29 / 03 / 2024

çanakkale arap yatırımı

çanakkale arap yatırımı

Türkiye'de büyük gayrimenkul yatırımlarına imza atan Araplar, yönünü Çanakkale'ye çevirdi. Kırkıncıoğlu Grup’un CEO’su Abdullah Kırkıncıoğlu, Çanakkale bölgesine ilgisinin son dönemde zirve yaptığını söyledi.

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kandemir ve Ali Alparslan Altıntaş ortaklığında kuruldu. 

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Kooperatife yatırım yapmak doğru mu?

Çanakkale Kalem Gazetesi köşe yazarı Özgür Demirci, bugünkü köşesinde kooperatif yatırımını kaleme aldı.

Arap yatırımcı kentsel dönüşüme geliyor!

Pendik’te Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiren Masar İnşaat’ın Başkanı Ghassan “Ortadoğulu yatırımcılar olarak Türkiye’yi çok seviyoruz. Arap yatırımcı kentsel dönüşüme girmek için fırsat bekliyor” şeklinde konuştu.

Çanakkale'ye 391 milyon liralık yatırım yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Çanakkale'de son 17 yılda İller Bankası Genel Müdürlüğü ile 391 milyon liralık yatırımla 90 projeye destek verdik. 148 milyonluk yatırımımız devam ediyor'' diye konuştu.

Çanakkale'deki yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Çanakkale'de gerçekleştirilen yatırım projeleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Ceylan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Araplar Bandırma'da gayrimenkul yatırımı yapmak istiyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu: "Arap iş adamları gayrimenkul ve sağlık turizmi alanında yatırım yapmak istiyorlar. Moritanyalı bir iş adamı da maden konusunda yatırım yapmak istiyor" dedi. 

Kenan Şahin Arap yatırımcıları Pendik’e davet etti!

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, “Sanayi ve gayrimenkul yatırımı kentimizde çok hareketli. Bu potansiyelden istifade etmeleri adına Arap yatırımcıları Pendik’e davet ediyorum." diye konuştu.

Al Fateh Arap Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Fateh Arap Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi Atef Alem, Mahmud Khralla, Shahır Housh, Manhal Ghanem ve Naım Abu Rıash ortaklığında 350 bin 200 TL sermaye ile 14 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Çanakkale Otoyol Ve Köprüsü İnşaat Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çanakkale Otoyol Ve Köprüsü İnşaat Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 64 milyon TL sermaye ile açıldı.

Karabük ve Bartın Arap yatırımcıların radarında!

Karabük ve Bartın’a gelen Arap yatırımcılar, turizm alt yapısını görmek ve turizm yatırım imkanlarını öğrendi. Yatırımcılar bölgede otel yatırımı yapmak istediklerini açıkladı.

Körfez sermayesi, Türkiye'de gayrimenkule yatırım yapıyor!

Kırkıncıoğlu Grup CEO'su Abdullah Kırkıncıoğlu, Körfez sermayesinin Türkiye'de gayrimenkul yatırımına ilgisininin arttığını söyledi. Kırkıncıoğlu, Suudlar ile Çanakkale'de arazi yatırımı yapacaklarını belirtti.

Ziraat Bankası iki dev projeye milyar dolarlık yatırım yapacak!

Ziraat Bankası bu yıl Kuzey Marmara Otoyolu ve 1915 Çanakkale Köprüsü dahil ulaşım ve altyapı sektörlerine en az 7 milyar dolarlık yatırım yapacak.

çanakkale arap yatırımı Haberi

çanakkale arap yatırımı

Son dönemde Türkiye’de gayrimenkul yatırımına yönelen Suudi ve Katarlılar başta Arap sermayesi,  şimdi gözünü Çanakkale’ye çevirdi.

Çanakkale'nin Lapseki ile Gelibolu ilçeleri arasına inşa edilecek ve dünyanın en uzun asma köprüsü olacak 1915 Çanakkale Köprüsü’nün temelinin atılmasının ardından Arap yatırımcıların bölgeye ilgisinin yüksek düzeye ulaştığı belirtiliyor.

Körfez ülkelerindeki gayrimenkul yatırımcılarının Türkiye’de çözüm ortaklığını yapan Kırkıncıoğlu Grup’un CEO’su Abdullah Kırkıncıoğlu, birlikte çalıştıkları Suudi ve Katarlıların Çanakkale bölgesine ilgisinin son dönemde zirve yaptığını bildirdi. Gayrimenkul yatırımında Rus ve Azerilerin yerini şimdi Suudi Arabistan ve Katarlı yatırımcıların aldığını söyleyen Kırkıncıoğlu, “İstanbul’dan sonra Çanakkale’de arazi yatırımı yapıyoruz, oraya çok inanıyorlar” dedi.

Neden Çanakkale?

Kırkıncıoğlu, “Neden Çanakkale” sorusuna da “Şu an devlet oraya dünyanın en uzun köprüsünü yapıyor. Bununla birlikte etrafında ülkeyi geliştirmeye yönelik faaliyetler olacak. Aynı zamanda Türkiye’de...