28 / 03 / 2024

çanakkalede olumsuz hava şartları

çanakkalede olumsuz hava şartları

Bozcaada'dan Çanakkale'ye saat 19.00'da yapılması planlanan deniz otobüsü seferi, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.Kuzey Ege'deki fırtına, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.Boğazdaki diğer hatlarda deniz ulaşımı normal olarak sürüyor.

SON DAKİKA! İstanbul Şile'de hava şartlarından dolayı okullar tatil edildi...

İstanbul'da etkili olan olumsuz hava şartları nedeni ile Şile'de 20 Kasım Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde denize giriş yasaklandı!

Son dakika… denizlerdeki olumsuz hava koşulları sebebiyle bazı şehirlerde denize girmek yasaklandı. İşte ayrıntılar…

İstanbul ve 3 ilde denize girmek yasaklandı! Ferahlamak isteyenler yandı!

Marmara Bölgesi'nde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle denize girmek bazı bölgelerde yasaklandı. Yetkililer, yasağın ne zaman kalkacağı hakkında bilgi verdi. İşte, denize girme yasağının geçerli olduğu iller ve ilçeler...

UYARI: Trakya'da Büyük Felaket Alarmı! İstanbul da Tehlike Altında!

Meteoroloji uzmanları, Trakya Bölgesi için felaket senaryosuna dair endişe verici uyarılarını peş peşe sıralıyor. Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'daki vatandaşlar, gelecek günlerde karşılaşabilecekleri olumsuz hava koşulları konusunda dikkatli olmaları konusunda uyarılıyor.

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

11 Mart’ta hangi uçuşlar iptal edildi? Pegasus, THY, Anadolu Jet’ten uçak bileti alanlar ne yapacak?

İstanbul ve yurdun birçok kentinde yağan kar yağışı nedeniyle Anadolu Jet, Pegasus ve THY, seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Olumsuz hava şartları nedeniyle uçuşları iptal edilen yolcular, ‘’Hangi uçuşlar iptal edildi? Uçak bileti olanlar ne yapacak?’’ sorularının yanıtını arıyor…

AFAD’dan uyarı! Bu illerde yaşayanlar dikkat: Tedbirli olun…

İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 38 il için olumsuz hava şartları sebebiyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarılarda bulunan AFAD, tedbirli olunmasını istedi.

İstanbul’da okullar tatil mi? Okullar ne zamana kadar tatil? Okullar ne zaman açılacak?

İstanbul’da beklenen Aybar Kar Fırtınası nedeniyle valilik okullarla ilgili flaş bir karara imza attı. İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle merak edilen, ‘’İstanbul’da okullar tatil mi?’’ sorusuyla ilgili net kararı verdi.

Vergi süreleri resmen uzatıldı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yaptığı açıklamada tüm ülkeyi etkileyen olumsuz hava koşulları sebebiyle vergi beyannamelerinin verilme ve ödenme sürelerinin uzatıldığını duyurdu.

Büyükada Rum Yetimhanesi yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

1964 yılında kapısı kilitlenen Büyükada Rum Yetimhanesi'nde özellikle kış aylarında olumsuz hava koşullarının da etkisiyle tahribat artıyor. Çatısında çökmelerin olduğu tarihi yapı, yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor.

Avcılar'daki Hacı Ahmet Tükenmez Camii'nin kubbe kaplamaları söküldü!

Geçtiğimiz hafta olumsuz hava şartları nedeniyle müdahale edilemeyen Avcılar Hacı Ahmet Tükenmez Camii'nin kubbesi rüzgarın etkisini yitirmesinin ardından söküldü...

Bosna'da sel nedeniyle 200 ev zarar gördü!  

Bosna Hersek'in kuzey ve orta kesimlerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle sel felaketi yaşandı. Aralıksız olarak devam eden sağanak yağış nedeniyle oluşan selde pek çok kişi evini terk ederken 200 ev zarar gördü. 

Çırağan Sarayı bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu!

Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören, ile merhum iş adamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu hafta sonu Çırağan Sarayı'nda dünya evine girecek. Çiftin düğününün olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için Saray'ın bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu.

çanakkalede olumsuz hava şartları Haberi

çanakkalede olumsuz hava şartları


Bozcaada'dan Çanakkale'ye saat 19.00'da yapılması planlanan deniz otobüsü seferi, hava muhalefeti nedeniyel iptal edildi.


Kuzey Ege'deki fırtına, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.


Alınan bilgiye göre, Çanakkale ile adalar arasında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ tarafından Bozcaada'dan Çanakkale'ye saat 19.00'da yapılması planlanan deniz otobüsü seferi, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.


Boğazdaki diğer hatlarda deniz ulaşımı normal olarak...