23 / 04 / 2024

büyükçekmecede satılık mağaza

büyükçekmecede satılık mağaza

Banka kredisine uygun satış sürecinin devam ettiği Rose Marine Evleri projesinde kalan son 7 adet ticari ünite sahibini bekliyor. Projenin teslimat süreci başlamış durumda....

Rose Marin ‘de son 7 ünite: metrekaresi 5 bin 500 TL!

Kalan son 7 ticari birimin satışta olduğu Rose Marine Evleri projesinde dükkanların metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlıyor

Gül Rose Marine Evleri ’nde Nisan’da teslim: 510 bin liraya!

Büyükçekmece-Sinanoba’da hayata geçirilen Rose Marine Evleri projesi Gül İnşaat tarafından yükseliyor. Projenin ticari ünite fiyatları minimum 510 bin liradan başlıyor

Rose Marine Büyükçekmece’de 510 bin TL’ye!

Rose Marine Evleri projesi Büyükçekmece-Sinanoba’da hayata geçiriliyor. Projede kalan 9 ticari ünitenin fiyatı 510 bin liradan başlangıç gösteriyor

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Nike en büyük mağazasını ANKAmall AVM'de açtı!

ECE Türkiye tarafından yönetilen ve dünyanın en seçkin markalarıyla birlikte 330’u aşkın mağazasıyla alışveriş tutkunlarının uğrak noktası olan ANKAmall, bu kez de Türkiye’nin en büyük Nike mağazasına ev sahipliği yapıyor.

Konya Büyükşehir'den 45 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu ve Karatay İlçesi'ndeki 5 arsayı ihale ile satıyor. İhale 9 Ekim'de yapılacak..

Ankara Büyükşehir'den 13.7 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ ve Pursaklar İlçesi'nde yer alan konut imarlı 7 arsa ihale ile satılıyor. İhale 11 Ekim'de yapılacak..

Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor!

Ankara'nın Çankaya İlçesi Kazım Özalp Mahallesi'nde bulunan Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor. Otel ve arsası için muhammen bedel 237 milyon 385 bin 862 TL olarak belirlendi.

Denizli Büyükşehir'den 36.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ve Merkezefendi'de yer alan 3 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 26 Eylül'de gerçekleşecek..

Büyükçekmece'de 27 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi, Bülbüldere mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 27 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Malatya Büyükşehir'den 23.8 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçelerindeki 8 arsayı ihale ile satıyor. İhale 27 Eylül'de gerçekleşecek..

Şanlıurfa Büyükşehir'den 37.6 milyon TL'ye satılık 27 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ertuğrul Gazi Mahallesi ile Seyrantepe Mahallesi'ndeki 27 arsayı satıyor. İhale 20, 27 Eylül'de yapılacak...

Ankara Büyükşehir'den 6.9 milyon TL'ye satılık 4 konut!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya İlçesi İlkadım Mevkii'de yer alan ikisi dubleks olmak üzere 4 meskeni ihale ile satıyor. İhale 20 Eylül'de gerçekleşecek...

Ankara Büyükşehir'den 210.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak İmrahor'daki 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 20 Eylül'de gerçekleşecek..

Antalya Büyükşehir'den 11 milyon TL'ye satılık 2 işyeri!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa ilçesi Çaybaşı mahallesinde yer alan 2 işyerini ihale ile satıyor. İhale 19 Eylül'de yapılacak..

Kayseri Büyükşehir'den 14.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Gültepe Melikgazi'deki 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 5 Eylül'de gerçekleşecek...

büyükçekmecede satılık mağaza Haberi

büyükçekmecede satılık mağaza


Rezidans daireler ve 15 adet ticari ünitenin mevcut olduğu Rose Marine projesi Gül İnşaat’ın girişimi ile Büyükçekmece-Sinanoba’da hayata geçirildi. Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 tipinde tasarlandığı Rose Marine Residence projesinde 2+1 dairelerin alanları 120 metrekare, 3+1 dairelerin alanları ise 160 metrekare olarak inşa edildi. 


Rose Marine projesinde yer alan  2+1 daireler 282 bin TL ile 360 bin TL, 160 metrekare 3+1 daireler ise 343 bin TL ile 513 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Projenin konutlarında banka kredisi kullanılabiliyor. Konut tutarının yüzde 75'ine kadar kredi kullanılabiler projede kalan yüzde 25'lik dilim ise peşinat olarak ödeniyor.