18 / 04 / 2024

bursa modeks 2014 fuarı ne zaman yapılacak

bursa modeks 2014 fuarı ne zaman yapılacak

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen MODEKS 2014 2. mobilya, dekorasyon ve aksesuarları fuarı yarın kapılarını açacak. Almira Otelde düzenlenen basın toplantısında fuarla ilgili bilgilendirmede bulunuldu...

Bursa'nın en büyük kalp hastanesi Ekim'de açılacak!

2014'te Bursa’da inşaatına başlanılan dev kalp damar hastanesinde sona gelindi. 7 yıldızlı otel görünümündeki hastanenin Ekim ayında hizmete açılması bekleniliyor.

Bursa İznik UNESCO yolunda!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşen çalışmalar ile 2014 yılında Hanlar Bölgesi, Sultan Külliyeleri ve Cumalıkızık gibi değerleriyle Unesco Dünya Miras Listesi’ne dâhil olan Bursa’nın ilçesi İznik de Unesco yolunda…

Tarihi Kentler Birliği 2016 toplantısına Bursa damgası!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “2010 yılında başvurduğumuz UNESCO süreci 2014’de tamamlanarak Bursa UNESCO Dünya Miras Listesi’ne girdi.Yani, Bursa’nın değerleri artık dünyanın üstün evrensel değeri oldu." dedi.

Bursa Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı ne zaman açılacak?

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 2014 yılı Kasım ayında temeli atılan Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadın 2016 yılının ilk aylarında hizmete girmesi bekleniyor.

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi’nin inşaatında sona gelindi!

Yapımına 2014 yılında başlanan yeni Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi’nde sona gelindi. 29 dönümlük arazi üzerine yapılan hastanenin kaba ve ince işçiliğinin sona ermesi ile birlikte çevre düzenlemesine başlandı.

Bursa Ibis ve Adana Ibis Otel değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., şirket portföyündeki Bursa Ibis ve Adana Ibis Otel'e ait 31 Aralık 2014 tarihli ikinci revize değerleme raporlarını KAP'a bildirdi.

Bursa çevre projeleriyle nefes alacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, geçmiş 6 yıllık yatırımlar ile 2014-2019 yılları arasında planlanan yatırımları değerlendirdi.

Startkey, Bursa’da emlak franchise ofisi açacak!

Startkey, Bursa ofisini açmak için kolları sıvadı. 2014 yılını da büyümeyle kapatan emlak sektörü girişimcilerin iştahını kabartırken, Startkey büyümeye Bursa’lı girişimcilerle devam etme kararı aldı.

Araplar Bursa'da turizm ve emlak sektörünü canlandırdı!

2014 yılında kente gelen Arap turist sayısında yüzde 25, Arapların satın aldığı gayrimenkul sayısında ise 3 kata yakın artış oldu. Araplar, Bursa'da emlakçılığa da başladılar.

Bursa Çimento faaliyet raporu!

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş., 01/01/2014 - 31/12/2014 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen 2014 yılına ait faaliyet raporu...

Araplar, Bursa’da emlak ve turizm sektörüne yoğunlaştı!

Sanayi kenti Bursa’ya 2014 yılında gelen Arap turist sayısında yüzde 25, Arapların satın aldığı gayrimenkul sayısında ise 3 kata yakın artış oldu. Araplar, Bursa’da emlakçılığa da başladılar.

Bursa'da termal turizm 11 kat büyüdü!

2000 yılında bu alanda yurtdışından 800 hastayı ağırlayan Bursa, bu sayıyı 2014 yılında 10 bine çıkardı. Kentte sağlık serbest bölgesi kurulmasının turizm gelirlerini daha da artıracağı belirtiliyor.

İlçe ve mahallelerin 2014 yıl sonu değerlendirmesi!

REIDIN, SED ile Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli illerine ait 71 ilçe ve bunlara bağlı 481 mahalleyi refah ve yaşanabilirlik seviyesi açısından derecelendirdiği çalışmasında 2014 yıl sonu verilerini açıkladı.

bursa modeks 2014 fuarı ne zaman yapılacak Haberi

bursa modeks 2014 fuarı ne zaman yapılacak


TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen MODEKS 2014 2. mobilya, dekorasyon ve aksesuarları fuarı yarın kapılarını açacak.


Almira Otelde düzenlenen basın toplantısında fuarla ilgili bilgilendirmede bulunuldu. Basın toplantısına; TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdür Yrd. Murat Özkaya, fuarın hazırlanmasında TÜYAP’la işbirliği yapan Media Anemon firması Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Bilican ve yurtdışındaki tanıtım çalışmalarını yürüten ajans TG EXPO Genel Müdürü Gönül Akyıldız katıldı.


Basın toplantısında konuşan TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdür Yrd. Murat Özkaya, hazırlanan MODEKS 2014 2. mobilya, dekorasyon ve aksesuarları fuarının 5-9 Mart 2014 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirileceğini belirtti. 


'40 BİN ZİYARETÇİ BEKLİYORUZ'


2013 yılında ilk kez düzenlenen Modeks Fuarı’nın yurt içi ve yurt dışından 31 bin 827 kişi tarafından ziyaret edildiğini belirten Murat Özkaya,...