24 / 04 / 2024

çankırı tesis yatırımları

çankırı tesis yatırımları

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 15 tesisin temelini atmak ve açılışını gerçekleştirmek için Çankırı'ya geldiklerini ifade eden Bakan Eroğlu, kentte 77 milyon lira yatırım bedeline sahip 18 müjdeyi de açıklayacağını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Düzce'ye 32 milyon liralık tesis yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Düzce'de 32 milyon liralık tesis yatırımı yapacak.

Baumit Türkiye'nin gündeminde yeni tesis yatırımları var!

Baumit Türkiye, 2020'de yüzde 30 büyüme ve yeni tesis yatırımı yapmayı hedefliyor. Yıllık ciroda 100 milyon TL'ye ulaşan şirken, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'ya etki ihracat politikası izleyecek. Bir diğer hedef de ısı yalıtımı sektöründe ilk üçe girmek.

Kamu gayrimenkullerindeki turizm yatırımlarına düzenleme!

Kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması ile kesin tahsis yapılan veya irtifak hakkı tesis edilen taşınmazların satılmasına ilişkin esaslar belirlendi. Yönetmelik ile turizm sektörü temsilcilerinin yaşadıkları zorluklar da sona erdi..

Tuzla İçmeler tesis yatırımlarıyla büyülüyor!

Tuzla İçmeler'de gerçekleşen yatırımlar ilçeye yeni kimlik kazandırdı. Tuzla bölgesinin potansiyeli yeni modern tesislerle büyüyor.

Trabzon tesis yatırımlarında altın çağını yaşıyor!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon'un tesisleşmede altın çağı yaşadığını belirtti. Öztürk, son 14 yılda yatırımların arttığını söyledi.

AKO Grubu Çankırı'ya 100 milyon dolarlık tesis kurdu!

AKO Grubu Türkiye'yi Avrupa'nın akü üretim merkezi yapmaya hazırlanıyor. 100 milyon dolar yatırımla Çankırı'ya tesis kuran şirket yatırımlarını arttıracağını açıkladı.

TİGEM tesis yatırımları yapacak!

TİGEM, önümüzdeki yıllarda hayvancılık, sulama, mekanizasyonun yenilenmesi, zirai yapılar ve tesis yapımı olmak üzere 4 ana başlıkta planladığı yatırımları hayata geçirecek...

Çankırı'daki 2 tesis 30 Kasım'da hizmete açılıyor!

Çankırı’da inşa edilen ve toplam yatırım maliyeti 12 milyon lira olan 2 tesis, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Balıkesir’de düzenleyeceği toplu açılış merasimiyle hizmete alınacak.

Gökçe Özdemir: İzmir'de tesis yatırımları şart!

Kongre turizmi amacıyla gelen yabancı konukların ülkede bıraktıkları yüksek döviz miktarına dikkat çeken turizm uzmanları İzmir ekonomisinin de tamamlanacak yatırımların ardından hızla yükselişe geçeceğini savundu.

Matraş, teşvik bölgelerine yönelik yeni yatırımlar hedefliyor!

Teşvik bölgesi Uşak’ta 4 milyon dolarlık yatırımla entegre tesis kuran Matraş, kapasitesini yüzde 30 artırdı. Gelecekte teşvik bölgelerine yönelik yeni yatırımlar planlayan şirket, Tuzla bölgesindeki arazisini de orta vadede değerlendirmeyi planlıyor

Vesta Mobilya, makine yatırımları ile üretim kapasitesini artıracak!

Vesta Mobilya, yeni tesis ile birlikte üretimde de yeniliğe gidiyor. Kastamonu Organize Sanayi Bölgesindeki yeni tesisine taşınan Vesta Mobilya, makine yatırımları ile üretim kapasitesini yüzde 40 artıracak...

Recep Altepe Bursa'nın turizm potansiyeli ve yatırımları anlattı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türk Hava Yolları’nın Türkiye’deki kış turizminin tanıtılması amacıyla düzenlendiği etkinliğe katılan Ortadoğulu gazetecilere, Bursa’nın turizm potansiyeli ve bu alanda yapılan yatırımları anlattı

Yedi Yeşil Yol Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Yedi Yeşil Yol Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 18 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Muhammet Şuheyp, Aydın Razaki ve Erol Ayar ortaklığıyla kuruldu...

çankırı tesis yatırımları Haberi

çankırı tesis yatırımları

Orman ve Su İşleri Bakanlığınca gerçekleştirilen çeşitli yatırımların açılış ve temel atma törenine katılmak için helikopterle Çankırı'ya gelen Bakan Eroğlu, Atatürk Stadyumu'nda Vali Vekili Nedim Özırmak, AK Parti Çankırı Milletvekilleri Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve daire müdürleri tarafından karşılandı. 


Belediyeyi ziyaret eden Bakan Eroğlu'na, Başkan Dinç tarafından kentteki çalışmalarla ilgili brifing verildi. Başkan Dinç'in konuşması sırasında, kendisine "barajlar kralı" şeklinde hitap etmesi üzerine Bakan Eroğlu, "Biz kral falan değiliz, hizmetkarız" dedi.


Bakanlığa bağlı kuruluşlarca tamamlanan 77 milyon lira yatırım bedelli 15 tesisin temelini atmak ve açılışını gerçekleştirmek için Çankırı'ya geldiklerini ifade eden Bakan Eroğlu, kentte 77 milyon lira yatırım bedeline sahip 18 müjdeyi de açıklayacağını söyledi.


 Bakanlığın gerçekleştirdiği çalışmaları anlatan Eroğlu, Türkiye'nin son 12 yılda her...