28 / 03 / 2024

Bursa İnşaat Zirvesi 2014

Bursa İnşaat Zirvesi 2014

Ada Creative ve İnşaat Burada Dergisi, inşaat sektörünü bir kez daha Zirve'de bir araya getiriyor. İnşaat sektörü yetkilileri "2. Bursa İnşaat Zirvesi"nde güç birliği yapmaya hazırlanıyor...

Bursa'nın uydu kentlere ihtiyacı var!

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri İşadamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, artan sanayi yatırımlarıyla her geçen yıl daha fazla nüfus çeken Bursa'nın sanayi bölgeleri yakınında kurulacak uydu kentlere ihtiyacı olduğunu söyledi. 

AYİDER, İnşaat Zirvesi'nde sektörü bir araya getiriyor!

AYİDER, sektör paydaşlarını “İnşaat Zirvesi”nde bir araya getiriyor. 2020 yılından beklentiler, kentsel dönüşümün geleceği gibi konular da gündeme taşınacağı zirve, 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek...

Bursa’nın inşaat firmaları NGYO Konut Market'te satış yapacak!

İnşaat sektörünün son dönemde parlayan yıldızları arasında yer alan  Bursa'da uzun yıllardır hizmet veren  Güler İnşaat, Ngt İnşaat ve Ngsem İnşaat şirketlerinin yapmış olduğu projelerdeki gayrimenkuller, yeni kurulan NGYO Konut Market bünyesinde satışa sunulacak.

Bursa inşaat sektörü yeni dernek merkezine kavuştu!

Bursa inşaat sektörünün çatı örgütü İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (İMSİAD), yeni dernek merkezimizin açılışı Bursa protokolü ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bursa gayrimenkul fuarını 46 bin kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı'nı 5 günde 46 bin kişi ziyaret etti. 

İnşaat sektörü gücünü Bursa'da gösterdi!

Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarı 30 ülkeden 52 bin 225 kişinin katılımıyla gerçekleşti. İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, fuar ve sektörle ilgili görüşlerini paylaştı.

Bursa'daki fuarlar konut satışlarını artırdı!

19-23 Nisan'da gerçekleşen Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarları'nın bölgeye etkisini BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve Tüyap genel Müdürü İlhan Ersözlü değerlendirdi.

Bursa'da inşaat sektörü temsilcileri yabancı alıcılarla buluştu!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, 15. Bursa İnşaat ve 2. Rising City Gayrimenkul Fuarları kapsamında Ekonomi Bakanlığının destekleriyle alım heyeti organizasyonu düzenledi.

Yıldırım'ın dönüşüm projeleri Bursa İnşaat Fuarı'nda görücüye çıktı!

Yıldırım Belediyesi’nin kentsel dönüşüm ve vizyon projeleri Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı’nda görücüye çıktı.

Bursa İnşaat Fuarı’nda Osmangazi standına büyük ilgi!

Bursa’da düzenlenen Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı’na Osmangazi Belediyesi de katıldı. Fuarda Osmangazi Belediyesi'nin standı büyük ilgi gördü.

Bursa Nilüfer Belediyesi inşaat fuarında!

Bursa Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa İnşaat Fuarı 2017'nin açılışına katıldı.

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Zirvesi sona erdi!

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Topluluğu tarafından düzenlenen İnşaat Zirvesi sona erdi. Öğrencilerle buluşan sektör temsilcileri, bilgilerini paylaştı, gençlerin sektöre ilişkin akıllarındaki soruları yanıt verdi.

Bursa'nın ekonomisinde inşaat sektörünün payı büyük!

Yeni Dönem Gazetesi'nin yazarlarından N. Nuri Yavuz bugünkü yazısında Bursa'nın ekonomisinde inşaat sektörünün yerini anlattı. İşte o yazı...

Bursa İnşaat Zirvesi 2014 Haberi

Bursa İnşaat Zirvesi 2014

 Ada Creative ve İnşaat Burada Dergisi, inşaat sektörünü bir kez daha Zirve'de bir araya getiriyor. Bursa'da inşaat sektörünü büyütmek, ihracata pozitif katkı sağlamak amacıyla sektörün devleri "2. 

Bursa İnşaat Zirvesi"nde güç birliği yapmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin en hızlı kentleşen illerinin başında gelen Bursa'da, yükselen inşaat artışı ile bu hızlı yükselişi değerlendirmek adına ortam hazırlamak, sektör dinamiklerini bir araya getirerek Bursa'nın geleceğine yön veren gelişmeleri, artıları, eksileri aynı ortamda konuşabilmek adına kolları sıvayan ekip, bu sene Uludağ Üniversitesi ile birlikte imzaladığı protokol ile yine çok ses getirecek bir zirve için çalışmalara başladı. 


ÖNEMLİ GÖSTERGE 

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Saim Kılavuz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Müfit Parlak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Karagöz, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr....