26 / 04 / 2024

Büyükşehir belediyesi binaları

Büyükşehir belediyesi binaları

Büyükşehir belediyelerinin kullandığı kiralık binalar mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, binalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Aydın Büyükşehir Belediyesi depreme karşı binaları güçlendirecek!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan binaları depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapmak için çalışmalara başladı. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, o binalar için harekete geçti!

Karadeniz  kıyısında, yeşille mavinin buluştuğu noktada yer alan Ordu'da, 3 blok halinde yükselen, 17'şer katlı gökdelen inşaatları için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Muğla Büyükşehir’den Binaların Yangından Korunması eğitimi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile İtfaiye Dairesi Başkanlığı koordinasyonluğunda personele yönelik “Binaların Yangından Korunması Yönetmeliği ve Yangına Dayanaklı Kapılar” ile ilgili eğitim düzenlendi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden Talas'a iki okul binası!

Büyükşehir Belediyesi'nin eğitime katkısı devam ediyor. Talas Yenidoğan ve Mevlana Mahalleleri'ne yaptırılacak okul binaları için iki ayrı ihale düzenlendi. Talas Yenidoğan Mahallesi okul binası yapım ihalesine 12 firma katıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 3 boyutlu şehir modeli!

Konya Büyükşehir Belediyesi 3 boyutlu şehir modeli oluşturdu. İnternet üzerinde test yayına başlayan 3D Kent Rehberi ve 3D Sanal Tur ile şehir merkezindeki binalar 3 boyutlu görülebilirken tarihi ve turistik mekanlar da 3 boyutlu gezilebiliyor

Konya Büyükşehir Belediyesi 3 boyutlu şehir modeli oluşturdu!

Konya Büyükşehir Belediyesi, bir ilke daha imza atarak 3 boyutlu şehir modeli oluşturdu. İnternet üzerinde test yayına başlayan 3D Kent Rehberi ve 3D Sanal Tur ile şehir merkezindeki binalar 3 boyutlu görülebilirken tarihi mekanlar da 3 boyutlu gezilebili

Manisa Büyükşehir Belediyesi imar planı yolda olan binaları yıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yunusemre İlçesi Barbaros Mahallesi’nde bulunan imar planında yolda kalan 3 katlı betonarme binanın kamulaştırmasını yaparak yıkımını gerçekleştirdi. Konuyla ilgili Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Taner İçöz bilgi verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'nda bina yaptırıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Anadolu Yakası'nda bina yaptırıyor. İstanbul Anadolu Yakası kamu binaları bakım onarım ve ek hizmet yapıları inşaatı yapım işi açık ihale usulü ile yapılacak.

Karaağaç’ın Mezarlık Hizmet Binası Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Salihli Karaağaç yolu üzerinde yer alan mezarlığın tam donanımlı olarak hizmet sunabilmesi için gerekli olan giriş ve idari binalarının yapımını gerçekleştirdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları yeni binalarına taşındı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol, Zabıta ve Fen İşleri Dairesi Başkanlıkları, Sakarya Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi ’nin karşısında yer alan yeni hizmet binalarına taşındı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sarıçam'a gençlik merkezi açtı!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, gençlere verdiği "Her ilçeye gençlik merkezi" sözünü tutuyor. Daha önce Şakirpaşa ve Mimar Sinan Kültür Parkı'nda gençlik merkezi açan Büyükşehir Belediyesi Sarıçam'da da gençlik merkezi açtı....

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2014 kış hazırlıklarına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kış mevsimi hava koşullarıyla mücadele hazırlıkları çerçevesinde 43’ü 1’inci öncelikli olmak üzere 255 güzergâhta toplam 3 bin 500 km uzunluğundaki yol ağı ve meydanlardaki çalışma programı değerlendirildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Karaisalı’ya spor salonu yaptı!

Adana Büyükşehir Belediyesi Seyhan ve Sarıçam ilçelerinden sonra Karaisalı’ya da spor salonu yaptı. Her türlü salon sporunun yapılabileceği tesis aynı zamanda 500 kişilik seyirci kapasitesine sahip....

Büyükşehir belediyesi binaları Haberi

Büyükşehir belediyesi binaları



CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Büyükşehir belediyelerinin kullandığı kiralık binalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sordu.

Gürer'in soruları


1- Büyükşehir statüsünde belediyelerin illere göre dağılımlı kullandığı kiralık bina sayısı kaçtır?

2- Yıllık ödedikleri kira bedeli ne kadardır?

3- Büyükşehir belediyelerinin bulunduğu yerlerde, ilçe belediyelerinin kiralık kullandıkları mülk sayıları kaçtır? Yıllık kira tutarları ne kadardır?

4- Kiralanan binaların deprem riski açısından incelemeleri yapılmakta...