29 / 03 / 2024

Çamlıca Mesa daire fiyatları

Çamlıca Mesa daire fiyatları

Mesa Mesken tarafından Üsküdar'da inşa edilen Çamlıca Mesa projesinde toplamda 115 adet konut yer alıyor. Villaların alanları 235 metrekare ile 950 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Mesa Çamlıca'da yaşam başlıyor!

Toplamda 115 adet konutun yer aldığı Mesa Çamlıca'da yaşam başlıyor. Boğaziçi ve FSM köprülerine yakın bir bölgede hayata geçirilen projede teslimlerin bu yıl Temmuz ayında yapılması öngörülüyor.

Çamlıca Mesa 'da minimum 1 milyon 600 bin dolara! 2015 'te teslim!

Çamlıca Mesa 'da fiyatlar 1 milyon 600 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Satış sürecinin devam ettiği Mesa Çamlıca 'dan banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor...

Çamlıca’da 8.5 dönümlük park yapılaşmaya açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar'da “Küçük Çamlıca Mesa Evleri”nin bitişiğinde yer alan parselde plan değişikliği hazırladı ve askıya çıkardı. Buna göre emsal yani inşaat hakkı 0.20, yükseklik 2 kat oldu. 

Ala Çamlıca Konakları 11 Ocak'ta satışta! Yeni Proje!

Doğu Yapı tarafından Çamlıca'da hayata geçirilen Ala Çamlıca'da satış süreci başlıyor. Projede daire fiyatları 2 milyon 852 bin TL’den  başlıyor.

Çamlıca Antwell Life Care fiyat listesi!

Çamlıca Antwell Life Care fiyat listesi daire alanlarına göre değişiklik gösteriyor. 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden oluşan proje Çamlıca eteklerinde, Emaar Square’in hemen yanı başında yer alıyor. 

Mesa Çamlıca Evleri'nin terk alanları meclise taşındı!

Üsküdar Kısıklı Mahallesi Bağlar Yolu Caddesi'nde bulunan 42 bin 500 m2 alana inşa edilen Çamlıca Mesa Evleri ile ilgili tartışma Büyükşehir Meclisine taşındı.

Çamlıca Konutları 2. Etap açık artırma ihalesi!

Çamlıca Konutları 2. Etap açık artırma ihalesi 27 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. Daire fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteren proje Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ediliyor.

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık!

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 120 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Nuripazarbaşı Mahallesi'nde inşa edilen projede konut ve dükkanlar açık artırma ile satışa sunuluyor.

Çamlıca Konutları 2. Etap fiyat listesi!

Çamlıca Konutları 2. Etap'ta daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede 75 adet daire ve 12 adet işyeri açık artırma usulüyle satılıyor. İşte Çamlıca Konutları 2. Etap fiyat listesi...

Mesa Çamlıca'da MESA ve Jazz etkinliği düzenledi!

Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın İstanbul’un en prestijli projelerinden Çamlıca’da MESA, konut sahiplerini ve seçkin konuklarını “MESA ve Jazz” etkinliğinde buluşturdu.

Şahinbey Çamlıca Konutları'nda daireler ihaleyle satıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşüm ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları 5'inci etaptaki daireler ihaleyle sahiplerini buldu. 88 daire ve 16 işyerinin satışının yapıldığı ihaleye 150 başvuru yapıldı.

Çamlıca The Address Residence'ta teslimler 2017'de!

Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen The Address Residence'ta toplam 320 daire bulunuyor. 48 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da inşa ediliyor.

Çamlıca Konutları Gaziantep fiyatları!

Çamlıca Konutları Gaziantep fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede yer alan konutlar açık artırma usulü ile satışa çıkıyor.

Çamlıca The Address Residence'ta daireler 2016 yılında teslim!

Konut tiplerinin 1+1 ile 3+1 arasında değişiklik gösterdiği projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Çamlıca The Address Residence'ta daire alanları 78 ile 234 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Çamlıca Mesa Konutları erken teslim edilecek!

İstanbul'un en prestijli projelerinden Çamlıca'da MESA konutlarında seçkin ve ayrıcalıklı yaşamlar, vaat edilen tarihten önce başlıyor. Erhan Boysanoğlu, "Çamlıca'da MESA'da konutları, vaat ettiğimiz tarihten önce teslim edeceğiz" dedi.

Çamlıca Mesa daire fiyatları Haberi

Çamlıca Mesa daire fiyatları


Daire tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edilen Mesa Çamlıca'da teslimlerin Temmuz 2015 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.


Toplam 40 tane dubleks, 5 tane villa, 40 tane bahçeli ve 30 tane ara kat dairesi ile toplamda 115 adet konuttan meydana gelen Üsküdar Mesa Çamlıca Evleri Boğaziçi ve FSM köprülerine yakın konumda bulunuyor.


Alanları 235 metrekare ile 950 metrekare arasında değişen Mesa Çamlıca Vilları'nda yüzme havuzları, oyun alanları, spor odaları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, buhar odası yer alıyor.


Konut fiyatlarının 1 milyon 670 bin TL'den başladığı Mesa Çamlıca'da yüzde 18 KDV uygulanıyor.


Mesa Çamlıca satış ofisi telefon : 0 216 402 11 15 

Web adresi: www.mesacamlica.com

Filiz...