24 / 04 / 2024

çanakkale otoyol halk toplantısı ne zaman

çanakkale otoyol halk toplantısı ne zaman

Çanakkale Çan, Gelibolu, Lapseki, Yenice ilçelerinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe 1. ve 2. Kesim Otoyolu projesi ile ilgili halk toplantısı 28 Mayıs'ta düzenlenecek.

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında son durum ne?

18 Mart 2022 tarihinde hizmete açılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü, Avrupa'yı Asya'ya bağlayan otoyol zincirinin en önemli halkası olacak

1915 Çanakkale Köprüsü ile İstanbul Boğazı geçişine yeni alternatif!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi’nin yapımını üstlenen ortaklık Çanakkale Otoyol ve Köprüsü İnşaat Yatırım ve İşletme A.Ş. (ÇOK A.Ş.) proje ile ilgili açıklamalar yaptı.  

1915 Çanakkale Köprüsü 2022 yılında tamamlanacak!

Ulaştırma sektörünün üçüncü büyük yatırımı 1915 Çanakkale Köprüsü hızla ilerliyor. Köprü ve otoyol istikametindeki araziler adeta kapanın elinde kalıyor. Proje 2022 yılında tamamlanacak. Bölgenin tamamı yatırımcının odağında olacak...

Mega otoyol projeleri ring oluşturacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Türkiye'deki 1915 Çanakkale, Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi otoyol projelerinin ‘ring’ oluşturulacağını söyledi. 

Çanakkale 1915 köprüsü Marmara'ya değer katacak!

Mart ayında temeli atılan Çanakkale 1915 Köprüsü dünyanın en uzun köprülerinden biri olacak. Köprü devreye alındığında Marmara Bölgesi’nin ring halinde dolaşılmasını sağlayacak olan otoyol projesinin son ayağı da tamamlanacak.

Çanakkale Otoyol Ve Köprüsü İnşaat Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çanakkale Otoyol Ve Köprüsü İnşaat Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 64 milyon TL sermaye ile açıldı.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu halkın görüşüne açıldı!

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün yer aldığı Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu, görüş ve öneriler için 10 gün boyunca halkın görüşüne açıldı...

Çanakkale 1915 Köprüsü arsa fiyatları kat kat artırdı!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe otoyolu projesinin ihale tarihi Resmi Gazete'de yayımlandı. Köprü ve otoyol güzergahında arsa fiyatları kat kat arttı.

10 soruda Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu!

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün yer aldığı Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu'nun ÇED raporu komisyonda 21 Ekim tarihinde onaylanarak 10 gün boyunca görüşe çıktı. Sözcü gazetesi ÇED raporunu inceleyerek otoyol projesini 10 soruda özetledi.

İstanbul-Çanakkale-Balıkesir Otoyol Projesi 15 milyara mâl olacak!

İstanbul’u Çanakkale üzerinden Balıkesir’e bağlayan otoyol projesi görüşe açıldı. Otoyol bölümü 9 milyar 843 milyon liraya köprüsü ise yaklaşık 15 milyar liraya mal olması beklenen proje için 6.3 milyar metrekare arazi kamulaştırılacak.

Çanakkale Köprüsü'ne ÇED onayı verildi!

Türkiye'nin en prestijli ulaşım projelerinden biri olarak hayata geçirilecek İstanbul-Çanakkale-Balıkesir Otoyol Projesi'nin ÇED raporu onaylandı

1915 Çanakkale Köprüsü'nün ön proje çalışmalarında sona gelindi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 1915 Çanakkale Köprüsü ve otoyol kesimine ilişkin ön proje çalışmalarında son aşamaya gelindiğini söyledi.

çanakkale otoyol halk toplantısı ne zaman Haberi

çanakkale otoyol halk toplantısı ne zaman

Çanakkale İli Çan, Gelibolu, Lapseki, Yenice, ilçesi sınırları içerisinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe 1. ve 2. Kesim Otoyolu projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.


Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 28/05/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. İlgililere ve kamuoyuna...