18 / 04 / 2024

Can Ekşioğlu açıklamaları

Can Ekşioğlu açıklamaları

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın 'Nitelikli alım gücüne' ilişkin yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Can Ekşioğlu "gayrimenkul ekonomik büyümeyi tetikleyecek" dedi.

Çekmeköy Alemdağ-Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Çekmeköy ilçesi, Alemdağ - Ekşioğlu Mahallesi, kısmen 525 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Sarp İnşaat'ın acı günü! Sarpay Ekşioğlu vefat etti!

Sarp İnşaat Mobilya San. ve Tic. A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu hayatını kaybetti. Sarp İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Sarpay Ekşioğlu kimdir?

Sarp İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu kimdir? Sarpay Ekşioğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sarpay Ekşioğlu'nun biyografisi...

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nda 275 bin TL'ye!

İki blok 28 daireden meydana gelen Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nda ilk blok Mart 2018'de diğer blok Ağustos 2018'de teslim edilecek..

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş kuruldu!

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş Hüseyin Ekşi, Kenan Ayaz, Yavuz Sultan Ekşi ve Yusuf Ayaz ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

EKŞ Ekşioğlu'ndan Antalya'ya 2 yeni proje!

EKŞ Ekşioğlu, Antalya'nın Kepez ilçesinde şehir içerisindeki yerleşime açık en yüksek tepe noktası olan Masa Dağı bölgesinde 2 yeni proje hayata geçiriyor. 

Yektaş Yapı Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Yektaş Yapı Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Ekşioğlu Kartal Tria Evleri!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Ekşioğlu Kartal Tria Evleri 7 bin 300 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Ekşioğlu Kartal Tria Evleri toplam 174 daireden meydana geliyor.

Ekşioğlu Ekş Birlik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Ekş Birlik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Ağırbaş ve Hüseyin Zeynel Ekşi ve Talat Ekşi imzasıyla kuruldu.

Ekşioğlu 3M Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu 3M Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ekşi, Çağdaş Tuna, Serkan Ekşi ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 23 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

Antalya Pamfilya Konakları ve Ekşioğlu Turan Sitesi'nde satılık 9 gayrimenkul!

Antalya 6.İcra Dairesi, Pamfilya Konakları'ndaki 4 daireyi ve Ekşioğlu Turan Sitesi'ndeki 5 dükkanı satışa çıkardı. İhalesi 3 Ekim Pazartesi günü yapılacak taşınmazların toplam satış bedeli 6 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

Can Ekşioğlu, Altınok Öz'ü ziyaret etti!

Era Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti. Altınok Öz, Can Ekşioğlu ve beraberindeki heyete Kartal’da yapılan çalışmaları ve yapılacak projeleri anlattı.

Can Ekşioğlu açıklamaları Haberi

Can Ekşioğlu açıklamaları

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın 'Nitelikli alım gücüne' ilişkin yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Gayrimenkul pazarlama sektörünün ekonomi açısından önemini değerlendiren Can Ekşioğlu, "Sanayi sektöründeki yatırımların artması daha nitelikli bir gayrimenkul pazarlama sektörüne ihtiyaç doğuracak" dedi. 


Alım gücü oluşacak Bu paralelde, sanayi sektörüne verilecek önemle daha nitelikli bir alım gücü yaratılacağını söyleyen Ekşioğlu, "Bu alım gücüne sahip olacak nitelikli müşteri profilleri doğru gayrimenkul yatırımları yapmak isteyeceklerdir. Özellikle kentsel dönüşüm sonrası üretilen konutlar için oluşacak müşteri profilleri ve bu profillerin alım gücünü hesap etmeden yapılan gayrimenkul projelerindeki lüks konut tiplerinin satış hızı, inşaat firmaları için önemli hale gelecek" diye...