26 / 04 / 2024

Bursaspor tesisleri

Bursaspor tesisleri

Yeşil Beyazlıların uzun zamandır almak için uğraştığı 36 dönümlük arazi, eski yönetici Ali Turan'ın verdiği katkılarla kulübe kazandırıldı. Anıt ağaçların yer aldığı yeni bölge kros alanı olacak.

Atatürk Öğrenci Yurdu Sosyal Tesisleri yenileniyor!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), Atatürk Öğrenci Yurdu Sosyal Tesisleri'ni, yeni ve modern yurt blokları yanında eski kalması, bütünlüğü bozması ve deprem dayanımlarının yeterli olmaması nedeniyle yıkıp yeniden yapacak.

Atatürk Öğrenci Yurdu Sosyal Tesisleri yenileniyor!

Atatürk Öğrenci Yurdu Sosyal Tesisleri, yeni ve modern yurt blokları yanında eski kalması, bütünlüğü bozması, işlevini tam olarak yerine getirememesi ve deprem dayanımlarının yeterli olmaması nedeniyle yıkılıp yeniden yapılıyor...

2004 Atina Olimpiyatları için yapılan spor tesisleri atıl durumda!

2004 Atina Olimpiyatları için milyonlarca euro harcayan Yunanların pahalı spor tesisleri atıl durumda kaldı. Türkiye 'de geçen yıl 2020 olimpiyatları için bir çok tesis planı yapmıştı...

Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, 23 Ağustos'ta açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Düzce’nin tatil yöresi Akçakoca’da yapımı tamamlanan Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, 23 Ağustos Cumartesi günü Başkan Melih Gökçek tarafından hizmete açılacak.

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri'nde çalışmalar sürüyor!

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri’nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Kısa süre içerisinde tamamlanacak Altyapı Tesisleri şehrimize ve Sakaryaspor’umuza en kaliteli hizmeti sunacak" dedi

Ankara Macunköy Tesisleri'ndeki ağaçlar söküldü!

Devlet Tiyatroları Macunköy Tesisleri'nde ağaç katliamı yaşandı. Tesislerin hemen yanında devam eden özel bir şirkete ait inşaat alanında çalışan iş makinesi tesis alanında bulunan 20'ye yakın ağacı söktü.

Devlet Tiyatroları Macunköy Tesisleri'nde ağaçların izinsiz söküldüğü iddia edildi!

Devlet Tiyatroları'nın (DT) Ankara'da 60 yılı aşkın süredir kullandığı İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi'nin de içinde bulunduğu Devlet Tiyatroları Macunköy Tesisleri'nde 20 kadar ağacın izinsiz söküldüğü iddia edildi.

Emrullah İşler Kızılcahamam Belediyesi Yabanabad Termal Tesisleri'ni ziyaret etti!

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Kızılcahamam'a gelerek Kızılcahamam Belediyesi Yabanabad Termal Tesisleri'ni ziyaret etti. Kızılcıhamam Belediyesi Yabanabad Termal Tesislerinin hizmete girmesiyle birlikte tanıtım ziyareti yapıldı.

Ali Rıza Karacan: Suyun tekrar kullanımı atık su arıtma tesisleri ile mümkün!

Yaşar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Karacan, "Suyun tekrar kullanımı atık su arıtma tesisleri ile mümkün. Endüstriyel kuruluşların tümünün bu kurala uyması gerekir" şeklinde konuştu.

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri sorumluluk beyanını yayınladı!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri 1 Ocak 2014 ve 30 Haziran 2014 tarihlerine ait sorumluluk beyanını yayınladı.

Sultan Orhanspor tesisleri törenle açıldı!

Gebze Sultan Orhanspor Tesisleri törenle açıldı. Açılışta Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve çok sayıda davetli açılış töreninde yer aldı.

Gebze Sultan Orhanspor Tesisleri törenle açıldı!

Gebze Sultan Orhanspor Tesisleri törenle açıldı. Açılışta Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve çok sayıda davetli açılış töreninde yer aldı.

Koparan Mühendislik Yapı ve Endüstri Tesisleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koparan Mühendislik Yapı ve Endüstri Tesisleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmet Koparan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Han Plus Apartmanı'nda kuruldu.

Bursaspor tesisleri Haberi

Bursaspor tesisleri

Ülkede yaşanan kur dalgalarının etkilediği Spor Toto Süper Lig'de tüm takımlar altyapıya yönelirken, bu konuda oldukça iyi durumda olan Bursaspor, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'ni geliştirmeyi sürdürüyor. Bursa Hakimiyet gazetesinde yer alan habere göre, kurtuluşun kendi öz evlatlarını yetiştirmekten geçtiğini bilen Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Görkem Akbaş, Gençlik Gelişim Proje Sorumlusu Ümit Şengül ve Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri Ünite Sorumlusu Ramazan Köksalan'ın yoğun çalışmalar yaptığı futbolcu fabrikasının çehresi değişiyor...

<resim2>

Yeşil Beyazlılarda altyapıyla ilgili en önemli gelişme önceki gün yaşandı ve tesislerin hemen yanında yer alan 36 dönümlük arazide mutlu sona ulaşıldı. Timsah'ın eski yöneticilerinden Ali Turan'ın öncülük ettiği hamleyle 36 dönümlük arazi tam 30 yıllığına Bursaspor için kiralandı. Yeşil Beyazlıların yetkilileri de dün ilk olarak arazinin etrafını çevirerek bölgenin Bursaspor'a...