23 / 04 / 2024

camyünü izocam

camyünü izocam

İzocam, yangın yalıtımında "doğru" malzeme seçimi, "doğru" tasarım ve "doğru" uygulama ile can ve mal kayıplarının önüne geçilebileceğine dikkat çekiyor ve "yalıtımın" uzman firma ve kişilerce yapılmasının önemini vurguluyor..

Elazığ TOKİ Projesi’nin arkasında İzocam ürünleri var!

Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) Elazığ’da depremzedeler için hayata geçirdiği konut ve işyeri projesinin yalıtımında insan sağlığını ön planda tutan ve kanserojen olmadığı EUCEB ile kanıtlanmış İzocam Taşyünü ve İzocam Camyünü kullanıldı.

İzocam Tekiz'den sinüs desenli taşyünü cephe paneli!

İzocam Tekiz, Türkiye’de ilk ve tek sinüs desenli taşyünü cephe panelini satışa çıkardı.

İzocam'dan ısı yalıtımını yükselten Optiflex!

İzocam, daha az maliyetle yüksek ısı yalıtımı konforu sağlayan İzocam Optiflex ürününü geliştirdi...

İzocam'ın yeni otopark yönetmeliğine uygun ilk projesi Konya'da!

YDA Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü'nün otoparkının 60 bin metrekarelik tavan yalıtımı için İzocam mineral tavan levhası ürünü temin edildi

3. Havalimanı’nın yalıtımı İzocam’a emanet!

3. Havalimanı'nın çatı yalıtımı İzocam Camyünü, temel yalıtımları İzocam Foamboard ile yapılıyor, havalandırma tesisatının yalıtımında ise İzocam ürünleri kullanılıyor.

İzocam Dünya Tasarruf Günü'nde sıfır enerji binalara dikkat çekiyor!

Her yıl 31 Ekim’de kutlanan Dünya Tasarruf Günü, enerjisinin dörtte üçünü ithal eden ülkemiz için ayrı bir öneme sahip…

İzocam kalın yalıtıma bir kez daha dikkat çekiyor!

İzocam Dünya Konut Günü’nde Multi Konfor Evler ile kalın yalıtıma bir kez daha dikkat çekiyor

İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi sektör çalışanlarını bilinçlendiriyor!

İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi (İYEM), sektör çalışanlarının bilinçlenmesi için gerçekleştirdiği eğitimlerine Eylül ayında da devam ediyor.

İzocam’ın 2 yeni mobil uygulaması yayında!

Yalıtımın ve İzocam’ın tarihini anlatan “İzocam - Yalıtımda 50 Yıl Kitabı” ve İzocam ürünlerinin, güncel ürün bilgileri ile yer aldığı “İzocam Ürünleri Mobil Kataloğu”nun - android ve iOS versiyonlarını Şubat 2016’da yayına alındı.

İzocam’ın 2015 Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9.16!

Geçtiğimiz yıl ilk kez tabi tutulduğu Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesinde 8.76 puan alan İzocam, 2015 yılında bu puanını 9.16’ya çıkarmayı başardı.

İzocam Camyünü Çatı Şiltesi enerji tasarrufu sağlıyor!

Çatıları yenileme zamanı geldi, tadilatlar başladı. İzocam Camyünü Şiltesi ve Rulopanla çatılar daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor.

ODE Yalıtım'ın ODE Starflex Camyünü Multipack sistemi ilgi gördü!

AR-GE çalışmaları sonucu yenilenen çevreci ürünlerini 21-25 Nisan tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Yapı Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşturan ODE Yalıtım, en büyük ilgiyi ODE Starflex Camyünü Multipack paketleme sistemi ile gördü.

İzocam ile 11 bin kişinin aşklarının sıcaklığı ölçüldü!

İzocam, 14 Şubat’ta sevgililere unutulmaz bir gün yaşattı. İstanbul’da Kanyon, Brandium ve Capacity Alışveriş Merkezlerine gelen çiftler İzocam standlarında toz pembe kalp çerçevede fotoğraf çektirerek aşklarını ölümsüzleştirdi.

camyünü izocam Haberi

camyünü izocam

Türkiye’de her yıl 25–30 Eylül tarihleri “Yangından Korunma Haftası” olarak değerlendiriliyor ve bu önemli hafta için çeşitli bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yangından korunmanın en önemli yollarından birisi de doğru uygulanmış “yalıtım”... Kentsel Dönüşüm sürecinde binaların “Binaların Yangından Korunması Hakkındaki Yönetmelik”e uygun şekilde inşa edilmesi gerekiyor. 


Türkiye'de yalıtım sektörünün öncüsü olan İzocam, yalıtımın önemine dikkat çekmeye devam ediyor. Kentsel Dönüşüm ile birlikte gündeme gelen binalar yenilenirken A’dan Z’ye tüm yalıtım detaylarının doğru şekilde uygulanması daha kaliteli ve güvenli yaşam ve çalışma alanlarının oluşturulmasını sağlıyor. Binalar inşa edilirken zeminden çatıya, duvardan döşemeye ve tesisata kadar uygulanan etkili bir yalıtım hem güvenlik sağlıyor hem tasarruf edilmesine olanak tanıyor.


Binalarda oluşabilecek yangınlara karşı, yangın güvenliği sağlamanın yolu aktif önlemlerin  yanında, öncelikle pasif önlemlerden ve yangın yalıtımından...