20 / 04 / 2024

ÇamlıYaka Konakları çekmeköy fiyat

ÇamlıYaka Konakları çekmeköy fiyat

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilen ÇamlıYaka Konakları’nda ön satışlar başladı. Projede daire fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. 

Cer İstanbul ve Çamlıyaka Konakları'nda teslimler başladı!

Ege Yapı, tarafından hayata geçirilen Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları'nda teslimler başladı.

Nef Çekmeköy'den 0.98 yaz fırsatı kampanyası!

Nef, 2020 Nisan ayında teslim edilmesi planlanan Nef Çekmeköy Ormantepe ve Nef Çekmeköy Çamlıtepe projelerinden daire sahibi olmak isteyenler için 120 ay vade ile yüzde 0,98 faiz avantajı sağlıyor...

Çamlıyaka Konakları fiyat listesi 2020!

Çamlıyaka Konakları fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. Proje İstanbul Çekmeköy'de yer alıyor.

Ege Yapı'dan ev sahibi yapan kampanya!

Ege Yapı, Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları projelerinde yüzde 50'lik ödemenin teslimde yapılacağı, Kordon İstanbul'da da peşinat ödemeden ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Ege Yapı’dan 0 faiz, 50 ay vade kampanyası!

Ege Yapı, Yedikule’deki Cer İstanbul, Çekmeköy’deki ÇamlıYaka Konakları ve Kâğıthane’deki Kordon İstanbul projelerinde “0 Faiz, 50 Ay Vade” kampanyası ile satışa sunuyor. 

ÇamlıYaka Konakları'na ulaşım dopingi!

ÇamlıYaka Konakları projesi, tüm etapları tamamlanarak hizmete açılan Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy Metro Hattı ile birlikte kolay ulaşım ve erişilebilirlik sunan alternatiflerine bir yenisini daha ekledi.

Ege Yapı katı çıkacak parayı sonra alacak!

Ege Yapı, Kağıthane Kordon İstanbul ve Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları projelerinde farklı bir kampanyaya başladı. Projelerden ev alanlar inşaat aşama aşama tamamlandıkça ödeme yapacaklar. 

Ege Yapı evin yapıldıkça öde kampanyası başlıyor!

Ege Yapı yeni bir güvence devri başlatıyor.  Ege Yapı, Kağıthane Kordon İstanbul ve Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları projelerinde Türkiye’de ilk defa uygulanacak farklı bir kampanyaya imza atıyor. 

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda kredisiz ev sahibi olun!

Ulaşım akslarının tam merkezinde konumlanan Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda kredisiz ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda örnek daire yakında bitiyor!

Burçlar Yapı imzası ile hayata geçirilen Çekmeköy Saklı Vadi Konakları, 86 daire ve 8 mağazadan oluşuyor. Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda örnek daire çok yakında bitiyor..

ÇamlıYaka Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, Anadolu Yakası’nın gözde yaşam bölgesi Çekmeköy’deki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları'nı tanıttı. Projede yer alan konutların metrekare fiyatları 12 bin TL'den başlıyor.

ÇamlıYaka Konakları basın lansmanı 27 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, Anadolu Yakası’nın gözde yaşam bölgesi Çekmeköy’de, çam ormanlarının yanı başındaki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları’nın detaylarını kamuoyu ile paylaşıyor.

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda 0 faiz fırsatı!

Burçlar Yapı tarafından inşa edilen Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor...

ÇamlıYaka Konakları çekmeköy fiyat Haberi

ÇamlıYaka Konakları çekmeköy fiyat

Ege Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy'de butik bir proje olarak inşa edilecek  ÇamlıYaka Konakları’nda lansman öncesi avantajlı satışlar başladı. 19 bin 46 metrekare inşaat alanına sahip olan ÇamlıYaka Konakları Çekmeköy projesinde 4 katlı 12 blok yer alacak. 

Toplamda 66 adet bağımsız birimden meydana gelecek olan ÇamlıYaka Konakları projesi villa konseptli olarak tasarlandı. ÇamlıYaka Konakları Çekmeköy'de 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

ÇamlıYaka Konakları'ndaki dairelerin alanlraı 170 metrekare ile 322 metrekare aralığında değişiklik gösteriyor. ÇamlıYaka Konakları Çekmeköy projesindeki 3+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Yüzde 75'i yeşil alandan meydana gelen ÇamlıYaka Konakları'nda fitness, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları ve otopark gibi çeşitli ortak alanlar bulunuyor. 

2020 Mart ayında dairelerin teslim edilmesi planlanan Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları'nda tamamı...