28 / 03 / 2024

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksini kim yaptı

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksini kim yaptı

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Ankara Çankaya Belediyesi çok sayıda personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Ankara Çankaya Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere tam 92 personel alımı yapacağını açıkladı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların ilkokul mezunu olmasının yeterli olduğu öğrenildi.

Çankaya Belediyesi'nden 21.7 milyon TL'ye satılık 18 gayrimenkul!

Çankaya Belediyesi, Ankara ili, Çankaya ilçesinde yer alan 18 gayrimenkulü 21 milyon 747 bin TL'ye satıyor...

Çankaya Belediyesi, iş yerlerini kapatan esnaftan kira almayacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ardından iş yerlerinin kepenklerini kapatan esnafa bir yardım eli de Çankaya Belediyesi'nden geldi. Çankaya Belediyesi, dükkanlarını kapatan esnaftan kira almayacaklarını açıkladı.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Çankaya Belediyesi'nden Enerji Kimlik Belgesi kolaylığı!

Binalar veya bağımsız birimlere ilişkin alım, satım ve kiraya verme ile ilgili iş ve işlemlerde bulunmasını zorunlu duruma Enerji Kimlik Belgesi için son başvuru tarihi 1 Ocak 2020 olarak belirlendi. Çankaya Belediyesi vatandaşın işini kolaylaştırmak için Hoş Geldiniz Masasında da hizmet veriyor.

Ümraniye Belediyesi Spor Merkezi açıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen spor merkezini açtı.

Çankaya Belediyesi'nden ruhsat ve imar işlemi kolaylığı!

Çankaya Belediyesi’nin Hoş Geldiniz Masası’nda iş yeri açma, ruhsat başvurusu, emlak rayiç değeri ödeme, sicil birleştirme, borç ödeme, borcu yoktur belgesi alma, imar başvurusu ve imar durum bilgisi alma işlemleri kısa sürede gerçekleşti.

Bakırköy Belediyesi Spor Kompleksi açıldı!

Yıkılan Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında hayata geçirilen Bakırköy Belediyesi Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Çankaya Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Çankaya Belediyesi, belediyelere ödenmesi gereken 2017 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri için hatırlatmada bulundu. 

Çankaya'da 374 hak sahibi tapusuna kavuştu!

Çankaya Belediyesi'nin devam ettirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamında tahsis işlemleri tamamlanan 374 hak sahibi tapusuna kavuştu.

Çankaya Belediyesi yeni yatırımlara devam ediyor!

Mevcut 12 gündüz bakımeviyle Türkiye’nin en büyük okul öncesi eğitimini veren Çankaya Belediyesi, yeni dönemde üç yeni kreşi daha hizmete açıyor.

Çankaya Belediyesi Maltepe Park AVM'yi kiraya veriyor!

Çankaya Maltepe Park AVM, Çankaya Belediyesi tarafından 10 yıllığına kiraya veriliyor. kiralama ihalesi 21 Eylül tarihinde saat 14:00'te gerçekleşecek..

Çankaya İlhan Cavcav Parkı 23 Kasım'da açılacak!

Çankaya Belediyesi, Türk sporuna uzun yıllar hizmet ederek gelişimine önemli katkı sağlamış büyük spor adamı İlhan Cavcav’ın adını yeni parklarından birine verdi.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksini kim yaptı Haberi

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksini kim yaptı

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi AURA Design Studio  tarafından tasarlandı.

Mimarlık, şehir planlama ve peyzaj mimarlığı alanlarında  birçok farklı ödüllü projeye imza atan AURA Design Studio, Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni tasarladı. Ankara illi Karapınar Mahallesi’nde rekreasyon çalışmaları süren Karapınar Vadisi bitişiğinde, vadiye hakim ve Konya Yolu’ndan da algılanabilir bir şekilde konumlandırılan proje, kapalı yüzme havuzu, spor salonları yapısı ile kütüphane, atölyeler, çok amaçlı salon, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi birçok kamusal fonksiyonu içinde barındırıyor. Kompleks vadi ile yoğun konut dokusu arasında önemli bir kamusal kompleks rolü üstlenmeyi hedefliyor.

Bütünsellik Algısı İle Tasarlanan Yapılar

Kamusal kompleks, biri yüzme havuzu ve spor salonları yapısı ile sosyal tesis, aile sağlık merkezi ve muhtarlığı barındıran Çankaya Evi olmak üzere...