24 / 04 / 2024

Çağatay Bayazit ile serenay emil

Çağatay Bayazit ile serenay emil

Cathay İnşaat Nivo İstanbul Satış Uzmanı Çağatay Bayazit, Serenay Emil ile dünya evine giriyor. Çiftin nikah töreni 16 Eylül'de yapılacak.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika Malatya depremi açıklaması: Stres ile yüklenmiş olabileceğini söylemiştik!

Malatya'da 4,3 şiddetinde meydana gelen depremle ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Naci Görür, Maraş'taki büyük depremden dolayı belli ölçüde stres ile yüklenmiş olabileceğiyle ilgili daha önce açıklama yaptığını anımsatarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklama...

Jeoloji Mühendisinden ezber bozan İstanbul depremi açıklaması: 5 ile 6.7 büyüklüğü arasında...

Prof. Dr. Osman Bektaş, Marmara Denizi'deki fay haritası ve fayların ürettiği deprem büyüklükleri ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

EYT geri plana atıldı! Bakan Bilgin açıkladı! EYT ile ilgili flaş son dakika açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili düzenleme ile ilgili, "Bir iki konu daha mevcut, EYT onun ardından. Çünkü onun teknik çalışması biraz daha süre alacak. EYT, aralık gibi gündeme gelir" ifadelerini kullandı.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ 10’ar dönümlük üzüm bağı aldı!

Oynadıkları dizilerle dikkat çeken Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ Trakya'da üzüm bağı satın aldı.

Ankara Açelya Apartmanı ile ilgili yeni gelişme!

Ankara'da geçtiğimiz aylarda inşaat çalışmaları sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı'nda inşaatı yapan müteahhit Süleyman A., hafriyat işini yapan firma yetkilisi inşaat teknikeri Serkan K. ile kepçe operatörü Özkan K. hakkında soruşturma başlatıldı.

Mülkiye başmüfettişlerinden Açelya Apartmanı ile ilgili soruşturma!

Başkentte çökme riski olduğu için kontrollü yıkımına başlanan Açelya Apartmanı ile ilgili İçişleri Bakanlığınca yürütülen soruşturma devam ediyor.

Çağatay Ulusoy 6 milyon TL'ye villa aldı!

Şu sıralar yeni dizisi için kamera karşısına geçen Çağatay Ulusoy, yatırım amaçlı villa satın aldı. Ulusoy yeni villası için 6 milyon TL ödedi.

Çağatay Ulusoy Kemer Country'da ev arıyor!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor. Ulusoy Tatlıtuğ'un yaşadığı Kemer Country’de ev arayışına girdi. 

Çağatay Nade İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağatay Nade İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Nade tarafından kuruldu.

Berkar Mühendislik İnşaat Ve Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Berkar Mühendislik İnşaat Ve Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Karçın tarafından açıldı.

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru’nun ilk kitabı Tesadüf Yoktur yayınlandı!

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru,  yönetim felsefesinin sırlarını anlattığı “Tesadüf Yoktur” isimli kitabını yayınladı.

Çağatay Bayazit ile serenay emil Haberi

Çağatay Bayazit ile serenay emil

Cathay İnşaat Nivo İstanbul Satış Uzmanı Çağatay Bayazit, Serenay Emil ile evleniyor. Seraney Emil, Alkent 2000 İstanbul'un muhasebe bölümünde çalışıyor. 


Çağatay Bayazit ile Serenay Emil çiftinin nikah töreni 16 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 15:30'da Beylicium AVM Beyaz Salon'da kıyılacak. 


Emlakkulisi.com ailesi olarak Çağatay Bayazit ile Serenay Emil çiftini tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...