29 / 03 / 2024

Çan Belediyesi Termal Oteli

Çan Belediyesi Termal Oteli

Çan Belediye Başkanlığı, 4 yıldızlı Termal Otel&SPA'yı arsası ile birlikte ihale usulüyle satışa sunuyor. İhale 18 Temmuz'da gerçekleşecek..

Emlak vergisi ödemelerinde yeni sistem! Tüm işlemler güvenli ve hızlı yapılacak!

Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir, akıllı vezne uygulaması ile emlak vergilerinin artık daha kolay ve hızlı ödeneceğini belirtti.

O ildeki 6 adet arsa ile 1 adet arazi satılıyor! 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sinop Durağan Belediyesi, Sinop ili, Durağan ilçesi, Yeşilyurt ve Buzluk mahallelerinde yer alan 6 adet arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Sinop Durağan'da yer alan arazi ve arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Yatağan Belediyesi Muğla'da 3 arazi satıyor! Yazlık bölgede arazi arayanlar dikkat!

Muğla İli Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan Turgut ve Bozüyük'te yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Elazığ Belediyesi'nden Fethi Sekin anısına yapılacak külliyeye ilişkin açıklama!

Fethi Sekin anısına inşa edilen ve bir türlü tamamlanamayan külliye, yeniden gündeme gelmişti. Elazığ Belediyesi, proje için “Yeni bir yer tahsis edildi. 2021 yılı içerisinde inşaat bitecek” açıklamasında bulundu.

Keşan Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Çalışmalarına devam eden Keşan Belediyesi sosyal yardım kapsamında esnafa toplam 5 milyon lira destek sağlayacak.

Keşan Erikli'de esnaf kira mağduru!

Erikli Sahilinde esnaf, dava konusu olan 1574 adada bulunan işyerlerinin Keşan Belediyesi tarafından 15 Ekim 2020 tarihindeki ihale ile kendilerinin mağdur edildiğini dile getirdi. 

Çan Belediyesi ek hizmet binası açıldı!

Çanakkale Çan Belediyesi tarafından vatandaşların hizmet birimlerine erişmeleri için Fatih ve Atatürk mahallelerinde ek hizmet binası açıldı.

Keşan'da iş yerlerinin yıkımına korona engeli!

Keşan Belediyesi'nce eski itfaiyenin bulunduğu alana, yapılması planlanan pazar yeri projesinin başlaması için yıkılacak iş yerlerinin yıkım çalışmaları koronavirüs nedeniyle ertelendi.

Keşan’a yeni imar planı uygulaması!

Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ali Ünal, Keşan’da imar planında yeni gelişme alanı olarak açıklanan yaklaşık 300 hektarlık alanda imar uygulaması yapılacağını açıkladı.

Stratonikeia Antik Kenti imar planı ile korunacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yatağan Belediyesi, sivil toplum kuruluşları ve bölge halkından oluşturulan komisyon, Stratonikeia Antik Kenti'nin korunması için imar planı hazırlayacak.

Çanakkale Çan'da 13 milyon TL'ye satılık termal otel!

Çan Belediyesi'ne ait 4 yıldızlı Termal Otel & SPA İşyeri mevcut olan bütün ekipmanları ve arsası satılıyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

Kahramankazan Belediyesi'nden 21.3 milyon TL'ye satılık termal otel!

Kahramankazan Belediyesi, Kayı Mahallesi'ndeki termal otel ve arsasını ihale ile satıyor. İhale 23 Şubat'ta yapılacak..

Çanakkale Çan'da 12.7 milyon TL'ye satılık termal otel!

Çanakkale İli/Çan Belediyesi 4 yıldızlı Termal Otel&SPA İşyeri mevcut olan bütün ekipmanlarını arsası ile birlikte satıyor. İhale 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Çan Belediyesi Termal Oteli Haberi

Çan Belediyesi Termal Oteli

Çan Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Çan Belediyesi Termal Oteli satışa sunuyor. Muhammen bedeli 12.2 milyon TL olarak belirlenen otel için ihale 18 Temmuz'da yapılacak.


ÇAN BELEDİYESİ’NE AİT 4 YILDIZLI TERMAL OTEL& SPA İŞYERİ MEVCUT OLAN BÜTÜN EKİPMANLARI VE ARSASI İLE BİRLİKTE SATIŞI İHALE EDİLECEKTİR

Çanakkale İli Çan Belediye Başkanlığından:


İhale Konusu: Çanakkale İli Çan İlçesi Seramik (Cumhuriyet) Mahallesi Hulusi Damgacıoğlu Caddesi No:1 de bulunan, Mülkiyeti Çan Belediyesine ait 14 pafta, 133 ada, 4 parselde bulunan 12.029,90 m2 lik arsa içinde 9100 m2.lik kullanım alanı bulunan taşınmazın aşağıda nitelikleri belirtilen Çan Belediyesi 4 Yıldızlı Termal Otel&SPA İşyeri işletmeye hazır vaziyette tefrişat ve demirbaşları ile birlikte Çanakkale ili Çan İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Pafta: 26.27.28 Ada: 110; Parsel 57 de bulunan, 5686 sayılı Jeotermal...