23 / 04 / 2024

Caevahir AVM etkinlikleri

Caevahir AVM etkinlikleri

Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun. Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yeni yıl dekorları ve birbirinden farklı sürpriz etkinlikleri ile yılbaşı alışverişinin vazgeçilmez adresi oluyor.

Sur Yapı Metrogarden AVM'de ara tatil etkinlikleri başlıyor! Ücretsiz eğlence fırsatını kaçırmayın!

Sur Yapı Metrogarden AVM'deki ara tatil etkinliklerinde çocuklar, el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak atölyelerin dışında sürpriz hediyeler kazanabilecekleri Mini Survivor yarışmasına katılabilecek.

Torium AVM'de kiralık son 3 mağaza!

Torium Alışveriş Merkezi, İstanbul'un yükselen merkezlerinden Beylikdüzü ve Avcılar arasında, Haramidere E-5 karayolu üzerinde yer almaktadır. Torium AVM; alışveriş, eğlence, lezzet, sinema ve etkinlikleri bir arada sunan bir yaşam merkezidir.

Arastapark AVM'de 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek!

Yahya Kaptan ’da bulunan Arastapark AVM, bugün19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ’nı bir dizi etkinlikle kutlayacak. Etkinlikler saat 13:30 'da başlayacak.

Cevahir AVM'de yeni yılın masal kahramanı siz olun!

Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yeni yıl dekorları ve birbirinden farklı sürpriz etkinlikleri ile yılbaşı alışverişinin vazgeçilmez adresi oluyor.Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun...

Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun!

Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun. Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yeni yıl dekorları ve birbirinden farklı sürpriz etkinlikleri ile yılbaşı alışverişinin vazgeçilmez adresi oluyor.

Sera AVM Kütahyalıların buluşma merkezi oldu!

SERA AVM Genel Müdürü Atakan Tahmas, " Kütahya halkına alış-veriş yanı sıra kültür - sanat etkinlikleri de sunuyoruz. Çocuklara ayrı bir önem veriyoruz " dedi...

Final Okulları etkinlikleri Podium AVM'de!

Elif Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından Kırıkkale’de hizmete açılan ve yönetimi MP Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından yapılan Podium AVM Kırıkkalelileri ülkemizin önde gelen markalarıyla cazip kampanyalarla buluşturuyor.

İnegöl AVM 3. yılını kutluyor!

Ziyaretçilerine hep ilkleri yaşatan İnegöl AVM, 3. yılını yine konuklarıyla kutluyor. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen karnaval renkli katılımcıları ve özel gösteri ekibiyle neşeli anlara ve sahne oldu.

M1 Merkez Kartal AVM Ramazan etkinlikleri!

Sunay Akın ile Mahya Işıkları Söyleşileri ve Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Ramazan Sohbetleri M1 Merkez Kartal AVM'de düzenlenecek. M1 Merkez Kartal AVM 11 Ayın Sultanı'nda ziyaretçilerini bekliyor...

M1 Merkez Konya AVM'de ramazan programları başlıyor!

28 Haziran – 27 Temmuz tarihleri arasında Ramazan boyunca Fasıl, Sihirbaz, Meddah, Aşuk Maşuk Show, Gölge Oyunu, Hacivat – Karagöz Perde ve Çocuk Etkinlikleri yine M1 Merkez Konya AVM’de gerçekleştirilecek.

Meydan Merter AVM’de 23 Nisan coşku ile kutlandı!

Yarınımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın bayramı 23 Nisan Etkinlikleri Meydan Merter AVM’de birkaç gün süren çeşitli etkinliklerle kutlandı. “Süheyl Uygur ve Çocuklar Yarışıyor Etkinliği’nde” çocuklar hem yarıştı hem de sürpriz hediyeler kazandı.

23 Nisan Meydan Merter AVM’de kutlanacak!

Yarınımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın bayramı 23 Nisan Etkinlikleri Meydan Merter AVM’ de birkaç gün süren çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Süheyl Uygur ve Çocuklar Yarışıyor Etkinliği düzenlenecek...

M1 Merkez Adana AVM'de Ağır Otizmli Çocuklar Farkındalık Günü etkinliği yapıldı!

M1 Merkez Adana AVM'de Ağır Otizmli Çocuklar Farkındalık Günü etkinliği yapıldı. M1 Merkez Adana AVM ziyaretçilerinin çocuklarına yüz boyama, balon dağıtımı ve boyama etkinlikleri de yapıldı.

Caevahir AVM etkinlikleri Haberi

Caevahir AVM etkinlikleri

Ziyaretçilerine yılın son ayında bir kış masalı yaşattıran Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yeni yıl dekorları ve birbirinden farklı sürpriz etkinlikleri ile yılbaşı alışverişinin vazgeçilmez adresi oluyor.


İstanbul Cevahir AVM; birbirinden renkli yeni yıl aktiviteleri, bir kış masalı yaşattıran süslemeleri ve mağazalarının özel kampanyaları ile 2015’e coşkulu bir merhaba diyor.


Kendi Yılbaşı Ağacını Kendin Süsle


01-31 Aralık tarihlerinde Cevahir AVM ziyaretçileri, kendi yılbaşı ağaçlarını dijital ortamda süsleyebilecekler. Etkinliğin sonunda süsledikleri ağaçlarla birlikte çektirdikleri fotoğraflar kendilerine hediye edilecek.


Çocuklar Kendi Masal Kitabının Kahramanı Oluyor!


Cevahir AVM, “yeni yılın masal kahramanları” adı altında düzenlediği etkinlikleri ile çocuklara hem sürpriz hediyeler kazandıracak hem de kendi fotoğrafları bulunan bir masal kitabı hediye edecek. 15-29 Aralık tarihlerinde etkinliğe katılan çocuklar böylelikle, kendi masal kitaplarının kahramanı olma şansı yakalayacak.


Yeni Yılın...