29 / 03 / 2024

bursa gayrimenkul sektörü son durum

bursa gayrimenkul sektörü son durum

ERA Türkiye tarafından Bahçeşehir Üniversitesi Bursa Kampüsü'nde 'Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları' konulu seminer düzenlendi. Kadir Tümen, "Gayrimenkulde en hızlı gelişen şehirlerden birinin Bursa olacak." dedi.

Bursa Nilüfer gayrimenkul sektörüne bakış 2018!

Realty World Uygar Gayrimenkul Nilüfer Bölge Uzmanı Ümit Korkman Bursa'nın Nilüfer ilçesi özelinde 2018 yılı gayrimenkul sektörünü değerlendirdi...

Bursa'da gayrimenkul sektörü ne durumda?

Gayrimenkul Danışmanı Altan Kocaman Bursa'daki gayrimenkul sektörünü anlattı. Kocaman " Dünyada üretilemeyen tek şey toprak, her gün azalıyor, azaldıkça değeri yükseliyor." dedi.

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri seçim sonuçlarını değerlendirdi!

Seçim sonuçları koalisyonu işaret edince gayrimenkul sektörü temsilcileri, koalisyonun ekonomiye iyi gelmediğini söylediler. Sektör temsilcilerine göre, eğer koalisyon ‘doğru’ yönetilirse var olan ‘istikrar’ sürdürülebilir.

Gayrimenkul sektörü Sign Of The City Awards 2015’de buluşacak!

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla Hürriyet öncülüğünde gerçekleşen Sign of the City Awards (SOTCA)gayrimenkul yarışması için hazırlıklar başladı. Başvuruların 15 Haziran’da başlayacağı yarışma için jüri ilk kez bir araya geldi.

Gayrimenkul sektörü seçim sonrası canlanacak!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Koksal Ünal, emlak ve gayrimenkul sektörün de 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin ardından çok daha güçlü bir canlanma yaşanacağını bildirdi.

Gayrimenkul sektörü seçimden sonra hareketlenecek!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin ardından gayrimenkul sektöründe çok daha güçlü bir hareket öngörüyor.

İstanbul'da gayrimenkul sektörü yükselmeye devam edecek mi?

Gayrimenkul sektörüyle ilgili son üç ayda yayınlanan raporlar İstanbul odaklı yükseliş ivmesinin artarak devam edeceğini gösteriyor. Peki üretim ve satış ve fiyatlardaki yükseliş eğilimi ne kadar sağlıklı?

Gayrimenkul sektörü gözünü öğrenci yurtlarına çevirdi!

Türkiye genelinde son yıllarda hızla artan üniversite sayısı yurt ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Fakat mevcut sayının, talebi karşılayamaması gayrimenkul sektöründe gözleri öğrenci yurtlarına çevirdi.

Bina tamamlama sigortası gayrimenkul sektörüne olumlu etki edecek!

Özser Group Sigorta Başkanı Üze, 11 Mart'ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın gerek sigorta sektörü gerekse gayrimenkul sektörü için olumlu yansımaları beraberinde getirebileceğini söyledi.

Bursa gayrimenkul yatırımcılarının yeni adresi oldu!

İstanbul-İzmir Otoyolu başta olmak üzere önemli projelerle cazibesini artıran Bursa, gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi oldu. 4. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi'nde Bursa'nın inşaat ve emlak piyasası değerlendirildi.

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi & REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 2. Çeyrek Dönem sonuçları açıklandı. Rapora göre gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor..

Gayrimenkul sektörüne yabancıların ilgisi artıyor!

Uzun yıllardan beri emlak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün son günlerdeki yükselen çıtasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Türk gayrimenkul sektörü İsveçlilere tanıtıldı!

TURYAP, İsveç gayrimenkul kooperatiflerinden HSB Stockholm’ün, yaklaşık 60 kişiden oluşan orta ve üst düzey yöneticilerine Türk gayrimenkul sektörünü tanıttı. Program kapsamında Ağaoğlu'nun Maslak 1453 ve Eroğlu'nun Skyland projeleri de gezildi.

bursa gayrimenkul sektörü son durum Haberi

bursa gayrimenkul sektörü son durum

ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, önümüzdeki yıllarda gayrimenkul sektörü açısından en hızlı gelişen şehirlerden birinin Bursa olacağını söyledi. Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi ERA Türkiye tarafından Bahçeşehir Üniversitesi Bursa Kampüsü'nde 'Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları' konulu seminer düzenlendi. 


Seminer öncesinde soruları yanıtlayan Tümen, Bursa'nın arazi yatırımcıları için çok avantajlı bir şehir olduğunun altını çizdi. Bursa'ya ulaşımın kolay olmasının şehre artı bir değer kattığım belirten Tümen, "Bursa önümüzdeki yıllarda gayrimenkul sektörü açısından en hızlı gelişen şehirlerden biri olacak" dedi. Şehrin batıya doğru geliştiğini hatırlatan Tümen, "Konut yatırımında İhsaniye, Beşevler ve Ataevler'deki hareketlilik Görükle'ye kadar uzamış durumda. Ayrıca Mudanya Yolu, Bademli'de talep gören yerlerin başmda geliyor. Ticari gayrimenkul hareketliliği ise Mudanya yolu, Ankara yolu üzerinde yoğunlaşıyor" diye konuştu. 


PAZAR...