19 / 04 / 2024

Bursadan çevre projesi

Bursadan çevre projesi

Bursa'nın doğusundan sonra batı bölgesine de çevre yatırımlarıyla nefes aldıran Biiyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer Deresi'ne akan atık suların tamamının arıtılarak derelere verilmesini sağlayacak projenin protokolü törenle imzalandı.

Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Valisi Tuncay Sonel, yapımı devam eden Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatında incelemelerde bulundu...

Kozak Çevre Yolu projesi meclis gündeminde!

İzmir'in Bergama ilçesinde bulunan Kozak Çevre Yolu projesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Salda Gölü Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile korunuyor!

Bilimsel değerinin yanı sıra beyaz kumsalı, turkuaz rengi berrak suyuyla eşsiz doğa güzelliğiyle dikkat çeken Burdur Salda Gölü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile her açıdan korunuyor.

Selimiye Camii Çevre Projesi'ne onay!

Edirne Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Selimiye Camii'nin çevre düzenleme projesini onayladı.

Kırşehir Çevre Yolu projesi TBMM'de!

Kırşehir Çevre Yolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kağıthane'nin değeri Cendere Deresi projesiyle artacak!

Yatırımların hız kesmediği Kağıthane'de bir yeni proje daha hayata geçiriliyor. Cendere Deresi Çevre Projesi ile Kağıthane turizmin merkezi olacak.

Ulus Meydanı ve Çevre Düzenleme Projesi'nde son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Ulus Meydanı ve Çevre Düzenleme Ulaşım Projesi”nin ön hazırlığının yapılması için Belediye Meclisi’nden yetki aldı.

Edirne Güney Çevre Yolu Projesi için evler yıkıldı!

Edirne Güney Çevre Yolu Projesi kapsamında yol güzergahı üzerinde evlerin yıkımı gerçekleşti. Belediye emeklisi Süleyman Bulba evinin yıkımını anlattı.

Ordu Çevre Yolu Projesi'nde sona gelindi!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yapımına yaklaşık 4 yıl önce başlanan Ordu Çevre Yolu Projesi'nde sona gelindiğini belirti.

Rize Çevre Yolu ne zaman tamamlanacak?

RİZE’NİN önemli projelerinden bir tanesi olan Rize Güney Çevre Projesi’yle ilgili çalışmalar devam ederken, Karayolları yetkilileri projenin tamamen bitirilmesinin 2017 yılı sonunu bulacağını ifade etti.

Kaynaklar ve Gökdere’ye 10 milyonluk çevre projesi!

Buca Kaynaklar ve Bornova Gökdere'de hayata geçirilecek kanalizasyon projesinin ihalesini gerçekleştirdi. 60 km uzunluğundaki kanalizasyon sistemi ve iki adet atık su terfi merkezini kapsayan proje yaklaşık 10 milyon TL'ye mal olacak.

Adana Güney Çevre Yolu projesi ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, tahmini maliyeti 150 milyon TL olan 29 kilometrelik Güney Çevre Yolu Projesi’nin bir hafta içinde ihaleye açılacağının müjdesini verdi.

Adıyaman Gölbaşı kanalizasyon arıtma tesisi yüzde 90 tamamlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ‘Daha Güzel ve Temiz Bir Çevre’ projesi kapsamında faaliyete geçirdikleri kanalizasyon arıtma tesisinin yüzde 90 oranında arıtma sağladığını söyledi.

Bursadan çevre projesi Haberi

Bursadan çevre projesi

Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ'nin attığı tarihi adımla 2 yıl içinde koku ve kirlilikten kurtulacak olan Nilüfer Deresi pırıl pırıl akacak. Bursa'ya hizmetleriyle değer katan Biiyükşehir Belediyesi, çevre yatırımlarıyla da kenti sağlıklı bir geleceğe taşımaya devam ediyor. Bursa'yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek üzere çalışmalarına yön verdiklerini anlatan Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Biiyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe. Biiyükşehir Belediyesi ve BUSKİ'nin çevreye önem veren faaliyetlerini anlattı.


BURSA'YA 100 MİLYON TL'LİK HİZMET 

Bursa'yı daha kaliteli bir geleceğe ulaştıracak projeleri bir bir hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Altepe, "Bursa'da çevreye önem veriyoruz. Gelecek kuşaklara temiz hava. 



temiz toprak bırakmak istiyoruz. Bursa'da üstyapı yatırımlarının yanı sıra yerin altında da büyük yatırımlar yapıyoruz. 

Yıllardır eksikliği çekilen çevre yatırımları bizim önceliğimiz oldu. 'Avrupa şehri Bursa' hedefiyle temiz bir...