19 / 04 / 2024

büyükyalı istanul fiyat listesi

büyükyalı istanul fiyat listesi

Büyükyalı İstanbul projesi İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahil yolu üzerinde yükseliyor. Büyükyalı İstanbul projesinde 48 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Zeytinburnu Büyükyalı Fendi Casa fiyat!

Zeytinburnu Büyükyalı Fendi Casa fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projenin teslimleri Eylül 2019'da yapılacak.

Zeytinburnu Büyükyalı Fendi Casa bloğu fiyat!

Zeytinburnu Büyükyalı Fendi Casa bloğu fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.500 adet konut bulunuyor.

Büyükyalı Fendi Casa fiyat!

İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçirilen Büyükyalı projesinin Fendi Casa bloğu satışa çıktı.

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul fiyat bilgisi!

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Teslimlerin 2019'da yapılacağı projede 1.500 konut, ofis ve ticari üniteler yer alıyor. 

Büyükyalı İstanbul'un bağımsız bölüm sayısı 1.734 oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Büyükyalı İstanbul'un bağımsız bölüm sayısı 1.734 oldu...

Boğaz'ı bir de Büyükyalı İstanbul'dan seyredin!

Büyükyalı İstanbul, penthouse daireleri ile tarihi surların Boğaz’a açıldığı noktada fark yaratmaya devam ediyor...

Büyükyalı İstanbul'un 3 aylık cirosu 139 milyon lira!

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinin 3 aylık cirosu 139 milyon lira...

Büyükyalı bir kez daha ciro şampiyonu oldu! 139,3 milyonluk satış!

Bir kez daha ciro şampiyonu olan Büyükyalı'da 2018'in 2. çeyreğinde 139 milyon 360 bin 250 TL’lik satış geliri elde edildi.

Büyükyalı için yeni imar planı hazırlandı!

TOKİ’nin gelir paylaşımı esasına göre ihale ettiği ancak geçen yıl planları mahkeme kararı ile iptal edilen, Kazlıçeşme sahilindeki konut projesi Büyükyalı için yeni imar planı hazırlanarak askıya çıkarıldı..

Büyükyalı projesinin imar sorunu çözüldü!

Bakırköy-Zeytinburnu sahilinde sur gibi yükselen yeni konut projelerinden biri olan ve açılan dava sonucu plansız kalan Büyükyalı projesinin imar sorunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çözüldü.

Büyükyalı İstanbul'dan faiz indirimine destek!

Bankaların kredi faizlerini düşürmesi ile birlikte hareketlenen konut sektörüne büyük bir destek de Büyükyalı İstanbul’dan geliyor.

Büyükyalı İstanbul akıllı ev çözümleri ile dikkat çekiyor!

Konsepti, kalite ve tasarımının yanı sıra akıllı ev sistemleriyle de dikkat çeken Büyükyalı İstanbul'da daire sakinleri akıllı telefon ve tabletleriyle evlerine dışarıdan müdahale edebiliyor..

Büyükyalı Aile Kredisi’nde son gün 10 Mayıs!

İyi bir yaşam sunmayı hedefleyen Büyükyalı İstanbul BAK Kredisi için son tarih 10 Mayıs 2018 olarak açıklandı.

büyükyalı istanul fiyat listesi Haberi

büyükyalı istanul fiyat listesi

Emlak Konut GYO güvencesine sahip Büyükyalı İstanbul projesi Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa edildi. Proje 111 bin metrekre alan üzerinde yükseliyor. 


Toplam 1.500 konut, ofis ve ticari ünitelerden meydana gelen Büyükyalı İstanbul Evleri Zeytinburnu Kazlıçeşme'de sahil yolu üzerinde yer alıyor. 
 

Büyükyalı İstanbul Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri sunuluyor. Büyükyalı İstanbul Evleri'nde daire büyüklükleri 77 metrekare ile 527 metrekare arasında değişiyor.
 

Büyükyalı İstanbul projesinde cafe, restoran, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, otopark olanakları bulunuyor. 
 

Büyükyalı İstanbul en son fiyat bilgisi 2017!

Büyükyalı İstanbul projesinde 1+1 daireler minimum 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 48 aya kadar sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor. 
 

Büyükyalı İstanbul iletişim!