16 / 04 / 2024

Çankaya Duru Beytepe fiyat listesi

Çankaya Duru Beytepe fiyat listesi

Toplam 484 daireden meydana gelen Duru Beytepe Evleri Tona Yapı ve Safe İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Duru Beytepe Evleri fiyatları ne kadar?

Duru Beytepe'de yaşam başladı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Duru Beytepe projesinde yaşam başladı. Projede toplam 484 adet konut bulunuyor.

Duru Beytepe'nin yüzde 95'i satıldı!

DEİK Endonezya İş Konseyi Başkanı ve Tona Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Erdal, kampanyanın Duru Beytepe Projesi'nin satış oranını yüzde 95 seviyesine ulaştığını açıkladı.

Beytepe 1923 satışa çıkıyor! Yeni proje!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Lodumlu Mahallesi’nde hayata geçirilen Beytepe 1923 projesi satışa çıkıyor.

Duru Beytepe, Düsseldorf Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Duru Beytepe projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İstexpo Fuarcılık ortaklığı ile düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

Duru Beytepe'den Alpler'e yolculuk!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen DURU Beytepe projesi mutluluğu “kALP”LER’E taşıyor...

Duru Beytepe'de teslimler 2020'de!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ankara’nın gelişen bölgesinde ve en yeşil projesi olan proje ev sahiplerini bekliyor.

Duru Beytepe'den daire alana Alpler'de kayak tatili hediye!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında inşa edilen DURU Beytepe projesi mutluluğu “KALP”LER’E taşıyor.

Duru Beytepe'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde betonarme imalatların sonuna gelindi...

Duru Beytepe'de Son‘BAHAR’ kampanyası!

Tona Yapı ve Safe İnşaat İcra Kurulu Başkanı İhan Erdal, kefilsiz ve bankasız firma bünyesinde ödeme planı oluşturulmasının alıcı için çok önemli ve kaçmaz bir fırsat olduğu söyledi..

Duru Beytepe'den “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına destek!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı ile inşa edilen Duru Beytepe Projesi; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Desteği ve Emlak Konut GYO öncülüğü ile başlayan ve 31 Ekim tarihine kadar sürecek olan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına dâhil olduklarını söyledi. 

Duru Beytepe'de yaz kampanyası!

Ankara’nın kalbinde hayata geçen, doğa ve aile konsepti ile yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çeken DURU Beytepe, yaz kampanyası ile içinizi ısıtacak.

Duru Beytepe'de yüzde 5 peşinat avantajı!

Tona Yapı ve Safe İnşaat garantisi ile Beytepe'de inşa edilen Duru Beytepe projesi 2+1 dairelerinde sunduğu net alan ile kaliteli yaşamın kapılarını aralıyor.

Duru Beytepe’de yüzde 5 peşinat ile mutlu yaşam!

Tona Yapı Ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal Beytepe’de hayata geçirdikleri DURU Beytepe projesinin sunmuş olduğu kolay ödeme seçeneklerini anlattı...

Çankaya Duru Beytepe fiyat listesi Haberi

Çankaya Duru Beytepe fiyat listesi


Kişiye özel ödeme imkanlarının sağlandığı Duru Beytepe projesi 484 daireden oluşuyor. Ankara Beytepe'de Tona Yapı ve Safe İnşaat tarafından hayata geçirilen Duru Beytepe projesinin yüzde 84'ü peyzaj ve sosyal donatı alanları olarak planlandı. 


"Ankara'nın en yeşil projesi" olarak tanıtılan Duru Beytepe projesi 47 bin 276 metrekare alanda inşa ediliyor.


Dairelerin 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildiği Duru Beytepe projesinde dairelerin alanları 202 metrekare ile 501 metrekare arasında değişiyor. Projede bahçe ve çatı dubleksleri de bulunuyor.


Duru Beytepe Evleri fiyatları ne kadar?


Duru Beytepe Evleri fiyatları 100 bin 803 TL'den başlarken, ön satışa özel 100 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 


Adres: Ahtalıbel mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı

Saltuk Buğra Cad. No:5 Çankaya/ANKARA


Tel: 0312 489 19 34

Web: www.durubeytepe.com/

Pınar...