18 / 04 / 2024

Çanakkale Kepez arıtma tesisi

Çanakkale Kepez arıtma tesisi

Çanakkale Kepez Belediyesi Hamidiye Mahallesi İçme Suyu, Kanalizasyon ve 2. Kademe Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı yapım işine başlandı.

Çanakkale Çan Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Çanakkale'nin Çan İlçesinde, 15 Milyonluk değerindeki Çan Belediyesi Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi törenle hizmete girdi.

Çanakkale Çan Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Çanakkale'nin Çan ilçesinde 15 milyon değerindeki Çan Belediyesi Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi yatırımları faaliyete geçiyor.

Çanakkale Kepez'e yeni arıtma tesisi!

Çanakkale Kepez Belediyesi Hamidiye Mahallesi İçme Suyu, Kanalizasyon ve 2. Kademe Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı yapım işine başlandı.

Çanakkale Lapseki Katı Atık Arıtma projesi için yer teslimi yapıldı!

Lapseki ve Çardak belediyeleri tarafından ortak hazırlanan ’Katı Atık Arıtma Projesi için yer teslimi yapıldı. Tasarım Restorasyon İnşaat'ın yüklenici firması olduğu proje 500 günde tamamlanacak.

Çan Belediyesi atıksu arıtma tesisinin yüzde 85'i tamamlandı!

Çanakkale'nin Çan ilçesinde belediyenin Kasım 2013 tarihinde temelini attığı İller Bankası işbirliği ile 7 milyona yapılan Çan Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi 'nin yüzde 85'i tamamlandı.

Çanakkale Bayırköy'e atık su arıtma tesisi kuruldu!

Kaymakamlık, il genel meclis üyelerinin desteği ve eski belediye başkanı Cihat Bingöl girişimleri ile bulduğu İstanbul Maslak Rotary Kulübü ’nün finansmanlığı ile kurulan Atık Su Arıtma Tesisinin açılışı yapıldı.

Çanakkale'de ilk doğal arıtma tesisi yapıldı!

Çanakkale'de ilk doğal arıtma tesisi yapıldı. Maliyeti ortalama 125 Bin TL'yi bulan tesis, enerji ihtiyacı olmadan temiz su üretebiliyor. Pilot köy olan Serçelerde verimli sonuç alındıktan sonra diğer köylerde de uygulanacak...

Biga arıtma tesisinin ikmal inşaatı tamamlandı!

Çanakkale Biga'da, 1 Kasım 2012 tarihinde ihalesi yapılarak yapımına başlanılan Atık Su Arıtma Tesisi ikmal inşaatı tamamlandı. Biga belediye başkanı İsmail Işık "90 bin nüfusa hizmet edecek" dedi.

Kuzu Limanı'na sintine depolama ve arıtma tesisi yapılacak mı?

Kuzu Limanı'na sintine depolama ve arıtma tesisinin yapılmasıyla ilgili Haziran sonu haberler çıkmıştı. Ancak başlatılan imza kampanyasıyla Çanakkale Valiliği de devreye girdi ve konuyu Bakanlığa iletti...

Beypazarı'nda içme suyu arıtma tesisi faaliyete geçti!

Arıtma Tesisi fâaliyete geçti Beypazarı Bulgurdede Mevkii'nde yapım çalışmaları kısa sürede tamamlanan İçme Suyu Arıtma Tesisleri tam kapasite ile çalışmaya başladı. İçme Suyu Arıtma Tesisleri bir süredir yoğun çalışma yürütülüyordu.

İZSU Tire'ye arıtma tesisi yapacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 28. arıtma tesisini yeni yasayla sınırlarına dahil olan Tire'de kurmaya hazırlanıyor 66 bin kişiye hizmet verecek tesis, günde 11 bin 700 metreküp atık su arıtacak.

İzmir'in 28. arıtma tesisi Tire'ye kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 28. arıtma tesisini yeni yasayla sınırlarına dahil olan Tire’de kurmaya hazırlanıyor. 66 bin kişiye hizmet verecek tesis, günde 11 bin 700 metreküp atık su arıtacak.

Çiğli Atık Su Arıtma Tesisi'nden çıkan su Kuş Cenneti’ne can verecek!

Prof. Dr. Mehmet Sıkı: "Arıtma tesisinden çıkan suyu buraya vererek dalyanın verimliliğini artırmak istiyoruz, Kıyı kordonu tamir edildiğinde ve kaybolan ada ve yarımadalar oluşturulduğunda, Çil Azmak Dalyanı’nda kuş ve balık verimliliği artacak" dedi

Çanakkale Kepez arıtma tesisi Haberi

Çanakkale Kepez arıtma tesisi

Hamidiye Mahallesi Alt yapı Atıksu Arıtma Tesisi 2 kademe yapım işi İlbank Genel Müdürlüğü Alt yapı Daire Başkanlığı ve İlbank Bursa Bölge Müdürlüğünden gelen heyet başkanlığında ihaleyi alan Has Fırat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi-Oğuz Abdullahoğulları İş Ortaklığı’na yer teslimi yapıldı. İller Bankası Anonim ortaklığı Koordinasyon Başkanlığınca ihalesi yapılan, iş bitirme süresi 600 gün olan Kepez Belediyesi Hamidiye Mahallesi İçme Suyu, Kanalizasyon ve 2. Kademe Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı yapım işi başlamış oldu.


Çanakkale...