29 / 03 / 2024

Bursa Keles toki ödeme planı

Bursa Keles toki ödeme planı

TOKİ Bursa Keles 2. Etap Evleri başvuru süresi yarın sona eriyor. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin yürüteceği projede daire fiyatları 95 bin 594 TL'den başlıyor.

O ilde yüzde 20 indirim fırsatıyla 12 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan büyük fırsat! 

Bursa Keles Milli Emlak Şefliği, Bursa ili, Keles ilçesinde yer alan 12 adet araziyi yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla satıyor. Peki Bursa Keles'te yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Burdur ve Bursa kuralarında geri sayım başladı! Bu habere hemen bakın

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ'nın kura sonuçlarında sıra Bursa ve Burdur var. “İlk Evim, İlk İş Yerim” içeriği gereği bin 116 konutun yer alacağı Burdur için kura çekimi merakla sonuçlanması bekleniyor. www.toki.tv adresinden veya resmi YouTube kanalından canlı yayınlanacak

Bursa Keles'te 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 7 gayrimenkul!

Bursa ili Keles Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Keles ilçesi, Belenören, Durak, Gelemiş, Gököz, Issızören ve Dedeler mahallelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

TOKİ Bursa Keles'e 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle 140 konut müjdesi!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Keles 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Keles projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Keles 2022 ucuz konut projesi...

Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları..

Bursa Keles Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Keles’te yapılması planlanan ve içerisinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da yer alan Keles Kültür Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

Bursa Osmangazi TOKİ 2019 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Osmangazi projesi için başvuru dönemi bugün başladı.

Bursa İznik TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Bursa İznik projesinde yer alan 8 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Bursa Keles için acele kamulaştırma kararı!

Keles Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Bursa ili, Keles ilçesi sınırları içerisinde acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa İznik TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa İznik projesinde yer alan 145 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Bursa Keles 2. Etap TOKİ'de teslimler sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Keles 2. Etap'ta yer alan konutlar için son teslim tarihini bugün olarak belirledi.

TOKİ Bursa Keles 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

Bursa Keles 2. Etap projesinde yer alan konutların teslimleri 22 Ocak 2018-31 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacak.

Bursa Keles toki ödeme planı Haberi

Bursa Keles toki ödeme planı

Bursa Keles 2. Etap Konutları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Bursa-Keles Belediye Başkanlığı ortaklığında inşa ediliyor. 


27 Temmuz 2015 tarihinde başlayan TOKİ Bursa Keles 2. Etap Evleri başvuru süresi yarın sona erecek. Projede 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen daireler yer alıyor. 


Talep örgütlemesiyle geliştirilen TOKİ Bursa Keles 2. Etap'ta 80 daire satışa sunuluyor. Projede 2+1 evler için 4 bin TL, 3+1 evler için 6 bin TL başvuru bedeli ödeniyor. 


Satış ve başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin Bursa Keles Şubesi tarafından kabul edilen Bursa Keles 2. Etap TOKİ Konutları'nın alanları 74,83 metrekare ile 110,81 metrekare arasında değişiyor. 


TOKİ Bursa Keles 2. Etap fiyatları 95 bin 594 TL ile 141 bin 577 TL arasında farklılık gösteriyor. Projede 120 ay vade seçeneği ile ödeme...