29 / 03 / 2024

Büyükyalı Fendi Casa Bloğu fiyat

Büyükyalı Fendi Casa Bloğu fiyat

İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçirilen Büyükyalı projesinin Fendi Casa bloğu satışa çıktı.

Büyükyalı Fendi Casa Bloğu satışa çıktı!

Büyükyalı projesinin her ayrıntısında Fendi Casa çizgisini taşıyan “Büyükyalı furnished by Fendi Casa” bloğu satışa çıkarıldı.

Büyükyalı, akıllı bina teknolojisi ile tam anlamıyla yeni nesil yaşam alanı sunuyor!

Büyükyalı projesi, toplam 111 dönümlük arazide 1+1'den, 5+1'e, penthouse veya müstakil loft evlerden Fendi Casa ile dizayn edilen bloka kadar çok farklı konseptte bin 500 konuttan oluşuyor.

Siren Ertan Büyükyalı Fendi Casa’da dostlarını ağırladı!

Cemiyet hayatının önde gelen isimleri arasında yer alan ünlü moda tasarımcısı Siren Ertan, tüm detayları Fendi Casa tarafından Büyükyalı’ya özel olarak tasarlanan İstanbul’un en şık dairesinde iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı.

Büyükyalı Fendi Casa bloğu teslim tarihi!

Büyükyalı Fendi Casa bloğu teslim tarihi haberimizde yer alıyor. Projenin teslimleri Eylül 2019'da yapılacak.

Zeytinburnu Büyükyalı Fendi Casa fiyat!

Zeytinburnu Büyükyalı Fendi Casa fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projenin teslimleri Eylül 2019'da yapılacak.

4.2 milyarlık Büyükyalı İstanbul'a Fendi imzası!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında İstanbul Zeytinburnu sahil yolu üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı projesinde Fendi Casa'nın tasarladığı evler satışa çıkarıldı.

Zeytinburnu Büyükyalı Fendi Casa bloğu fiyat!

Zeytinburnu Büyükyalı Fendi Casa bloğu fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.500 adet konut bulunuyor.

Büyükyalı Fendi Casa fiyat!

İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçirilen Büyükyalı projesinin Fendi Casa bloğu satışa çıktı.

Büyükyalı Fendi Casa Bloğu satışa çıktı!

Büyükyalı projesinin her ayrıntısında Fendi Casa çizgisini taşıyan “Büyükyalı furnished by Fendi Casa” bloğu satışa çıkarıldı.

Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'a ertelendi!

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası olan bloğu satışa çıkıyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'ta. 

Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 14 Ocak'ta!

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası taşıyan bloğu satışa sunuluyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 14 Ocak'ta yapılacak. 

Büyükyalı'da 2018'in 3'ncü çeyreğinde 378,5 milyon TL'lik satış yapıldı!

Özak-Yenigün-Ziylan Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Büyükyalı projesinde 2018'in 3'ncü çeyreğinde 378,5 milyon TL'lik satış yapıldı..

Büyükyalı İstanbul basın lansmanı 10 Ekim'de!

Tarihi Yarımada içerisinde Kazlıçeşme sahil bandında bir deniz semti olarak hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul’da ‘İyi Yaşam’  için çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 

Emlak Konut Büyükyalı İstanbul'un değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Büyükyalı İstanbul projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Büyükyalı Fendi Casa Bloğu fiyat Haberi

Büyükyalı Fendi Casa Bloğu fiyat

Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Büyükyalı projesinin Fendi Casa bloğu satışa çıktı. 

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de yükselen Büyükyalı projesi 4.2 milyar TL'lik yatırımla inşa ediliyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa'da metrekare fiyatları 24 bin TL ile 45 bin TL arasında değişiyor.

Eylül 2019'da sahiplerine teslim edilecek olan Büyükyalı projesinde  1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Projedeki konutların alanları77 metrekare ile 527 metrekare arasında değişiyor.

1.500 konut, ofis ve ticari ünitelerin yer aldığı Büyükyalı İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme'de sahil yolu üzerinde yükseliyor.

111 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. 

Projenin sosyal alanları arasında; Yürüyüş yolları, yüzme havuzu, restoran, sauna, cafe, spor alanları, otopark, fitness salonu bulunuyor.

Büyükyalı İstanbul iletişim
Tel: 0212 557 73 73
Web: