya alabiliyordu ama şu anda 50 TL'ye alınmıyor. Yavaş yavaş bütün halk bunu hissetmeye başladı” dedi.

“MALİYETİ AYNEN YANSITMAK MÜMKÜN DEĞİL”

Maliyetlerin çok yükseldiğine fakat halkın satın alım gücünün o kadar artmadığına vurgu yapan Babacan, “Maliyeti aynen...