26 / 04 / 2024

Cahit Turan Trabzon yatırımları

Cahit Turan Trabzon yatırımları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon yatırımlarını inceledi.

Trabzon'un 2020 projelerinde son durum ne?

Trabzon'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Trabzon projelerini masaya yatırdı. Peki Trabzon'un 2020 projelerinde son durum ne?

Trabzon Demiryolu projesi çizilmeye başlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının bütçe görüşmelerinde konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a Trabzon’un yeni bir havalimanına kavuşmak istediğini söyledi. Cora, Atatürk'ün hayali olan demiryolu projesinin çizildiğinin haberini verdi...

Ankara-Niğde ve İzmir-Çandarlı otoyolları yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan, Ankara-Niğde ve İzmir-Çandarlı otoyollarının yakında hizmete açılacağını söyledi. 

Cahit Turhan'dan Trabzon Kanuni Bulvarı açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Trabzon'da inşaatı devam eden Kanuni Bulvarı Projesi'nde incelemeler yaptı.

Kanuni Bulvarı etap etap açılmaya başlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Trabzon'da çalışmaların devam ettiği Kanuni Bulvarı alanında incelemelerde bulundu. Turhan, 'Trabzon Kanuni Bulvarı etap etap hizmete açılmaya başlandı.' dedi.

Trabzon'a Erzincan'dan demiryolu projesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Trabzon için hayata geçireceği 16 projesini açıkladı. Turhan, "Trabzon'a Erzincan'dan demiryolu projesi çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Cahit Turan Trabzon yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon yatırımlarını inceledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan oldu!

Yeni kabinenin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan oldu. Karayolları Genel Müdürü ve Danıştay üyesi olarak da görev yapan Turan, son olarak Kuzey Marmara otoyolu inşaatını üstlenen konsorsiyumun CEO’luğunu yapıyordu.

TOKİ'den Trabzon’a 7 bin konut!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Trabzon'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. Turan, 7 bin 384 konutun inşasına başlanıldığını söyledi.

TOKİ Başkanı Turan, Başkan Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ nu ziyaret etti, Trabzon’a yatırım yapmaya ve kentsel dönüşümleri sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.

Süleyman Soylu Trabzon projelerini değerlendirdi!

TTSO heyeti, Ankara'da İçişleri Bakanı Soylu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü ve TOKİ Başkanı Turan'ı ziyaret etti. Görüşmede Trabzon projeleri masaya yatırıldı...

Ergün Turan Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu!

TOKİ tarafından Trabzon’da yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi’nde yürütülen çalışmaları inceleyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, eksikliklerin biran önce giderilmesi için talimat verdi.

Ergün Turan'dan Trabzon Araklı talimatı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Trabzon Araklı'da TOKİ projelerini inceledi. Turan, Küçük Sanayi Sitesi'nin eksiksiz yapılması için yetkililere talimat verdi.

Cahit Turan Trabzon yatırımları Haberi

Cahit Turan Trabzon yatırımları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'da hayata geçirilen bazı yatırımları yerinde inceledi. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kaşüstü Kavşağı, Kaşüstü Kur'an Kursu ve Çağlayan-Yalıncak-Çimenli-Kaşüstü Yolu inşaatlarını denetleyen Bakan Turan ve Başkan Gümrükçüoğlu, yatırımlar hakkında fikir alışverişi yaptı.  

Trabzon'da yapımı süren projeler hakkında da Bakan Turan'ı bilgilendiren Gümrükçüoğlu, çok sayıda önemli yatırıma hızla sürdüğünü belirtirken desteklerinden ötürü Bakan Turan'a teşekkür etti. Başkan Gümrükçüoğlu'nu çalışmalarından ötürü kutlayan Turan ise "Trabzon'umuzda çok önemli yatırımlarımız var. Hepsini şehrimize kazandırmış...