25 / 04 / 2024

bursa evleri son durum

bursa evleri son durum

Osmangazi Belediyesi tarafından aslına uygun şekilde yeniden hayata geçirilen Tayakadın Mahallesi’ndeki Sivil Mimarlık Örneği Tarihi Bursa Evleri’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi.

TOKİ Bursa projesinde son dakika! Bu ilçedeki 103 yeni konut için beklenen tarih geldi!

Toplu Konut idaresi Başkanlığının Bursa projesi için son dakika müjdesi geldi. Bu ilçedeki 103 yeni konutu aman kaçırmayın...

TOKİ Bursa projesinde son dakika müjdesi! 509 yeni konutu aman kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa projesinin ihalesini yarın saat 11:00'de gerçekleştirecek.

Bursa Yunuseli Havaalanı arazisinde ne yapılacak?

Bursa halkı son günlerde Yunuseli'ndeki eski havalimanı arazisinde ne yapılacağını merak ediyor. Peki Yunuseli arazisinde ne yapılacak? Bursalılar arazide ne istiyor?

Bursa'da konut fiyatları yükselişe geçti!

Bursa'da son zamanlarda sanayileşme, göç ve hızlı nüfus artışıyla birlikte konut piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Özellikle Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ve Mudanya olurken, özellikle Doğu-Batı aksında fiyatlar yükselişe geçti. 

Tarihi Bursa Evleri’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, tarihi mirasın korunmasına yönelik olarak yaptığı çalışmalarla “Eski Bursa”yı ortaya çıkarıyor.

Tarihi Bursa Evleri’nin inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından aslına uygun şekilde yeniden hayata geçirilen Tayakadın Mahallesi’ndeki Sivil Mimarlık Örneği Tarihi Bursa Evleri’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Tarihi Bursa Evleri yeniden inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi, 16 ve 19. yüzyıllardan kalma üç sivil mimarî örneği yapıyı yeniden inşa edip ayağa kaldırıyor.

Tarihi Bursa Evleri Osmangazi'de hayat buluyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından yürütülen rekonstrüksiyon çalışmaları ile aslına uygun şekilde yeniden hayata geçirilen Tayakadın Mahallesi'ndeki üç sivil mimarlık örneği yapıdaki çalışmalar tamamlanıyor.

Tarihi Bursa Evleri aslına uygun olarak yenileniyor!

Bursa'da Osmangazi Belediyesince yürütülen rekonstrüksiyon çalışmasıyla tarihi Bursa evleri aslına uygun olarak yenileniyor...

Kayaşehir TOKİ Evleri son başvuru tarihi 1.892 konut!

Kayaşehir TOKİ Evleri son başvuru tarihi 20 Eylül olarak belirlendi. Projede yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Denizli Aqua City Evleri son fiyatları!

Aqua City Denizli projesinde fiyatlar 291 bin 200 TL'den başlıyor. Proje Sinpaş Yapı tarafından Denizli'de inşa ediliyor...

AND Pastel Evleri son fiyat listesi!

AND Pastel projesi AND Gayrimenkul tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirildi. Projede ev fiyatları 501 bin TL'den başlıyor...

Kiler Referans Bahçeşehir Evleri son fiyat listesi!

Referans Bahçeşehir projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Kiler GYO imzası taşıyan projede teslimler 2018 yılının sonunda yapılacak...

bursa evleri son durum Haberi

bursa evleri son durum

Çalışmalarına devam eden Osmangazi Belediyesi, geçtiğimiz Ocak ayında Tayakadın Mahallesi'nde mülkiyeti Ticaret Borsası'na ait 16. ve 19. yüzyıllardan kalma üç sivil mimari örneği yapıyı yeniden inşa ediyor.

Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, yürütülen çalışmalar kapsamında toplam 678 metrekare inşaat alanına sahip olan üç binadan ilki ahşap karkas yapıda hayata geçirildi. Zemin artı 2 kattan meydana gelen ilk binanın içerisinde sergi salonları ile yönetim odası mevcut. Yine ahşap karkas yapıda olan ikinci bina, zemin artı 2 kat olarak yapılırken binada okuma salonları ve yönetim birimleri bulunuyor. Zemin katı moloz taş duvar, üst katı ise ahşap karkas olan üçüncü bina ise zemin art 1 kat olarak yapılıyor ve binada toplantı salonu yer alıyor. Tarihi Bursa Evleri’nin inşaat çalışmalarında ahşap işlerinde son...