27 / 04 / 2024

bursagaz hedefleri

bursagaz hedefleri

Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, şirketlerinin sosyal ve ekonomik sürdürülebilirlik projeleriyle saygın kurumlardan sertifikalar aldığını açıkladı..

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı!

‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı.

Kılıçoğlu Kiremit'in 2016 hedefleri anlatıldı!

Kiremit ve çatı teknolojilerinde Türkiye'nin referans markası Kılıçoğlu, geçtiğimiz günlerde farklı bölgelerden katılımcı 250 bayisini Antalya Rui Belek Hotel'de, 2016 hedefleri doğrultusunda kurumsal stratejisini ve yol haritasını bayileri ile paylaştı.

Gaziantep OSB yatırımlarında 2023 hedefleri revize edilmeyecek!

Bu yıl yüzde 4,5 büyümeyi, ihracatta geçen yılı yakalamayı planladıklarını söyleyen Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’te yatırımların yavaşladığını ama durmadığını bu nedenle 2023 hedeflerini revize etmeyeceklerini açıkladı.

Ürgüp yaşanabilir modern bir dünya kenti haline dönüşecek!

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, ilçelerini modern bir dünya kenti haline dönüştürme hedefleri kapsamında önemli yatırımlara imza attıklarını söyledi.

GAPEKODER Şanlıurfa'da organik nar tesisi kuracak!

GAPEKODER, Şanlıurfa’da organik nar ekşisi ve organik nar çekirdeği yağı üretimi için pilot entegre tesisi kuracak. Karacadağ Kalkınma Ajansı ve çiftçi örgütleri ile birlikte çalışan derneğin hedefleri arasında 2016’da pilot Ar-Ge tesisi kurmak da var.

Endonezya-Türkiye İş Forumu gerçekleşti!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Endonezya ve Türkiye'nin dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girme yolundaki ortak hedefleri için katma değeri yüksek iş birliği yapmaları gerektiğini belirtti.

Modoko hedefleri büyüyor!

Modoko Başkanı Özçelik, AVM olma hedefini gerçekleştirerek firmanın kurumsal itibarını yükseltmek ve ziyaretçi sayısını arttırmayı hedeflediklerini söyledi.

Grohe büyümesine seramik ürün grubu ile devam edecek!

Grohe Doğu Akdeniz, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Shaya, "Yeni dönemde büyümemizi seramik ürün grubu ile güçlendireceğiz" dedi. Grohe'nin faaliyetleri ve hedefleri toplantıyla duyuruldu.

Seyhan’da yol çalışmaları devam ediyor!

Seyhan Belediyesi’nin ilçede yeni yollar açılması ve mevcut yolların asfaltlanmasıyla ilgili çalışmalarda belirlediği hedefleri aştığı bildirildi.

bursagaz hedefleri Haberi

bursagaz hedefleri

Doğalgaz dağıtım sektörünün öncü şirketlerinden olan Bursagaz, pek çok başarıya imza atmış bir kuruluş olarak kurumsal değerini sürekli artırıyor. Bu kapsamda kurumsallaşma adına sektöründe pek çok ilki hayata geçiren Bursagaz 2014 yılında başarısını ulusal arenada sektörün ilk GRI A + sürdürülebilirlik raporunu hazırlamasının yanında, uygulamaya aldığı HR yaklaşımları ile Great Place to Work ve Investor in People Gold Sertifikasyonu ile perçinledi. Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, "Sektörün ilklerini oluşturan Bursagaz operasyonel bir şirket olmanın ötesinde çevresel, sosyal ve ekonomik sürdürülebilirliği bölgesi, ulusu ve dünya için sağlamak adına ortaya koyduğu projelerle ilklere imza atmaya devam eden bir şirket olduk" diye konuştu. Bursagaz'ın son 3 yılda ortaya koyduğu yenilikçi bakış açısı ile fark oluşturan kurumsal projeleri hayata geçirerek, Global Reporting...