23 / 04 / 2024

büyükdere caddesi nerede

büyükdere caddesi nerede

Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1945 yılında Üsküdar Validebağ'da 15 dönüm bahçe ve bir köşk 263 altın parasına 10 bin liraya satılacakmış. Geleceği parlak Büyükdere Caddesi'nde bir dönüm arazi 2 bin liraya satılacakmış.

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Beyaz eşyalarda en büyük indirimler nerede? 16 Ekim 2022 fiyat listesi...

Sezon kampanyalarına göre beyaz eşyalarda en büyük indirimlerin nerede olduğuna baktık. İşte kampanyalı beyaz eşyalar ve fiyatları...

Beyaz eşyada en büyük indirim nerede? İşte 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

En büyük indirim oranına sahip beyaz eşyaları ve fiyatlarını topladık. O ürünleri ve fiyatları şöyle…

Seda Sayan Büyükdere'deki villasını satışa mı çıkardı?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere’den 4 milyon dolara satın aldığı villasını 10 milyon dolara satışa çıkardığı iddia edildi.

Levent Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı!

Levent Büyükdere Caddesi'nde yapımı devam eden Levent Cami'de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı. 

Wilma Elles Büyükdere Caddesi'nden ev bakıyor!

Beşiktaş’taki Bulvar kafeden çıkarken görüntülenen Wilma Elles, muhabirlerin, “Ev mi arıyorsunuz?” sorusuna “Büyükdere Caddesi güzel değil mi?” cevabını verdi.

Sarıyer Büyükdere Mahallesi'nde 7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Büyükdere Mahallesi Çayırbaşı ve Hacet Mevkii'nde yer alan 6 katlı apartmanı 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

Öztürkmen Büyükdere Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürkmen Büyükdere Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 58 milyon 321 bin 396 TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Büyükdere Caddesi nazım imar planı yeniden askıda!

İstanbul Sarıyer-Kağıthane İlçeleri, Büyükdere Caddesi Çevresi Nazım İmar Planı itirazlara ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

İstanbul Tower 205, Sapphire'den sonra en yüksek bina olacak!

Metal Yapı Konut ile Yeşil GYO'nun Büyükdere Caddesi'nde inşa ettiği İstanbul Tower 205, Sapphire'den sonra en yüksek bina olacak.

Konut yatırımcıları yön değiştirdi!

Konut yatırımcıları yön değiştirmeye başladı. Yatırımcılar İstanbul Zincirlikuyu-Büyükdere Caddesi'nden Seyrantepe-Maslak- Ayazağa-Basın Ekspres yolu ve Bağcılar bölgesine yöneldi.

Hülya Avşar Büyükdere'deki köşkünü 50 bin TL'ye kiraya verdi!

Hülya Avşar 1997'de, 2.5 milyon dolara Büyükdere'de 150 yıllık tarihi bir köşk satın almıştı. Avşar, kızı Zehra ile birlikte Tarabya'daki evine geçti ve köşkünü aylık 50 bin TL'ye bir finansçıya kiraya verdi

büyükdere caddesi nerede Haberi

büyükdere caddesi nerede

SATILIK KÖŞK VE BAHÇE - Üsküdar Koruluk Validebağ Cad. üç oda, bir mutfak ve sofa, iki kuyu 100 meyve ağacı on beş dönüm bahçe 10.000 liraya satılıktır. Taliplerin Çamlıca Tophanelioğlu'nda 69 noya yahut Zonguldak Ali Barlı Apart. No:5'de Hakkı Türsan. tel: 60'a müracaatları.


KELEPİR APARTMAN - Beş kat, tam konfor, nezaret, senede 7.700 lira. Beyoğlu'nun temiz bir semtinde 67 bin lira. Akşam'da Arslan rümuzuna.



KİRALIK VE SATILIK KÖŞK - Dörder odalı iki bölük 10 dönüm meyveli bahçesi, caddeye yakın. Üsküdar Bağlarbaşı Yahudi mezarlığı Rasim Ağa Sokak'ında Cemile.


2000 LİRAYA - Atisi parlak Büyükdere asfalt caddesi üzerinde Alman Çiftliği'ne muttasıl bir dönümlük...