25 / 04 / 2024

Çanakkale 2015 yatırımları

Çanakkale 2015 yatırımları

Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, yapımı devam eden Troypark AVM'nin 30 Ocak 2015'te faaliyete geçeceğini açıklayarak, Çanakkale'ye 250 milyon dolarlık rüzgar enerjisi yatırımı yapacaklarını söyledi.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Çanakkale Biga yatırımcıları cezbediyor!

Çanakkale Biga'da yatırımlar hız kesmiyor. Türkiye’nin uçak gemisinin de ilçede inşa edilecek olması yatırımcıların ilgisini Biga’ya çekti...

Çanakkale Köprüsü'yle bölgedeki yatırımlar zirve yapacak!

Çanakkale trafiği çözüm için 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart 1922'de açılıyor. Köprünün bölgedeki yatırımları artırması bekleniyor.

Çanakkale otel yatırımlarının yeni gözdesi oluyor!

Türkiye’nin tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken kenti Çanakkale, turizm yatırımlarıyla da öne çıkıyor. Günübirlikçilerle birlikte yılda 2 milyon turiste ev sahipliği yapan kentin turizmdeki hedefi ise konaklama sayılarını artırmak.

Quatrus Çanakkale Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Quatrus Çanakkale Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Deniz Soytemiz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Oğuz Can Ocakcı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 3 milyon TL sermaye ile 2 Haziran'da Üsküdar, Küçük Çamlıca Mahallesi'nde kuruldu.

Sertaç Koyuncu: Çanakkale devlet yatırımlarıyla uçacak!

Yatırım için her zaman vatandaşların büyük şehirlere akın ettiğini ifade eden Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışma Sertaç Koyuncu, Çanakkale'nin devletin yapacağı yatırımlarla uçacağını ileri sürdü.

Çanakkale Denizcilik Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Çanakkale Denizcilik Yatırımları Anonim Şirketi, İhsan Yümlü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 135 milyon 641 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

2015'te özel inşaat yatırımları yüzde 2,5 arttı!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2015'te yüzde 4 büyüdüğünü belirtti. geçen yılın büyüme verilerini değerlendiren Yılmaz, Özelinşaat yatırımlarının yüzde 2,5 arttığına dikkat çekti.

Katarlılar Türkiye'de gayrimenkul, inşaat ve turizm yatırımları yapıyor!

2005-2015 yılları arasında yaklaşık 450 milyar dolarlık yurt dışı yatırımı gerçekleştiren Katar'ın geçen yılki dış yatırımları ise 19 milyar doları buldu. Katar, Türkiye'de medyadan tekstile, bankacılık ve gayrimenkulden enerjiye kadar yatırım yapıyor.

OSKİ yatırımları Ordu'ya damgasını vuracak!

OSKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle ilgili hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenledi, toplantıda 2016 yatırımlarıyla ilgili bilgi verildi...

Manisa'da 2016'da hangi yatırımlar yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında yaptığı yatırımların yanı sıra 2016’da yapacağı çalışma ve projeleri anlattı.

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

İzmir'e 2015'te hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir önceki yıla göre yatırımlarını yüzde 29 oranında artırarak 2015’te yaklaşık 1.6 milyar liralık harcama gerçekleştirdi. Büyükşehir’in 12 yıllık yatırım tutarı ise 9.5 milyar liraya ulaştı.

Çanakkale 2015 yatırımları Haberi

Çanakkale 2015 yatırımları


Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, yapımı devam eden Troypark AVM'nin 30 Ocak 2015'te faaliyete geçeceğini açıklayarak, Çanakkale'ye 250 milyon dolarlık rüzgar enerjisi yatırımı yapacaklarını söyledi.


Doğan, Çanakkale Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen gündem toplantısının misafiri oldu. Yatırımları ve devam eden projelerini anlattı. Mobilya, inşaat, gıda ve enerji sektörlerindeki projelerini ve yaptıkları çalışmaları değerlendiren Doğan, "Doğyap İnşaat şirketimize bağlı bir AVM’miz var. Bu AVM’yi biz 1999 yılında Çanakkale’de kurmuştuk fakat binaların eskimesi ve güncellenmesi gerektiğinden, bildiğiniz gibi burayı yeniden düzenledik. 7 bin 500 metrekare kapalı alanda, 27 dükkandan oluşan bir AVM’miz tamamlanmak üzere. Açılış tarihini 30 Ocak olarak düşünüyoruz. Aslında bu da çok büyük bir AVM değil, butik bir AVM olacak." dedi.


Ayrıntılı Haber...