26 / 04 / 2024

Bursa-İzmir yolu

Bursa-İzmir yolu

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Bursa Panayır'a bisiklet yolu inşa ediliyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ne 1360 metre uzunlukta bisiklet yolu inşası için çalışmalara başladı. 

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde güzergah değişikliği mecliste!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde planlanan güzergah değişikliğine ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Lotus Office, Bursa'da yükseliyor!

Lotus Office projesi son yıllarda iş dünyasının merkezi olarak nitelenen Nilüfer'de, İzmir Yolu üzerinde geliştiriliyor. Projede 190 ofis ve 16 mağaza bulunuyor...

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Ekim'de tamamlanacak!

İstanbul-İzmir arasını 9 saatten 3.5 saate indirecek olan İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu yeni bir alışveriş konsepti yarattı. 446 km yol üzerine kurulacak 33 tesiste markalar ciro rekoru kıracak.

Lotus Office Bursa'da fiyatlar 650 bin TL’den başlıyor!

Bursa’nın akıllı ofis projesi Lotus Office, son yıllarda iş dünyasının merkezi olarak nitelenen Nilüfer’de, İzmir Yolu üzerinde hayata geçiriliyor. 

Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı!

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu 29 Ekim 2019'da açılıyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul- Bursa - İzmir otoyolu 29 Ekim 2019'da açılıyor.

İstanbul -Bursa- İzmir Otoyolu'nda inceleme!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şube Yönetim Kurulu, İstanbul -Bursa- İzmir Otoyolu projesinde görev alan inşaat mühendislerini ziyaret etti. Yetkililer, inşaat mühendislerinden projeyle ilgili bilgi aldı.

Dedeman hangi illere odaklandı?

Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, "Gaziantep'te ve Kayseri'de yeni projelerimiz söz konusu. İstanbul'da ise 3-4 tane projeyle flört ettiğimizi söyleyebilirim. Bursa, İzmir ve Sinop'ta da yakın temasta olduğumuz projeler var" diyor....

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun yüzde 50’si tamamlandı!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Yüzde 50'si tamamlanan projenin 2019 Eylül veya Ekim ayında hizmete açılacağı açıklandı.

Yalova yatırımcıların cazibe merkezi haline geldi!

Kısa sürede tamamlanıp hizmete açılan Osmangazi Köprüsü ve İstanbul - Ankara - Bursa - İzmir otoyol aksı gibi mega projelerin meyvelerini yıllardır OSB’si bulunmayan Yalova toplamaya başladı. 

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu trafiği rahatlatacak!

İstanbul ile İzmir arası ulaşımı 9 saatten 3,5 saate indirecek İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun, Balıkesir trafiğini de rahatlatacak.

Bursa-İzmir yolu Haberi

Bursa-İzmir yolu

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak çalışmalarda sona yaklaşıldı. Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandığını söyleyen AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, AK Parti’nin 16 yıldır millete hizmet yolunda çok önemli çalışmaları gerçekleştirdiğini söyledi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, hali hazırda Avrupa'nın en büyük dünyanın ise 4'üncü büyük otoyolu konumundaki İstanbul- Bursa- İzmir otoyol projesinin tamamlandığında dünyanın en uzun 1'inci ve 5'inci asma köprülerini de içerisinde barındıracağını söyleyen Esgin, şu açıklamalarda bulundu:

"Türkiye'nin en büyük yatırımlarından birisi 29 Ekim 2019'da açılacak. Bu projenin çalışmalarında sona yaklaşıyoruz. Ayrıca Bursa İzmir mevcut karayolunda da düzenlemeler yapıyoruz. Bursa-Karacabey yolu üzerinde de 3 tane köprülü kavşağı hizmete açtık. Badırga-Çatalağıl kavşağında da çalışmaların yüzde 95'i tamamlandı.

En kısa zamanda da burayı hizmete açacağız. Bulunduğumuz Gölkıyı ve...