25 / 04 / 2024

Elazığ TOKİ Projesi’nin arkasında İzocam ürünleri var!

Elazığ TOKİ Projesi’nin arkasında İzocam ürünleri var!

Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) Elazığ’da depremzedeler için hayata geçirdiği konut ve işyeri projesinin yalıtımında insan sağlığını ön planda tutan ve kanserojen olmadığı EUCEB ile kanıtlanmış İzocam Taşyünü ve İzocam Camyünü kullanıldı.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı  TOKİ  tarafından Elazığ’ın Karşıyaka mahallesinde depremzedeler için hayata geçirilen 439 konut ve 29 dükkandan oluşan projede de İzocam markalı yalıtım ürünleri kullanıldı. 60 bin metrekarelik alana sahip toplu konut ve dükkan projesinin 14 bin metrekarelik alanında İzocam mineral yün ürünler tercih edildi. Projede, yanmaz, hafif, ısıl ve akustik konforu kesintisiz sunan İzocam Camyünü Kalibel; A sınıfı yanmaz özelliği ile yangın dayanımı yüksek, enerji tasarrufuna katkı sağlayan, biyo çözünürlüğü EUCEB belgesi ile kanıtlanmış, yüksek ses yalıtımı özelliği sayesinde konforlu iç ortam sunan ve yapı sağlığını koruyan, İzocam Taşyünü Manto ve İzocam Taşyünü Dış Cephe Levhası da kullanıldı.

Elazığ TOKİ Projesi’nin arkasında İzocam ürünleri var!

İzocam Taşyünü ve Camyünü ürünler uzun senelerdir sahip olduğu EUCEB sertifikası ile insan sağlığına zarar vermeyen bir ürün olduğunu uluslararası standartlarla da kanıtlıyor. Deri ve solunum yoluyla vücuda nüfuz eden elyafların, vücuttan çözünerek atıldığını kanıtlayan EUCEB sertifikası ile İzocam mineral yün ürünlerin kanserojen olmadığı bağımsız bir kurum tarafından belgelendi. EUCEB sertifikası ile birlikte TSE ve CE belgelerine de sahip olan İzocam Taşyünü ve İzocam Camyünü, yüksek standartlarda sunduğu ısı ve ses yalıtımının dışında A1 sınıfı yanmaz özelliğiyle binaların yangın güvenliğini de arttırıyor. İzocam Taşyünü ve İzocam Camyünü, üretiminde kullanılan geri dönüştürülmüş malzemeler sayesinde kullanılan binaların LEED - BREAM gibi yeşil bina sertifikası almalarına da imkan sağlıyor. Elazığ TOKİ projesinde kullanılan İzocam Camyünü Çatı Şiltesi ayrıca, AB ulusal emisyon limitlerine uygunluk belgesi olan Eurofins Gold belgesine de sahip.

Elazığ TOKİ Projesi’nin arkasında İzocam ürünleri var!

2020 Kasım'da tamamlanarak, Aralık ayında yapılan kura ile hak sahipleri belirlenen projeye malzeme tedariği insan sağlığını ve binaların kalitesini ön planda tutan İzocam’ın Bayisi Akgün İnşaat Taah. Tic. ve San. Ltd Şti. tarafından yapıldı. Gelişmiş kaliteli ürünlerinin yanı sıra müşterilerine yalıtım danışmanlığı hizmeti de sunan İzocam, ısı yalıtımı, akustik konfor, tesisat yalıtımı ve yangın güvenliği açısından yönetmeliklere ve projelere uygun biçimde doğru ürünü öneriyor. İzocam ve ürünleri marka projelerin yalıtımında kalitesi, satış öncesi ve sonrası sağladığı hizmetlerin güvenirliği ve uzmanlığı sebebiyle tercih ediliyor.
 

Elazığ'da 4 bin 700 konut için kuralar çekildi!


Geri Dön