19 / 04 / 2024

Can Ekşioğlu gayrimenkul değerlendirmesi

Can Ekşioğlu gayrimenkul değerlendirmesi

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın 'Nitelikli alım gücüne' ilişkin yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Ekşioğlu, "Sanayi sektöründeki yatırımların artması gayrimenkul pazarlama sektörüne ihtiyaç doğuracak"

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sema Ebru Ekşioğlu ve Eyub Hayri Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Antalya Pamfilya Konakları ve Ekşioğlu Turan Sitesi'nde satılık 9 gayrimenkul!

Antalya 6.İcra Dairesi, Pamfilya Konakları'ndaki 4 daireyi ve Ekşioğlu Turan Sitesi'ndeki 5 dükkanı satışa çıkardı. İhalesi 3 Ekim Pazartesi günü yapılacak taşınmazların toplam satış bedeli 6 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

Can Ekşioğlu, Altınok Öz'ü ziyaret etti!

Era Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti. Altınok Öz, Can Ekşioğlu ve beraberindeki heyete Kartal’da yapılan çalışmaları ve yapılacak projeleri anlattı.

Can Ekşioğlu: Sistemin işlemesi için Emlak Yasası bir an önce çıkmalı!

Emlak Komisyonculuğu Yasası’nın çıkmasını umutla beklediklerini söyleyen ERA Gayrimenkul Başkanı Can Ekşioğlu, kentsel dönüşüm uzmanları yetiştirdiklerini ve dönüşüm bölgelerindeki hane halklarını bilgilendirdiklerini anlattı.

Can Ekşioğlu: Emlak Yasası’nı umutla bekliyoruz!

Geleneksel ‘SHARE Türkiye’ sohbetlerinin bu yılki konuşmacıları arasında yer alan ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu; hem gayrimenkul danışmalık sektörünü anlattı, hem de kişisel, samimi düşünce ve deneyimlerini paylaştı.

Can Ekşioğlu, SHARE Türkiye’de!

Kişisel gelişim ve networking sohbetlerine ERA Türkiye damgasını vuracak. ‘SHARE Türkiye’ sohbetlerinde hikayesini ve gayrimenkul danışmalık sektörünü anlatacak olan Can Ekşioğlu, etkinlikte kişisel, samimi, gerçek duygu, düşünce ve deneyimlerini paylaşac

Ekşioğlu Arıcan İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Arıcan İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Furkan Ekşioğlu tarafından 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi, Çay Sokak'ta kuruldu.

Can Ekşioğlu: İkinci el konuta ilgi artıyor!

Gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul Türkiye, Broker'larını bir araya getirdiği KKTC'de ilk yurtdışı ofisini açtı. ERA Türkiye Başkanı Can Ekşioğlu, düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Karasu Ekşioğlu City ulaşım!

Karasu Ekşioğlu City ulaşım bilgileri kapsamında proje Sakarya İl'i Karasu İlçe' sinde ormanın bittiği yerde, Sakarya Nehri’nin Karadeniz’le buluştuğu noktada yer alıyor. Projede toplam 400 adet daire bulunuyor.

Karasu Ekşioğlu City satış ofisi telefon!

Karasu Ekşioğlu City satış ofisi telefon numarası 0(212) 521 10 40 olarak belirlendi. Toplam 400 adet daireden oluşan projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon salon şeklinde tasarlandı.

Karasu Ekşioğlu City satılık!

Karasu Ekşioğlu City satılık daireler Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 400 adet dairenin yer aldığı proje 17 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje Sakarya İl'i Karasu İlçe' sinde yer alıyor.

Sakarya Ekşioğlu City adres bilgileri!

Toplam 400 adet daireden oluşan Sakarya Ekşioğlu City projesi 17 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje 17 blok şeklinde yükseliyor. İşte Sakarya Ekşioğlu City adres bilgileri...

Can Ekşioğlu gayrimenkul değerlendirmesi Haberi

Can Ekşioğlu gayrimenkul değerlendirmesi

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın 'Nitelikli alım gücüne' ilişkin yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Gayrimenkul pazarlama sektörünün ekonomi açısından önemini değerlendiren Can Ekşioğlu, "Sanayi sektöründeki yatırımların artması daha nitelikli bir gayrimenkul pazarlama sektörüne ihtiyaç doğuracak" dedi. Alım gücü oluşacak Bu paralelde, sanayi sektörüne verilecek önemle daha nitelikli bir alım gücü yaratılacağını söyleyen Ekşioğlu, "Bu alım gücüne sahip olacak nitelikli müşteri profilleri doğru gayrimenkul yatırımları yapmak isteyeceklerdir. Özellikle kentsel dönüşüm sonrası üretilen konutlar için oluşacak müşteri profilleri ve bu profillerin alım gücünü hesap etmeden yapılan gayrimenkul projelerindeki lüks konut tiplerinin satış hızı, inşaat firmaları için önemli hale gelecek" diye...