24 / 04 / 2024

Bursa Orhaneli devlet hastanesi

Bursa Orhaneli devlet hastanesi

Bursa Orhaneli Devlet Hastanesi'ne kaplıca suyu getirilerek fizik tedavi merkezi kurulacak. İlçeye 2 bin yatak kapasiteli iki termal otel inşa edilecek.

2023 TOKİ Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik e-Devlet kura sonuçları! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 26 Nisan 2023 yarihinde TOKİ arsa heyecanı Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Bilecek'te devam etti. Kuralar canlı yayında ve noter huzurunda çekildi. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? İsim listesi belli oldu mu? İşte, tüm merak edilen detayl

TOKİ Bursa Orhaneli'ne müjdeyi verdi! 2+1, 3+1 yeni konutlar geliyor! 

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Orhaneli 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Orhaneli projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Orhaneli 2022 ucuz konut projesi...

Bursa Orhaneli'de konutta talep patlaması yaşanıyor!

Olaycom yazarlarından Mustafa Özdal bugünkü yazısında Bursa Orhaneli'de konut piyasasını kaleme aldı.

TOKİ Bursa Orhaneli başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Orhaneli projesinde yer alan 97 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları..

TOKİ Bursa Orhaneli kura sonucu 16.12.2021!

TOKİ Bursa Orhaneli kura sonucu 16.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Orhaneli kura sonucu 16.12.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Bursa Orhaneli projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Orhaneli projesinde yer alan 97 adet konut satışa çıktı.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi Nisan 2023'te tamamlanacak!

Bursa'nın sağlık alanında büyük ihtiyacını karşılayacak olan Acemler'deki Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin yapımı 2017'de başlamıştı. Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, 1281 yatak kapasiteli hastanenin Nisan 2023'te tamamlanacağını açıkladı.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Bursa'da inşasına başlanan fakat yüklenici firma ile yapılan sözleşmenin tasfiye edilmesi nedeniyle duran Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

Bursa'da iki asırlık bina restore edildi!

Bursa'da 19. yüzyılda tüm özellikleriyle inşa edilen, Devlet Misafirhanesi ve Rus Konsolosluğu olarak kullanılan sonrasında konut özelliği taşıyan bina restore edildi.

Bursa'da beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa'da bir inşaatta beton döküm işlemi sırasında kalıp çöktü. Meydana gelen kaza sonucunda 4 işçi yaralanarak İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

TOKİ Bursa 142 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Orhaneli İlçesi Fevzipaşa Mahallesi 2. Etap 142 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Bursa Orhaneli devlet hastanesi Haberi

Bursa Orhaneli devlet hastanesi

Bursa Orhaneli ilçesine bağlı Ağaçhisar köyündeki sıcak su kaynağı Orhaneli Devlet Hastanesi'ne akıtılacak. Yeni fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi Orhaneli'yi cazibe merkezi yapacak. Ağaçhisar köyündeki sıcak suyu 17 kilometre taşıyarak Devlet Hastanesi'ne bağlamak istediklerini belirten Orhaneli Belediye Başkam irfan Tatlıoğlu, projenin hayata geçmesi durumunda herkesin Orhaneli'nden bahsedeceğini söyledi. Tatlıoğlu, ayrıca ilçeye iki tane termal otel yapılarak termal turizmin başkenti olacaklarını ifade etti. 


Orhaneli Devlet Hastanesi'nin Avrupa Birliği normlarına uygun ilk kamu hastanesi olduğunu belirten, Başkan Tatlıoğlu, "Hastanemiz büyük bir emek verdikten soma açıldı. Şu an dolmaya başladı. Türkiye'nin en güzel hastanesi olması için bazı çalışmalar yapmamız gerektiğine inanıyoruz. Hastanemizde fizik tedavi bölümü var. Bir arkadaşımız özelleştirerek bu fizik tedavi bölümünü açtı. Bizler sıcak su getirerek hastanemizi Türkiye'nin önemli rehabilitasyon merkezlerinden...