16 / 04 / 2024

Çamlıca Örnek Dönüşüm Projesi

Çamlıca Örnek Dönüşüm Projesi

29 Ocak Pazartesi günü Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi’nde Çamlıca Örnek Dönüşüm Projesi toplu imza töreni Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen katılımıyla yapılacak.

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım için sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım projesinde son durum ne?

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 1. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi yapıldı. İşte Emlak Konut GYO Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım ile ilgili ayrıntılar...

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Darıca kentsel dönüşüm projesinde tapular teslim edildi!

Kocaeli Darıca'da hayata geçen kentsel dönüşüm projesi dahilinde tapular hak sahiplerine teslim edildi.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimatla 2018'de start verilen Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 2'nci etaba başlandı. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 2018'de start verilen Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm projesine ilişkin harekete geçildi. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, kentler fiziksel ve işlevsel olarak değişir ve dönüşürken, İstanbul'da kentsel dönüşümün daha da önem kazandığını belirtti.

Kocaeli Darıca'da kentsel dönüşüm başladı!

Kocaeli Darıca Belediyesi, Emek Mahallesi'nde 256 Evler Kentsel Dönüşüm Projesi'ni başlattı. Proje dahilinde 329 daire hızla dönüşüyor.

Murat Kurum: Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız!

İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet Koordinasyon Merkezi'nde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında koordinasyon toplantısı düzenlendi. Murat Kurum, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız" dedi.

İstanbul ve Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, 2017’de “riskli bölge” ilan edilen Bağcılar Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan oluşan “As Fatih Kent Sitesi”nin depreme karşı kentsel dönüşümünü yapacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye’ye de anlatacağız bu modeli örnek olarak" dedi.

Murat Kurum, Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'ni inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İstanbul Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi Çamlıca Camii Kentsel Dönüşüm Alanında incelemeler yaptı.

Murat Kurum: Dereli'de örnek dönüşüm projesi gerçekleştireceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Giresun'daki selden etkilenen Dereli ilçesinde yapılacak yapılara ilişkin, "Tüm bu inşa çalışmalarını bir yıl içerisinde tamamlayıp tüm Türkiye'ye örnek olacak bir dönüşüm projesini gerçekleştireceğiz" dedi...

Çamlıbel Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıbel Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çizgici ve Osman Çizgici ortaklığında kuruldu.

Çamlıca Örnek Dönüşüm Projesi Haberi

Çamlıca Örnek Dönüşüm Projesi

İstanbul Çamlıca'daki örnek dönüşüm hareketinde Çamlıca - Kirazlıtepe, Güzeltepe, Sultanmurat ve Yavuztürk mahalleleri yer alıyor. Üsküdar Belediyesi öncülüğünde başlatılan Örnek Dönüşüm 270 bin nüfusun yaşadığı mahalleleri kapsıyor. 

 
Üsküdar Çamlıca kentsel dönüşüm projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor. 29 Ocak Pazartesi günü Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi’nde Çamlıca Örnek Dönüşüm Projesi toplu imza töreni Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen katılımıyla gerçekleşecek. 


Çamlıca için en yetkili isimlerden biri olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki özel açıklamalarda bulunmuştu.  Bakan Özhaseki kesinlikle yıkıma itiraz eden kişilerin evlerine dokunulmayacağını belirterek amaçlarının insanların can ve mal güvenliğini sağlayacak depreme dayanıklı konutlar üretmek olduğunu söylemişti. 
  
 

TARİH: 29 OCAK PAZARTESİ
YER: KİRAZLITEPE BOĞAZİÇİ YAŞAM MERKEZİ / ÜSKÜDAR