26 / 04 / 2024

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Bursa Büyükşehir Başkanı Recep Altepe ile birlikte gezdiği yeni stadyuma hayran kaldı...

‘Kelepir arsa’ umuduyla dolandırılan Teknik Direktör Uygun’a yönelik şok iddia! ‘Mafya aracılığıyla konutlarımı aldı!’

Teknik direktör Bülent Uygun ile arkadaşlarını "kelepir arsa" vaadiyle dolandırıp milyonlarca TL’lik vurgun yaparak kayıplara karışan Ulaş Birihan'ın yargılandığı davada eşi Derya Birihan ifade verdi. Birihan, “Uygun’a evimizi devrettim. Fakat, kapıma mafya gönderdi” dedi.

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Lopez: ‘Ekonomide doğru adımlar atıldığına inanıyoruz’

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, Türkiye’nin ekonomi politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Lopez, "Merkez Bankasının uyguladığı para politikasının sıkılaştırılması, Hazine ve Maliye Bakanlığının mali açığı azaltma tedbirlerinin konusunda doğru adımlar atıldığına inanıyoruz"

Volkan Demirel'e büyük şok! 6 milyon dolarlık villasına tedbir kararı

Uzun yıllar Fenerbahçe kalesini koruduktan sonra kariyerine Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü olarak devam eden Volkan Demirel’in Acarkent’teki 6 milyon dolarlık villasına ihtiyati tedbir kararı konuldu.

Türev Teknik Orman Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Türev Teknik Orman Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ender Öztürk ve Ahmet Güngören tarafından kuruldu.

Murat Hoşgör Eminevim Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim’de, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Murat Hoşgör getirildi. 

Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu!

Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu.

Hale Dalgalı, Tepe Emlak'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü oldu!

1996 yılında kurulan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., Metro AG ve Carrefour gibi Avrupa'nın tanınmış şirketleri ile iş birliği yaparak bugüne kadar Türkiye'nin değişik bölgelerinde alışveriş merkezleri yatırımlarına imza atan Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu...

Şule Alp, BESA Pazarlama Direktörü oldu!

BESA Grup'un satış ve pazarlama koordinatörlüğünü yapan Şule Alp Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla Pazarlama Direktörü oldu.

Alsancak Stadı'nın inşaatında son durum ne?

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da icra kurulu başkanı Barış Orhunbilge ile teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun da bulunduğu heyet, Alsancak Stassı

Ecehan Berk Pehlivanoğlu Hürriyet Emlak'ın strateji ve transformasyon direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nu strateji ve transformasyon direktörü olarak bünyesine kattı.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu, Hürriyet Emlak’ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Strateji ve Transformasyon Direktörü görevine Ecehan Berk Pehlivanoğlu’nu getirdi. 

Volkan Kırtok, Workindo Pazarlama Direktörü oldu!

Yapı-inşaat sektöründe faaliyet gösteren Workindo’nun yeni pazarlama direktörü Volkan Kırtok oldu.

Cihan Su, Hürriyet Emlak Finans Direktörü oldu!

Doğan Şirketler Grubu’nun teknolojileriyle geliştirilen, Türkiye’nin emlak dikeyindeki yenilikçi dijital markası Hürriyet Emlak’ın Finans Direktörü Cihan Su oldu.

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Haberi

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan UEFA standartlarındaki 45 bin kişilik yeni stadyum inşaatını gezdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte inşaat alanına gelen Karaman, tribünleri gezip, stadyumun teknik özellikleri hakkında Başkan Altepe’den bilgi aldı. Stadyumun üst katının tamamen localarla çevreli olmasının çok güzel olduğunu belirten Karaman, “Tribünlerde her açıdan saha mükemmel görünüyor. Seyir zevki oldukça yüksek bir stadyum olacak. İnşallah Bursaspor Avrupa kupası mücadelesini bu stadyumda verecek. Böyle bir eseri Bursa’ya kazandıran Başkanımız Altepe başta olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.


Yeni zaferler burada yaşanacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de yaklaşık 180 bin metrekarelik inşaat alanı ile Büyükşehir Belediyesi tarafından bu dönem hayata geçirilen en büyük tesis olma özelliği taşıyan stadyumda kaba inşaatın tamamlandığını,...