18 / 04 / 2024

Bursalılar yatırım gayrimenkul

Bursalılar yatırım gayrimenkul

Rich World Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz İloğlu,"Türkiye ekonomisinin itici gücü konumunda olan gayrimenkul sektörü, Bursalılar tarafından da en güvenilir yatırım alanı olarak görülüyor." dedi.

Arsa, konut ve borsa yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Bu yatırım aracı kısa sürede zengin eder!

Yatırımcılar, yatırım tercihlerini arsa, konut ve borsadan yana yapmaya devam ediyor. Peki hangi yatırım aracı kısa sürede kazandırır? Borsa yorumcusu yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. İşte en kısa sürede zengin edecek o yatırım aracı...

Lagos Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Lagos Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Gedikli tarafından kuruldu.

Lagos Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Lagos Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Gedikli tarafından kuruldu.

2024'te neye yatırım yapmalı?

2024 yılının ilk gününde vatandaşlar yatırım kararlarını gözden geçirmeye başladı. Kimisi gayrimenkul kimisi de borsaya yatırım yapma hayalleri kuruyor. İşin uzmanları "Bu yıl neye yatırım yapmalı?" sorusunu yanıtladı.

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Adem Altun tarafından kuruldu.

Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 40 milyon 461 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Dal tarafından kuruldu.

Teddy Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teddy Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Altınsoy tarafından kuruldu.

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Toptaş tarafından kuruldu.

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Yatırım yapacaklar bir kez daha düşünsün! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak! Şimdiden hazır olun, geliyor...

Yatırımcılar yatırım yaparken altın, dolar euro gibi yatırım araçlarını tercih ederken, uzmanlar bu sene asıl kazandıracak yatırım aracını açıkladı.  Bu sene en çok buna yatırım yapan kanazak! Şimden hazır olun, geliyor. 

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Köroğlu tarafından kuruldu.

Nora Yatırım Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nora Yatırım Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Berrak Özoltu, Erhan Özkaya, Mehmet Selçuk Aran ve Ergin Kincal ortaklığında kuruldu.

Hck Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hck Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamzacan Karakaş tarafından kuruldu.

Bursalılar yatırım gayrimenkul Haberi

Bursalılar yatırım gayrimenkul

Rich World Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz İloğlu "Türkiye ekonomisinin itici gücü konumunda olan gayrimenkul sektörü, Bursalılar tarafından da en güvenilir yatırım alanı olarak görülüyor. Kentsel dönüşüm projeleri de sektördeki hareketliliği artırıyor" dedi. 


Geçtiğimiz mayıs ayında Bursa'da toplam 4 bin 318 konut satıldığını hatırlatan Rich World Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz İloğlu, "Gayrimenkul sektörü hem Türkiye, hem de Bursa ekonomilerinde aslan payını alıyor" şeklinde konuştu. 


Gayrimenkul sektörün ii n, başta inşaat ve turizm olmak üzere istihdam yaratan çok sayıdaki alt sektörle ülke ekonomisinin itici gücü konumunda olduğunu vurgulayan İloğlu, "Gayrimenkul sektörü genel olarak bakıldığında en çok kazandıran yatırım araçlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Ciddi bir yatırım aracı olmasının yanı sıra yaşamak için gayrimenkul satın almak da her insanın ortak...