19 / 04 / 2024

Bursa İmar Organizasyon İnşaat konutları

Bursa İmar Organizasyon İnşaat konutları

Çohanlar İnşaat, Bursa Nilüfer'de konut projesi yapacak. 730 konuttan meydana gelecek proje 2 yıl içinde teslim edilecek..

Bursa Gökçe Mahallesi sakinleri yeni tapularına kavuştu!

Bursa Gökçe Mahallesi’ndeki 244 parsel üzerinde 1/1000 ölçekli Gökçe İmar Planı dâhilinde şuyulama çalışmalarını tamamlayan Nilüfer Belediyesi, 232 hak sahibine tapularını verdi.

TOKİ Bursa ve Aydın'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mah. 200 Adet Konut Projesi ve Aydın İli Söke İlçesi, Yenikent Mah. 200 Adet Konut Projesi Kapsamında İmar Planına Esas Jeolojik Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

Bursa'da inşaatlar için ‘yeni plan’ çözümü!

Bursa Olay Gazetesi köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü yazısında Bursa'da ''İmar planlarının iptaliyle duran inşaatlar için ‘yeni plan’ çözümü''nü kaleme aldı.

Bursa'da gündem Orhangazi İmar Planı!

CHP Bursa Milletvekili, TBMM Divan Kâtip Üyesi Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Orhangazi Gedelek Turşu Festivali'nde düzenlenen konuşmada iptal edilen 1/25 binlik Orhangazi İmar Planı nedeniyle dükkanların risk altında olduğunu ifade etti.

İmar barışı kapsamında Bursa'da 87 bin 936 müracaat yapıldı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İmar barışı kapsamında, Bursa'da 87 bin 936 müracaat yapıldı. Daha önce elektrik ve su aboneliği sorunlarını çözdüğümüz bu tür taşınmazların doğal gaz meselesindeki zorlukları da inşallah yakında aşıyoruz." dedi...

Bursa'da 2700 yıllık antik kent üzerinde AVM çalışması!

Bursa'ya bağlı Mudanya'da 2700 yıllık Myrleia Antik Kenti üzerinde AVM için 'İmar Barışı'ndan yararlanarak Mudanya Belediyesi'nden Yapı Kullanma Ruhsatı alan Özdilek Holding, çalışmalara başladı. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği yürürlükte!

Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Yürürlükte Arsalara İlişkin Hükümler, Yapılaşmaya İlişkin Hükümler, Yapılara İlişkin Hükümler yer aldı. 

Bursa'da Yeni İmar Yönetmeliği çalıştayı düzenlendi!

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin, “Yeni Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği” hakkında Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçe belediyesinde çalışan teknik personelin bilgilendirilmesi için çalıştay gerçekleştirildi. 

Bursa İmar Çalıştayı’nda riskli binalar masaya yatırıldı!

Bursa Crowne Plaza’da gerçekleştirilen İmar Çalıştayı’nda imar müdürlüklerinde görev yapan teknik personel bir araya geldi. Toplantıda yeni çıkarılacak olan Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği konusundaki görüş ve beklentiler dile getirildi.

Bursa Kestel OSB'de imar planı değişikliği!

Bursa Kestel Organize Sanayi Bölgesi’ne ilişkin 1/2000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıya 26 Ekim 2016 tarihinde çıkarıldı. İmar planı 26 Kasım 2016 tarihinde askıdan indirilecek.

Bursa Nilüfer Batı Gelişme Bölgesi İmar Planı kabul edildi!

Nilüfer Eko-Kent Planı, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 3 defa ret edilince aynı bölge için Nilüfer Batı Gelişme Bölgesi Uygulama İmar Planı hazırlandı. Plan Nilüfer Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu, İnegöl'de toplandı!

Her ay farklı bir ilçeyi ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu, bu ay İnegöl´de toplandı. Bursa Büyükşehir İmar Komisyonu Üyelerinin ziyaretinde, İnegöl Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyeleri de hazır bulundu.

Bursa Canbolu Kavşağı yeni imar planı Karacabey'in yararına!

Bursa Canbolu Kavşağı'nda yürütülmesi planlanan 'Yeni İmar Çalışması'nın, başta arsa ve arazi sahipleri olmak üzere, tüm Karacabey'in yararına olduğu bilgilerine yer verildi.

Bursa İmar Organizasyon İnşaat konutları Haberi

Bursa İmar Organizasyon İnşaat konutları

Çohanlar İnşaat, Bursa'da Nilüfer İlçesi'ne bağlı İrfaniye Mahallesi'nde konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor.

44 bin 686,69 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek konut projesinin toplam kullanım alanı ise 144 bin 417,74 metrekare olarak belirlendi. 

Toplam 730 konutun yer alacağı projede 262 adet daire 22 adet dükkan 128 ada ve 1 nolu parselde, 468 adet daire 23 adet dükkan ise 129 ada ve 1 nolu parselinde yükselecek.

6 katlı 28 bloktan meydana gelen projenin inşa çalışmalarının 2 yılda tamamlanması planlanıyor. 

3 milyon 380 bin TL'ye mal olacak projede kullanıma açıldıktan sonra toplam 2 bin 920 kişinin ikamet etmesi bekleniyor.

Hasanağa TOKİ Toplu Konutları'na komşu

Proje alanı, Nilüfer ilçesi sınırlarında, Görükle Göçmen Toplu Konutlarının 1.5 kilometre güneyinde ve Hasanağa TOKİ Toplu Konutlarının 400 metre doğusunda yer alıyor.