20 / 04 / 2024

büyükyalı projesi ev teslimleri

büyükyalı projesi ev teslimleri

Teslimlerinin 2019 yılında yapılması planlanan Büyükyalı İstanbul projesinde 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Proje Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı ile inşa ediliyor...

Büyükyalı İstanbul'un değeri belli oldu!

Özak GYO, Büyükyalı İstanbul Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Büyükyalı Projesi'nin değeri ne kadar?

Ajda Pekkan, Büyükyalı'dan ev alacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Necla Dalan bugünkü köşesinde Ajda Pekkan'ın Büyükyalı projesindeki ev arayışını kaleme aldı. İşte Necla Dalan'ın 'Büyükyalı'nın yarısı doldu ‘Süperstar’ da indirim istiyor' başlıklı yazısı... 

Büyükyalı projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili "Büyükyalı" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Büyükyalı İstanbul'da yaz dönemine özel 36 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Büyükyalı İstanbul projesi İstanbul'un merkezi Zeytinburnu sahilinde yükseliyor. Toplam 111 dönümlük arazide hayata geçirilen projede yaz dönemine özel 36 ay vade farksız ödeme kampanyası başladı...

Büyükyalı, akıllı bina teknolojisi ile tam anlamıyla yeni nesil yaşam alanı sunuyor!

Büyükyalı projesi, toplam 111 dönümlük arazide 1+1'den, 5+1'e, penthouse veya müstakil loft evlerden Fendi Casa ile dizayn edilen bloka kadar çok farklı konseptte bin 500 konuttan oluşuyor.

Büyükyalı'da akıllı ev sistemleri ile yeni nesil yaşam alanı sunuluyor!

İlhamını İstanbul’dan ve paha biçilmez tarihi mirasından alan Büyükyalı; sakinlerine tarihi doku ve teknolojiyi birlikte sunuyor. Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, Büyükyalı’da sakinlerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve zaman kazandırmak için konutlarda son teknolojiyi kullandıklarını söyledi.

Özak GYO Büyükyalı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan Büyükyalı Projesi'ne ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Büyükyalı İstanbul 2020 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Büyükyalı İstanbul projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Büyükyalı, online randevu sistemiyle özel imkanlar sunuyor!

Farklı yaşam tarzlarına hitap eden Büyükyalı projesi online randevu sistemini hayata geçirdi. Konut sahibi olmak isteyenlerkendi ihtiyaçlarını web sitesine girerek en uygun Büyükyalı konutunu belirleyebilecekler. Online randevu ile de kendilerine özel imkanlardan faydalanabilecek.

Emlak Konut GYO Büyükyalı İstanbul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Büyükyalı İstanbul projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Büyükyalı, Emlak Konut GYO'nun en çok satan projesi oldu!

Özak GYO'nun projelerinden olan Büyükyalı'nın 2020 1.Çeyrek Satışları yayınlandı. Büyükyalı projesi 2020 yılının ilk çeyreğinde 228 milyon 439 bin 49 TL değerinde 73 adet bağımsız bölümün ön satışı ile Emlak Konut GYO projeleri arasında en çok satan proje oldu.

Özak GYO Büyükyalı 2020 değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan Büyükyalı Projesi'ne ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut GYO Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Büyükyalı İstanbul projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

büyükyalı projesi ev teslimleri Haberi

büyükyalı projesi ev teslimleri

2019 yılının ilk çeyreğinde teslimleri yapılacak olan Büyükyalı İstanbul projesinde etaplar Deniz Kapı, Bahçe Kapı, Kemer Kapı ve Gün Kapı olarak isimlendirildi. 


Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa edilmekte olan Büyükyalı İstanbul Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlanıyor. Proje 111 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Büyükyalı Evleri Kazlıçeşme projesinde daire büyüklükleri 77 metrekare ile 527 metrekare arasında değişiyor. Zeytinburnu Büyükyalı İstanbul projesinde çocuk oyun alanları, fitness, sauna, spor alanları, yüzme havuzu, cafe, restoran, kapalı otopark gibi sosyal donatılar olacak.


Büyükyalı Evleri daire satış fiyatları!

Büyükyalı İstanbul’da fiyatlar 1 milyon TL’den başlıyor. Projede 1.500 daire, ofis ve ticari üniteler yer alıyor. 


Adres: Kennedy Cad. Kazlıçeşme Mahallesi 34020 Zeytinburnu, İstanbul / Türkiye


Tel: 0212 557 73 73

Web: http://buyukyali.com/

Gizem...