26 / 04 / 2024

Çanakkale 80. Yıl Özel İdare İş Merkezi satılık

Çanakkale 80. Yıl Özel İdare İş Merkezi satılık

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından, 80. Yıl Özel İdare İş Merkezi ihale ile satışa sunuluyor. İhale 3 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi bu yıl ihaleye çıkıyor! İki büyükşehir arası 80 dakikaya iniyor!

Büyük İstanbul Mitingi'nde önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi'nin bu yıl ihaleye çıkacağını müjdeledi. İşte Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi ile ilgili detaylar...

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

"Yılın projesi" seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ödülleri dağıtıldı...

Mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın ve küresel yayınlarından biri olan ABD merkezli Engineering News-Record dergisi tarafından "Yılın projesi" olarak seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yetkililerine ödül, online düzenlenen tören ile verildi. İşte haberin detayları...

Euro yıl sonu rekorunu son iş gününde kırdı! Piyasaların son gününde kritik direnci aştı!

Yatırımcıların yakından takip ettiği euro, yıl sonu rekorunu kırdı. Piyasaların son gününde euro kritik direnci aştı! Euro, son 24 saat içerisinde yüzde 0,06, son bir haftada ise yüzde 0,80 oranında değişiklik gösterdi.

Jeep Compass 80. Yıldönümüne özel yeniden tasarlandı! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Jeep Yeni Compass modelinin 80. Yıldönümüne özel fiyat listesini güncelledi. Peki Jeep Compass modelinin fiyat listesi nasıl? SUV modeli otomobil arayışında olanlar, bu otomobile bayılacaksınız. İşte otomobilin özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Double Tree by Hilton Çanakkale bu yıl sonu açılıyor!

‘Double Tree by Hilton Çanakkale’ oteli, Çanakkale'nin merkezinde yükseliyor. İnşaat süreci devam eden otelin bu sene sonunda açılışının yapılacağı öngörülüyor.

Özelleştirmelerden 2020 yılında 22 milyon dolar gelir elde edildi!

Özelleştirme İdaresi, coronavirüs etkilerinin yoğun şekilde hissedilmesine rağmen 2020 yılında elektrik üretim santrali, liman ve taşınmaz başta olmak üzere çeşitli alanlardaki toplam 80 özelleştirme ihalesini tamamladı.

Kale Grubu 63’üncü yılını kutladı!

Kale Grubu’nun “63’üncü Kuruluş Yıl Dönümü” ve geleneksel “Seramik Bayramı” grubun üretildiği Çanakkale’nin Çan ilçesinden uzaktan erişimle kutlama yapıldı.

1915 Çanakkale Köprüsü 2022 yılında tamamlanacak!

Ulaştırma sektörünün üçüncü büyük yatırımı 1915 Çanakkale Köprüsü hızla ilerliyor. Köprü ve otoyol istikametindeki araziler adeta kapanın elinde kalıyor. Proje 2022 yılında tamamlanacak. Bölgenin tamamı yatırımcının odağında olacak...

Ata GYO 11 gayrimenkulünün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Ata GYO portföyünde yer alan Gebze, Düzce, Giresun, Nevşehir, Ordu, Kayseri, Lüleburgaz, Çanakkale illerindeki gayrimenkullerin 2018 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı...

Çanakkale Bilaller köyünde 41 yıl sonra tapu sevinci!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Bilaller köyünde muhtarlıkça cami yapımı için gerekli paranın temin edilmesi için satılan arsaların tapuları 41 yıl sonra 11 hak sahibine teslim edildi. 

Çanakkale ve Adıyaman afetzede konutları bu yıl teslim edilecek!

AK Parti seçim beyannamesinde yer alan bilgiye göre; Çanakkale Ayvacık’ta 604 ve Adıyaman Samsat’ta 1.740 konut 2018 yılı içerisinde teslim edilecek.

Çanakkale 80. Yıl Özel İdare İş Merkezi 4.9 milyon TL'ye satılıyor!

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından, 80. Yıl Özel İdare İş Merkezi ihale ile satışa sunuluyor. İhale 3 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Çanakkale 80. Yıl Özel İdare İş Merkezi satılık Haberi

Çanakkale 80. Yıl Özel İdare İş Merkezi satılık

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından Merkez İlçe, Kemalpaşa Mahallesi 175 ada, 3 parsel de bulunan 122,88 metrekare taşınmaz üzerindeki 80. Yıl Özel İdare İş Merkezini ihale ile satıyor. Toplam muhammen bedeli 4 milyon 900 bin TL olarak belirlenen iş merkezi için ihale 3 Mayıs'ta yapılacak.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Çanakkale İl Özel İdaresinden:

1 - Mülkiyeti Çanakkale İl Özel İdaresine ait aşağıda ihale tarihi ve saati, muhammen bedeli, geçici teminatı, tapu kaydı belirtilen taşınmaz İl Encümeninin 22.03.2018 tarih ve 190 sayılı kararı gereğince Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi No: 215 adresinde bulunan İl Özel İdaresi Hizmet Binasında İl Encümeni salonunda 2886 sayılı Kanunun 45. maddesi uyarınca açık artırma usulüyle satılacaktır.

2 - İhaleye ait şartname mesai saatleri içerisinde Çanakkale Merkez, Barbaros Mahallesi, Atatürk Caddesi No:...