29 / 03 / 2024

çankırı satılık arazi

çankırı satılık arazi

Çankırı Milli Emlak Müdürlüğü, Çankırı ili, Merkez ilçesinde yer alan 28 adet gayrimenkulü satıyor. 8 taksit fırsatını kaçırmayın!

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Ömür İstanbul Esenler satılık daire!

Toplam 218 konut ve 3 dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi İstanbul Esenler'de Turgut Reis Mahallesi'nde yükseliyor. Ömür İstanbul Esenler satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap satılık!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap satılık daire tipleri arasında 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Projede 650,48 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap satılık daire!

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap satılık daire fiyatları 76 bin 299 TL'den başlıyor. Satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Kırşehir Merkez Kayabaşı TOKİ satılık!

Kırşehir Merkez Kayabaşı TOKİ satılık daire tipleri arasında 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Projede satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş'nin Temerküz şube Kırşehir Merkez şubesi aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Kırıkkale Çelebi satılık!

TOKİ Kırıkkale Çelebi satılık daire tipleri 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Başvuruların 30 Eylül 2015 tarihinde sona ereceği projede 120 aya varan taksit yapılabiliyor.

Rüyakent Evleri satılık daire fiyatları 150 bin TL'den başlıyor!

Akranlar İnşaat imzasıyla Malatya'da hayata geçirilen Rüyakent Evleri 22 bin 500 metrekare alanda 12 katlı 6 bloktan meydana geliyor. Rüyakent Evleri satılık daire fiyatları 150 bin liradan başlıyor.

Başakşehir Emlak Çadırı satılık!

Başakşehir Emlak Çadırı satılık daire fiyatları 99 bin TL olarak belirlendi. İlgi yönetim imzası ile her yıl düzenlenecek olan projede başvurular 29 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek.

çankırı satılık arazi Haberi

çankırı satılık arazi

Çankırı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından, Çankırı ili, Merkez ilçesinde yer alan 28 adet gayrimenkul satışa sunuluyor. Satışı yapılacak gayrimenkuller arasında arsalar, ham topraklar, tarlalar yer alıyor.

Çankırı Merkez'de satışı yapılacak gayrimenkullerin ihalesi açık teklif usulü ile 10 Ekim 2022 tarihinde saat 09:00'da gerçekleştirilecek. 

Çankırı Merkez'de yer alan gayrimenkullerin geçici teminat bedelleri 5 bin 100 TL'den başlıyor, 624 bin 600 TL'ye kadar yükseliyor. 

8 taksit imkanı sunulan gayrimenkuller 5 sene süreyle emlak vergisinden de muaf tutuluyor.

Çankırı Merkez'de yer alan arsa, ham toprak ve tarlaların fiyatları 17 bin Türk Lirası'ndan başlıyor, 2 milyon 82 bin Türk Lirası'na kadar yükseliyor. 

İşte Çankırı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından gayrimenkul satışına ilişkin verilen o ilan...

İlan metni:

ÇANKIRI ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN
(MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜ)
SATIŞI...