17 / 04 / 2024

Canyon Ranch Susan Docherty

Canyon Ranch Susan Docherty

Dünyanın önde gelen sağlıklı yaşam kuruluşlarından Canyon Ranch, Amerika dışındaki ilk merkezini Türkiye’de açtı.

Green Canyon Park Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Green Canyon Park Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Medet Ataş ve Yılmaz Orhan ortaklığında kuruldu.

ABD'li emlak milyoneri Robert Durst ömür boyu hapis cezası aldı!

ABD'li emlak milyoneri Robert Durst, arkadaşı Susan Berman’ı öldürdüğü iddiasıyla yargılandığı davada ömür boyu hapis cezasına mahkum edildi.

Golden Rose Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Golden Rose Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Susan Esmaeılzade Zare tarafından kuruldu.

Emma Stone Los Angeles'taki evini 3.9 milyon dolara satıyor!

Ödüllü oyuncu Emma Stone, Los Angeles Coldwater Canyon'da bulunan evini satışa çıkardı. Stone, 2012 yılında 2 buçuk milyon dolara satın aldığı evi için 3.9 milyon dolar istiyor.

Canyon Ranch Wellness Resort kapatıldı!

Canyon Ranch, Türkiye'den çekilme kararı aldı. 250 milyon dolara inşa edilen 141 odalı Canyon Ranch Wellness Resort kapatıldı.

Milas Canyon Ranch kapandı!

Milas köylerinin denizle buluştuğu 5 milyon metrekarelik alan üzerinde yükselen, 250 milyon dolar yatırımla tamamlanan Milas Canyon Ranch kapandı.

Michel Jackson’ın evi 67 milyon dolara tekrar satışa çıktı!

Michel Jackson’ın 17 sene kullandığı Neverland Ranch isimli evi satılamamıştı. 100 milyon dolar olan fiyatı 67 milyon dolara indi. Malikane yeniden satışa çıktı.

Kaplankaya Canyon Ranch'in yüzde 80'i satıldı!

Dünyanın önde gelen sağlıklı yaşam kuruluşu Canyon Ranch ABD dışında ilk merkezini 250 milyon dolarlık yatırımla Türkiye’de açtı. Canyon Ranch projesinin şimdiden yüzde 80'i satıldı.

Meryem Uzerli, Canyon Ranch'ten 12 milyon liraya villa aldı!

Meryem Uzerli, Türkiye’deki en büyük yatırımını yaptı, Didim- Akbük’teki yeni bir siteden 12 milyon liraya villa satın aldı.

Milas Canyon Ranch Welness Resort Kaplankaya açıldı!

Milas köylerinin denizle buluştuğu 5 milyon metrekare arazide, 250 milyon dolar yatırımla tamamlanan, Türkiye’nin ilk lisanslı sağlık oteli Canyon Ranch Welness Resort at Kaplankaya’da yaşam başladı.

Ünlü isimler bu projeden ev alıyor!

Dünyanın en ünlü sağlık yaşam merkezi Canyon Ranch Avrupa’daki şubesi için Türkiye’yi seçti. Capital Partners’in proje sahibi olduğu ve toplamı 2.5 milyar doları bulacak projenin ilk etabı 250 milyon dolar yatırımla açıldı.

Karolina Kurkova Canyon Ranch Wellness Resort'tan ev aldı!

Tatil için Türkiye’ye gelen Karolina Kurkova, Canyon Ranch Wellness Resort Kaplankaya'dan 15 milyon liraya villa aldı. Evinde Türk dostlarını ağırlayan ünlü model, misafirperverliğiyle bizden biri oldu..

Canyon Ranch ABD dışındaki ilk merkezi Türkiye’de açtı!

Dünyanın önde gelen sağlıklı yaşam kuruluşlarından Canyon Ranch, Amerika dışındaki ilk merkezini Türkiye’de açtı.

Canyon Ranch Susan Docherty Haberi

Canyon Ranch Susan Docherty

Dünyanın önde gelen sağlıklı yaşam kuruluşlarından Canyon Ranch, Amerika dışındaki ilk merkezini Türkiye’de açtı. Milas bölgesindeki Canyon Ranch Wellness Resort at Kaplankaya, 1 Temmuz’dan itibaren misafirlerini ağırlamaya başladı. Canyon Ranch’e geçen sene CEO olarak atanan Susan Docherty Türkiye’de açılan merkezlerinin kendileri için çok büyük önem taşıdığını ifade etti.     

Capital Partners Kurucu Ortağı Burak Öymen, “Canyon Ranch Kaplankaya Türk turizminin çeşitliliği konusunda dünyaya oldukça önemli bir mesaj veriyor. Çok emek sarf ettik ve doğru yolda olduğumuza inanıyoruz” derken Capital Partners İcra Kurulu Başkanı Hasan Arat, “Bu yatırım, dünyada gelişmekte olan sağlıklı yaşam sektöründe Türkiye’nin iddialı olduğunu gösteriyor, bu işin öncüsü olmaktan memnunuz” değerlendirmesini yaptı.

Villalar da bulunuyor

Canyon Ranch Wellness Resort  at Kaplankaya; 10 bin metrekarelik özel spa, fitness ve sağlıklı...