29 / 03 / 2024

Büyük Dahi Gazi Mustafa Kemal sergisi

Büyük Dahi Gazi Mustafa Kemal sergisi

Folkart Gallery’deki “Büyük Dahi Gazi Mustafa Kemal” sergisi 26 Mayıs'ta gerçekleşti. Sergiye açık kaldığı süre boyunca rekor sayıda ziyaretçi geldi. 

Büyükçekmece'de Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli atıldı!

Cumhuriyet’in 97’inci yılı anısına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Selanik’te doğduğu ev Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Bugün evin temeli atıldı.

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

Folkart Gallery Büyük Dahi sergisi sona erdi!

Folkart Gallery’deki “Büyük Dahi Gazi Mustafa Kemal” sergisi 26 Mayıs'ta gerçekleşti. Sergiye açık kaldığı süre boyunca rekor sayıda ziyaretçi geldi. 

Şanlıurfa Büyükşehir'den 37.6 milyon TL'ye satılık 27 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ertuğrul Gazi Mahallesi ile Seyrantepe Mahallesi'ndeki 27 arsayı satıyor. İhale 20, 27 Eylül'de yapılacak...

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden 22 milyon 649 bin TL'ye satılık 6 arsa!

Mülkiyeti Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait, Erzurum Palandöken Osman Gazi Mahallesi'nde yer alan 6 adet imar durumu konut alanı arsa satışa çıkarılıyor.

Dahi Bellek'in İstanbul resmine büyük ilgi!

Dahi Bellek'in İstanbul resmine büyük ilgi geldi. Bu yıl 15’incisi düzenlenen Marka Konferansı’nın Platinium Lounge sponsorları arasında yer alan Tahincioğlu’nun standı, konferans katılımcılarının uğrak yeri oldu.

Ege-Koop Gedizkent Evleri büyük ilgi görüyor!

Ucuz, sağlıklı ve modern konutlarla binlerce insanı ev sahibi yapan Ege-Koop’un Menemen merkezde, Kubilay Anıtı’na komşu olarak inşa edeceği Gedizkent 2 Evleri, henüz temeli dahi atılmamasına rağmen büyük rağbet gördü...

Süleyman Onatça: Türkiye’nin dünyanın 10 büyük ekonomisi arasına girmesi patent başvurusu yapmamış kentlerle zor!

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Onatça, 16 kentinden patent başvurusu dahi yapmamış Türkiye ’nin dünyanın 10 büyük ekonomisi arasına girmesinin zor olacağını dile getirdi

Mustafa Erdik: Depremlerde eskisi gibi büyük yıkımlar olmayacak!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mustafa Erdik, yakın zamanda büyük bir depremle karşılaşılsa dahi eskisi gibi büyük yıkımların olmayacağını söyledi...

Keçiören'in en büyük parkı Osman Gazi açıldı!

Keçiören Belediyesi, ilçenin en büyük parkı olan Osman Gazi Parkı'nı törenle hizmete açtı. Keçiören Kaymakamı Dirim, Osman Gazi'nin ilçenin en güzel parklarından biri olduğunu söyledi...

Tarihi Arasta Camii, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edildi!

Makedonya'nın başkenti Üsküp'te bütün izleri ortadan kaldırılan Gazi Baba Türbesi ile sadece bir duvarı günümüze ulaşan tarihi Arasta Camii, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilk günkü ihtişamına yeniden kavuştu.

İkitelli Başakşehir halkından TOKİ'ye büyük tepki

İstanbulumuzun yeni ve gelişen ilçesi Başakşehirde , özellikle Ziya Gökalp Mahallesi Halkından Başakşehir Belediyesi ve TOKİ ye yaptıkları haksız imar uygulamaları nedeniyle büyük tepki var

Son sel felaketi Büyükçekmece'ye çeki düzen veriyor

DSİ'nin aldığı son karar Büyükçekmece'de bomba etkisi yaptı. Göl çevresindeki lüks tesislere yıkım tebligatı gönderildi

 

Büyük Dahi Gazi Mustafa Kemal sergisi Haberi

Büyük Dahi Gazi Mustafa Kemal sergisi

Folkart Gallery’deki “Büyük Dahi Gazi Mustafa Kemal” sergisi 26 Mayıs'ta gerçekleşti. Sergiye açık kaldığı süre boyunca rekor sayıda ziyaretçi geldi. Atatürk’ün bu zamana kadar hiç görülmeyen fotoğrafları, kullandığı özel eşyaları, yazdığı mektupları ve birçok objelerin yer aldığı sergiyi bugüne kadar yaklaşık 200 binin üzerinde kişi ziyarette bulundu.

ATATÜRK SEVGİSİ

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, ““Büyük Dahi Gazi Mustafa Kemal” sergimizin ziyaret süresini yoğun ilgi nedeniyle 26 Mayıs’a uzatmıştık. Atatürk’e gösterilen sevgi ve saygının bir yansıması olarak sergimizi 200 binin üzerinde kişi ziyaret etti. Folkart Gallery olarak böylesine önemli bir sergiye ev sahipliği yapmanın gururunu, mutluluğunu ve en önemlisi onurunu yaşadık. Emeği geçen herkese ve gelen tüm ziyaretçilere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“KALBİMİZİN ZARİF EFENDİSİ…”
Serginin Ziyaretçi Defteri’ne yazılan yazılar, ziyaretçilerin Atatürk...