25 / 04 / 2024

Bursa Soğanlı Merkez Cami açıldı

Bursa Soğanlı Merkez Cami açıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle hayata geçirilen Soğanlı Merkez Cami açıldı.

Osmangazi Soğanlı'daki kentsel dönüşüm projesi TBMM gündeminde!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinin Soğanlı Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya mı açılacak?

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın gözde yeşil alanları arasında bulunan Soğanlı Botanik Parkı’nın yapılaşmaya açılmasıyla ilgili iddialarını yalanladı.

Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü değişti!

Bursa'da Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü, Nitelikli Koruma Alanı ve ‘Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı' olarak değiştirildi...

Soğanlı Botanik Parkı'nın yapılaşmaya açılacağı iddiasına bakanlıktan yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yaptığı açıklamada Bursa Soğanlı Botanik Parkı'nın yapılaşmaya açılacağı haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Bursa'daki Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya açılıyor!

Bursa'da yer alan Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü değiştirildi ve doğal SİT gitti ‘Kontollü kullanım alanı’ geldi. Park'ta yapılaşmanın da önü açıldı.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi için 68 bina yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kalan riskli alandaki 5 katlı binayı kamulaştırarak yıktı.

Bursa Soğanlı Merkez Cami açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle hayata geçirilen Soğanlı Merkez Cami açıldı.

Bursa Soğanlı, kentsel dönüşümle değerlendi!

Yatay şehirleşmenin örnek projeleri arasında yer alan Soğanlı Kentsel Dönüşümü, sosyal donatı alanları, mimari ve teknik özellikleri ile de Bursa’nın yükselen değeri oldu.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 55 bina yıkıldı!

Bursa'nın Soğanlı bölgesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında

Bursa Soğanlı'da kentsel dönüşüm oyunu!

Bursa'nın Soğanlı Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinde vatandaşlar muhalefet tarafından kışkırtılıyor. Gerçeği öğrenen vatandaşlar astıkları pankart için özür diledi...

Soğanlık Merkez Cami ve Zemin Altı Otoparkı’nın temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, Kartal'da Soğanlık Merkez Cami ve Zemin Altı Otoparkı’nın temel atma törenine katıldı.

Bursa Soğanlı dönüşüm projesinde 1. etapta hayat başladı!

Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’ya kazandırdığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında alt yapı, çevre düzenlemesi, park ve yol çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa Soğanlı kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi, kentin vizyonunu değiştirmek adına yeniliklere devam ediyor. Soğanlı kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi.

Bursa Soğanlı Merkez Cami açıldı Haberi

Bursa Soğanlı Merkez Cami açıldı


Camileri sadece 5 vakit namaz kılınan mekanların ötesinde yeni yaşam alanları olarak değerlendiren ve bu noktada birçok caminin çehresinin değiştirilmesine katkı sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle yaptırılan Soğanlı Merkez Camii açıldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırılan 10 evin yıkılmasının ardından 1800 metrekare alan üzerine inşa edilen caminin, 1.000 kişi kapasiteli üst katında ibadet başladı. Caminin alt kat düzenlemesi ve dış cephe çalışmaları sürerken, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, cami cemaatiyle bir araya geldi. İbadete açılan üst katı gezen Başkan Aktaş, bölge için gerçekten muhteşem bir eser kazandırıldığını belirtti.

Yeni yaşam alanları

Daha sonra cami bahçesinde cemaatle konuşan Başkan Aktaş’a, Bursa Milletvekili Osman Mesten de eşlik etti. Burada vatandaşlara seslenen Başkan Aktaş, “Camimiz tamamen bittiğinde bu bölge için toparlayıcı bir mekan...