25 / 04 / 2024

Büyükçekmece sahte seçmen

Büyükçekmece sahte seçmen

Büyükçekmece’de 11 bin 186 hayali seçmen skandalının ardından şimdi de boş arsalara imar verilip kaba inşaatlara seçmenlerin kaydettirildiği iddia edildi.

Büyükçekmece Yat Limanı inşaatının bir kısmı denize gömüldü!

Büyükçekmece Belediyesi bilimsel raporlara rağmen yat limanında ısrarını sürdürdü. 40 milyon dolar maliyetli liman suya gömüldü.

Büyükçekmece'de boş araziye seçim imarı!

Büyükçekmece’de 11 bin 186 hayali seçmen skandalının ardından şimdi de boş arsalara imar verilip kaba inşaatlara seçmenlerin kaydettirildiği iddia edildi.

Büyükçekmece Liv Residence nerede?

Daire seçeneklerinin 2+1'den başlayarak 5+2'ye kadar farklı şekilde tasarlandığı Liv Büyükçekmece projesi 9 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Büyükçekmece Liv Residence nerede?

Liv Büyükçekmece Evleri fiyatları!

Liv Büyükçekmece Evleri fiyatları 396 bin TL'den başlıyor. Toplamda 98 adet daireden oluşan proje sahil yoluna 700 metre, metrobüse 4 kilometre yakınlıkta yer alıyor.

Liv Büyükçekmece projesi için ön talep toplanıyor!

Liv Yapı, Büyükçekmece'de hayata geçireceği Liv Büyükçekmece projesi için ön talep topluyor, Liv Büyükçekmece projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon konut seçenekleri bulunuyor.

Büyükçekmece'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi, yerel seçim zamanında Büyükçekmece’ye bağlanan Kumburgaz ve Güzelce’de imara aykırı yapılan iki binanın hukuk mücadelesi sonrası yıkımını gerçekleştirdi.

Büyükçekmece Pearl of İstanbul satılık!

Büyükçekmece Pearl of İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Hema İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 375 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece iletişim!

Toplam 187 adet villadan meydana gelen Toskana Orizzonte Büyükçekmece projesinde 8 farklı çeşit villa seçeneği bulunuyor. Toskana Orizzonte Büyükçekmece iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte ev fiyatları!

8 farklı tipte villa seçeneği yer alan Büyükçekmece Toskana Orizzonte projesinde toplam 187 adet villa bulunuyor. Büyükçekmece Toskana Orizzonte ev fiyatları 625 bin dolardan başlıyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyat!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyat bilgisine göre daireler 625 bin dolardan başlıyor. 8 farklı tipte villa seçeneği yer alan projede 3 bin 700 metrekare kiralanabilir alan yer alıyor.

Büyükçekmece Toskana Vadisi 3. fazda 4.150 dolar taksit, 95 bin dolar peşinatla!

3 oda ve 7 oda villa seçeneklerinden meydana gelen Büyükçekmece Toskana Vadisi 3. faz kapsamında 95 bin dolarlık peşinat ödemesi ve 4.150 dolar taksit ödemesi yapılıyor.

Designer Outlet Center Büyükçekmece’de Emaar imzası ile yükseliyor!

Toskana Vadisi’nin hemen yanında projelendirilen Lüks Designer Outlet Center, 125 milyon dolarlık proje maliyetiyle, dünyanın en seçkin markalarına ev sahipliği yapacak.Designer Outlet Center Büyükçekmece’de Emaar imzası ile yükseliyor.

Büyükçekmece 1Coastal City projesinde 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Büyükçekmece 1Coastal City projesinde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor.

Büyükçekmece sahte seçmen Haberi

Büyükçekmece sahte seçmen

31 Mart Seçimleri’nde İstanbul’un en çok konuşulan ilçesi Büyükçekmece’de 25 yıldır başkanlık yapan Hasan Akgün’ün sahte seçmen taşıdığı iddia edildi. 11 bin 186 seçmenin ikamet kaydının usulsüz olarak taşındığı belirlenen  ilçede polis, ilk incelemede 2 bin 500 seçmenin gösterilen adreste oturmadığını ortaya çıkardı.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Başkan Akgün’ün boş araziler için imar izni veridği kaba inşaatın apar topar yapıldığı tespit edildi. Bu inşaatlara da başka il ve ilçelerden seçmen nakli yapıldığı kaydedildi.

FEDA SOKAK’TA 11 KİŞİ 

Büyükçekmece Fatih Mahallesi, Feda Sokak 5 ile 6 numaradaki toplam iki blokta inceleme başlatıldı. 6 no'lu Blokta 11 kaçak seçmen tespit edildi. Bu şahısların Büyükçekmece’de ikamet etmedikleri halde oy kullanmak için 'oturuyor' gibi gösterildiği ortaya çıktı. Polis, Pınartepe Mahallesi Mercan Konakları’nda boş dairelerde...