16 / 04 / 2024

çanakkale feribot iskelesi

çanakkale feribot iskelesi

Ramazan Bayramı tatili için Çanakkale güzergahını kullanan tatilciler, feribot iskelesinde yaklaşık 2 kilometrelik araç kuyruğu oluşturdu

Çanakkale Köprüsü zamlı geldi! GESTAŞ feribot tarifesine yüzde 117 zam yaptı! İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılmasının üzerinden bir ay geçti, Çanakkale'de boğaz hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ feribot ücretlerine yüzde 117 zam yaptı! Yeni tarifeleri görenler şok oldu! Peki, GESTAŞ'ın feribot ücretleri ne kadar? Çanakkale Boğaz Hattı-Çanakkale Eceabat ve Gelibolu-Lapseki... İş

Çanakkale Köprüsü geçiş garantisi ne kadar? Çanakkale Köprüsü için ne kadar ödenecek?

Yap-işlet devret modeliyle yapılarak Çanakkale Zaferi’nin 107’inci yıl dönümünde hizmete açılan Çanakkale Köprüsü’nün geçiş garantisi ortaya çıktı. İBB Meclis Üyesi Sarı, feribot işletmecisinin günlük 10 bin kadar araç taşıdığını anımsatarak, köprü için verilen geçiş garantisini çok buldu.

1915 Çanakkale Köprüsü trafik problemine ilaç olacak!

Bayram tatilinin yaklaşmasıyla trafik yoğunluğu arttı. Çanakkale Boğazı'ndan geçmek isteyen vatandaşlar da feribot kuyruklarında beklemeye başladı. 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılmasıyla bu yoğunluğun azalması bekleniyor.

Sirkeci Arabalı Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi imar planı askıda!

Fatih Sirkeci Arabalı Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Pendik Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi imar planı askıda!

Pendik Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi amaçlı -2- paftalık 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği akskıya çıkarıldı..

Pendik Feribot İskelesi imar planı askıya çıktı!

“Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi” Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı..

Çanakkale'de 25 yıllığına kiralık feribot terminali ihalesi!

Çanakkale İl Özel İdaresi Encümeni, Çanakkale Gelibolu'da 25 yıllığına feribot terminali yapım ve işletme belgesi alarak işletme işini ihale edecek. İhalesi 13 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Tatvan'da yol çalışmaları devam ediyor!

Bitlis’in Tatvan Belediyesi, ilçe merkezini 6 mahalleye bağlayan ve her gün yüzlerce aracın kullandığı feribot iskelesi yanındaki köprünün genişletme çalışmalarını tamamlayarak hizmete açtı.

Harem feribot ve deniz otobüsü iskelesi imar planı askıda!

Üsküdar Harem “Arabalı Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı...

Gelibolu feribot iskelesi imar planı askıda!

Çanakkale Gelibolu İlçesi, Alaaddin Mahallesi 13 Pafta, 36 Ada, 2, 3, 4 Parsellerin deniz tarafında hazırlanan “Feribot İskelesi” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı 14 Eylül'de askıya çıktı...

İzmir'deki köprü iskelesi kazasının raporu hazırlandı!

İNŞAAT Mühendisleri Odası Menemen Koyundere’de İzmir-Çanakkale otoyolu viyadük inşaatında iskelenin çöktüğü ve 4 kişinin yaşamını yitirdiği olayla ilgili hazırladığı raporda kalıp iskelesi kurulumunda cıvata eksikliği tespit etti.

Samsat’ta Feribot İskelesi'nin yapımına başlandı!

Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı’nın "İç Turizm Geliştirme Projesi" kapsamında Atatürk Baraj Gölünde Adıyaman Samsat ile Şanlıurfa’nın Bozova ilçesi arasında ulaşımı sağlayacak feribot iskelesi yapımına başlandı.

Çanakkale Eceabat İskelesi'nde turist yoğunluğu yaşandı!

Çanakkale 'deki feribot iskelelerinde bayram tatili nedeniyle sabah saatlerinde başlayan araç yoğunluğu sürüyor. Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir hattındaki ulaşım 6 gemiyle sağlanıyor.

çanakkale feribot iskelesi Haberi

çanakkale feribot iskelesi

Ramazan Bayramı tatilini geçirmek için Çanakkale güzergahını kullanan tatilciler, feribot iskeleleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu. 

     Tatillini geçirmek için Çanakkale'ye gelmek üzere Eceabat ile Kilitbahir köyü iskelelerine gelen tatilciler, bölgede yoğunluk yaşanmasına neden oldu. 

     Kilitbahir köyünden Çanakkale'ye geçmek için bekleyen araçların oluşturduğu araç kuyruğu, zaman zaman 2 kilometreye ulaştı. 

     Çanakkale Boğazı ile adalar arasında ulaşımı sağlayan GESTAŞ A.Ş. yetkilileri de yoğunluğu azaltmak amacıyla seferlerini aralıksız olarak sürdürdü. 

     Öte yandan Anadolu yakasından Avrupa yakasına gitmek isteyen vatandaşları taşıyan otobüsler de gece geç saatlerde Çanakkale Feribot İskelesi'nde yoğunluk yaşanmasına neden oldu. 

     Feribot iskelelerinde dün öğle saatlerinde başlayan araç yoğunluğu gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. 

     Araç yoğunluğunun olduğu bölgelerde önlem alan ekipler ise sürücüleri aşırı hız...