18 / 04 / 2024

Caner Geban

Caner Geban

Mint Gayrimenkul Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi, Caner Geban tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi, Bağdat Caddesi' nde kuruldu.

Caner Bayazıt Emiroğlu kimdir? Caner Bayazıt ne iş yapmaktadır? 

Caner Bayazıt kimdir? Caner Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt'ın kim olduğu ve Caner Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bozbeşparmak, Caner    Ağbulut, Mahmut Sami Yavaş, Osman Hüseyinoğulları, Sinan Yıldırım tarafından kuruldu.

Cnr Akustik Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Akustik Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Caner Düdükçü tarafından kuruldu.

Dhamma İnşaat Proje Yönetimi Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

Dhamma İnşaat Proje Yönetimi Yazılım Danışmanlığı Limited Şirketi Sarıyer’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Caner Balkaya ve Mahmut Güven tarafından kuruldu.

Cevdet Caner'e yolsuzluk suçlaması!

Bir dönem Almanya ve Avusturya’da 2 milyar euroluk emlak iflası ile gündem olan Cevdet Caner Adler içinde spekülasyon yapmakla suçlanıyor. 

Etiş İnşaat Reklam Turizm Ve Limited Şirketi kuruldu!

Etiş İnşaat Reklam Turizm Ve Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Etiş tarafından kuruldu.

Ytc Özcanlar Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ytc Özcanlar Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de   200 bin TL sermaye bedeli  ile Caner Özcan ve  Yaşar Özcan Tarafından  kuruldu.

Emlak piyasası 2022'de yeniden canlanacak!

Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen evliliklerin başlaması, yüz yüze eğitim ve kentsel dönüşüm ile konut sektöründe hareketlilik yaşanması bekleniyor. İzmirli Coordinat Yapı Kurucu Ortağı Caner Tan, önümüzdeki senenin gayrimenkul sektörü için çok önemli olacağını dile getirdi. 

Ünlü isimlerin gayrimenkulde yeni rotası Alaçatı!

Çeşme'nin değerli bölgelerinden Alaçatı çok sayıda ünlü isimlerin radarına girdi. Sinan Engin, Caner Erkin ve Beyazıt Öztürk, Alaçatı’dan ev alan isimlerden biri oldu.

Mercan Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri  Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Caner Aydoğdu tarafından kuruldu.

Özkal Proje Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Özkal Proje Yapı Anonim Şirketi bugün Silivri'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Caner Özkal tarafından kuruldu.

Karyap Grup Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karyap Grup Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Kara, İlker Kara, İsmail Kara ve Selahattin Kara ortaklığında kuruldu.

Caner Erkin Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları arasında yer alan Caner Erkin, Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı...

Caner Geban Haberi

Caner Geban

Mint Gayrimenkul Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi, Caner Geban tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.


Mint Gayrimenkul Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü gayrimenkul almak, satmak, kiralamak, danışmanlığını ve komisyonculuğunu yapmak. b) Konut, mesken, toplu konutlarla ilgili site-apartman yönetim hizmetlerini yerine getirmek, Sitelerde ve ortak yaşam alanını oluşturan yerlerin her türlü bakım onarımlarını yapmak yaptırmak. Sitelerde ve ortak yaşam alanını oluşturan yerlerin sakinleri tarafından talep edilecek diğer onarım ve benzeri hizmetleri yapmak, Profesyonel site yönetim ve işletimi hizmetleri teknik işletme yönetimi hidrofor, havalandırma, jeneratör, asansörler alarm ısıtma, klima sıhhi tesisat gibi mekanik uygulamaların bakımı, kontrolü ve onarımı. c) Çeşitli mesleki alanlarda beceri kazandırmak maksadıyla sanat ve...