16 / 04 / 2024

Bursa Osmanlı Evleri toki

Bursa Osmanlı Evleri toki

Bursa İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldırımken işleri Müdürü İsmail Acar ile birlikte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Osmanlı Evleri'ni ziyaret etti.

Tarihi Bursa Evleri’nin inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından aslına uygun şekilde yeniden hayata geçirilen Tayakadın Mahallesi’ndeki Sivil Mimarlık Örneği Tarihi Bursa Evleri’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Tarihi Bursa Evleri aslına uygun olarak yenileniyor!

Bursa'da Osmangazi Belediyesince yürütülen rekonstrüksiyon çalışmasıyla tarihi Bursa evleri aslına uygun olarak yenileniyor...

Bursa Hümahatun Evleri'ne tapu müjdesi!

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Hümahatun Evleri projesindeki daireler için kat irtifakı tapuları imzalandı. 

Prestij Hayat Bakyapı fiyat 2017!

Prestij Hayat Bakyapı fiyat listesi 199 bin TL'den başlıyor. Bursa Prestij Evleri'nde teslimler Nisan 2019'da gerçekleştiriliyor...

Orange City Evleri Bursa ev fiyatları!

Orange City Evleri Bursa ev fiyatları 410 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Orange City Bursa'da 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor...

Bursa Zer Bademli Evleri 2017 Mart'ta teslim!

Bursa'da 2005 yılından bu yana iş merkezi ve plaza projeleri inşa eden Zerrin Özgüle İnşaat, ilk villa projesi olan Zer Bademli Evleri ile gayrimenkule girdi. Sadece 9 tane olması ile dikkati çeken proje Yeşil Çevre Evi sertifikasını da almaya hazırlanıyor.

BursaTuana Evleri'nin anahtarları teslim edildi!

Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group’un, ulaşım projeleriyle Bursa’nın cazibe bölgeleri arasına giren İstanbul Caddesi’nde başlattığı Tuana Evleri’nde mülk sahiplerine tapu ve anahtar teslimi yapıldı.

Bursa Tuana Evleri'nde anahtar teslim heyecanı!

Bursa inşaat sektörünün belli başlı firmalarından Alpiş Group'un, İstanbul Caddesi üzerinde başlattığı Tuana Evleri projesinde sona gelindi.

Bursa Tuana Evleri'nde sona gelindi!

Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren İstanbul Caddesinde başlattığı Tuana Evleri projesinde sona gelindi. 356 daire ve 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesine 11 ay önce başladı.

Bursa Hamitler 1. Etap TOKİ Evleri başvuruları!

1 adet dairenin açık satışa çıkacağı TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap projesinde başvurular 19 Eylül'de başlayacak. İşte, Bursa Hamitler 1. Etap TOKİ Evleri başvuruları...

Bursa İnegöl Akhisar TOKİ Evleri fiyatları!

Bursa İnegöl Akhisar TOKİ Evleri fiyatları 72 bin 590 TL'den başlıyor. Proje alt gelir grubuna özel 6 adet konut satışta.

Bursa İznik'te ilk Osmanlı camisi bulundu!

Bursa'nın İznik ilçesinde Orhan Gazi'nin yaptırdığı caminin gün yüzüne çıkarılması için yürütülen kazılarda son cemaat yeri bulundu. Cami Osmanlı Devleti'nin en eski çinilerini bünyesinde bulunduruyor.

Bursa Osmanlı Evleri'nin inşaatında son durum!

Bursa İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldırımken işleri Müdürü İsmail Acar ile birlikte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Osmanlı Evleri'ni ziyaret etti.

Bursa Osmanlı Evleri toki Haberi

Bursa Osmanlı Evleri toki

Bursa İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldırımken işleri Müdürü İsmail Acar ile birlikte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Osmanlı Evleri'ni ziyaret ettiler. TOKİ yetkilileri ile görüşen Başkan Sargrn yaptığı açıklama da" 21 Ocak 2016 tarihinde yapılan ihale kapsamında; 165 konut, 1 cami ve 4 dükkân inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme inşası devam ediyor. Selçuk Mahallesinde inşası devam eden 165 konutluk projede geleneksel Osmanlı ve Selçuklu mimarisi olarak tasarlanan projede araç yolları sınırlandırılarak ulaşım, ağırlıklı olarak yaya öncelikli olacak şekilde ele alındı. Cami merkeze konumlandırılırken, ticari alanlar da konutların zemin katlarında tasarlandı. Kaba inşatların bitiminden sonra TOKİ müracaatları başlayacak" dedi.



A Gazete




Haber Bursa Karacabey Haber'de şu şekilde yer aldı...



Bursa İznik Belediye Başkanı...