27 / 04 / 2024

Büyükyalı teslim tarihi

Büyükyalı teslim tarihi

Bu yıl 19.su düzenlenen MARKA Konferansı'nda “Yeni Şehircilik" hakkında konuşan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık yeni şehircilik kavramının tüm bileşenlerinin Büyükyalı'da hayat bulduğunu söylüyor...

Büyükyalı İstanbul fiyatları!

“Deniz semti" sloganıyla basına tanıtılan Büyükyalı İstanbul Evleri 1.500 adet daireden meydana geliyor. İşte Büyükyalı İstanbul fiyatları...

Büyükyalı'da akıllı ev sistemleri ile yeni nesil yaşam alanı sunuluyor!

İlhamını İstanbul’dan ve paha biçilmez tarihi mirasından alan Büyükyalı; sakinlerine tarihi doku ve teknolojiyi birlikte sunuyor. Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, Büyükyalı’da sakinlerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve zaman kazandırmak için konutlarda son teknolojiyi kullandıklarını söyledi.

Tarihi fişekhane binası Büyükyalı'nın yeni merkezi oldu!

Emlak Konut güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında Kazlıçeşme sahilinde 111 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı projesinde tarihi fişekhane binası ve yanındaki yapıların restore edilmesiyle oluşturulan bir yaşam alanı bulunuyor.

Büyükyalı Fendi Casa bloğu teslim tarihi!

Büyükyalı Fendi Casa bloğu teslim tarihi haberimizde yer alıyor. Projenin teslimleri Eylül 2019'da yapılacak.

Büyükyalı'da restore edilen tarihi yapılar halka açılıyor!

İstanbul'da 6 milyar liralık yatırım ile hayata geçirilen Büyükyalı projesinde, restore edilen tarihi yapılar yaşam alanlarına döndürüldü. Bu kapsamda, Osmanlı’nın ilk sanayi tesislerinden 'Fabrika-ı Hümayun'un 100 yıl aradan sonra sivil ziyarete açılması planlanıyor. 

Büyükyalı'daki 23 adet tarihi loft satışa çıktı!

Büyükyalı İstanbul projesindeki 23 adet tarihi loft satışa çıktı. Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, 150 yıllık binaların ömrüne bir 150 yıl daha kattıklarını belirtti.

Büyükyalı İstanbul basın lansmanı 10 Ekim'de!

Tarihi Yarımada içerisinde Kazlıçeşme sahil bandında bir deniz semti olarak hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul’da ‘İyi Yaşam’  için çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 

Boğaz'ı bir de Büyükyalı İstanbul'dan seyredin!

Büyükyalı İstanbul, penthouse daireleri ile tarihi surların Boğaz’a açıldığı noktada fark yaratmaya devam ediyor...

Emlak Konut Büyükyalı İstanbul ne zaman teslim?

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de sahil yolu üzerinde konumlandırılan Büyükyalı İstanbul Yarımada Bloğu'nda fiyatlar 935 bin TL'den başlıyor..

Büyükyalı İstanbul'a Teknovinç imzası!

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de 238 bin 20 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinde 12 adet POTAIN kule vinç ve 10 adet STROS dış cephe personel ve malzeme asansörü hizmet veriyor. 

Emlak Konut'tan Büyükyalı İstanbul'un değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Büyükyalı İstanbul ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Özak GYO Büyükyalı İstanbul'un değerleme raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Büyükyalı İstanbul projesinin değerleme raporunu yayınladı. 

Büyükyalı İstanbul Yarımada Bloğu fiyatları!

Büyükyalı İstanbul Yarımada Bloğu fiyatları 935 bin TL'den başlıyor. Özak-Yenigün-Ziylan ortaklığında hayata geçirilen projede ön talep toplanıyor. 

Büyükyalı İstanbul projesinin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Büyükyalı İstanbul projesinin değerleme raporu yayınlandı.

Büyükyalı teslim tarihi Haberi

Büyükyalı teslim tarihi

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, iş dünyasının liderlerini buluşturan Türkiye'nin en güçlü fikir platformu MARKA Konferansı'nda, "yeni şehircilik" akımını anlattı. 

Bu akıma Türkiye'nin özellikle İstanbul'un oldukça ihtiyaç duyduğunun altını çizen Akbalık, İstanbul Boğazı’nın girişinde hayata geçirdikleri bir deniz semti olan Büyükyalı İstanbul’un “yeni şehircilik” anlayışının tüm bileşenlerine sahip bir proje olduğunu belirtti.

Bu yıl 19.su düzenlenen MARKA Konferansı'nda “Yeni Şehircilik" hakkında konuşan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, gayrimenkul sektöründe en başından beri yanlış olan 'ne yapsam satarım' döneminin sona erdiğini, Türk halkının artık insanı odağına alan, yeni şehircilik akımıyla hayata geçen yaşam alanlarına yöneldiğini söyledi.

Tüketici beklentisini karşılayabilmenin anahtarı "yeni şehircilik"

Ahmet Akbalık, gayrimenkul sektöründe artık çok daha bilinçli bir tüketici profili olduğunu vurguladı. Bir felsefesi, bir vaadi olmayan,...